- 15 Aralık 2011
- 629
- 788
- 303
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.741
Canım sen doğum paketi almamışmıydın ?Kızlar ben eşimin yanına dönmeye karar verdim ailemin yanında kaldığım her gün her saat bana sinir ve stres olarak geri dönüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen doğum paketi almamışmıydın ?Kızlar ben eşimin yanına dönmeye karar verdim ailemin yanında kaldığım her gün her saat bana sinir ve stres olarak geri dönüyor
Konunun tamamını okudum üzüldüm. İnsan bu zamanlarda yanında ailesini görmek istiyor çok haklısın öyle hissetmekte ama bi de şöyle düşün artık sen annesin senin de bebeğin var kendi çekirdek ailene odaklan geri kalan kişileri çok düşünüp bu özel ve geri gelmeyecek günleri heba etmeZaten düğün zamanı doğum olursa düğün evinde bir de lohusa odası mı yapacaklar benim için herkes girip çıkacak böyle stres altında olmaktansa uzakta eşimle bir başıma sakin hallederim ama bu yaptıklarını da asla affetmiycem ve ilk torundan mahrum bırakacağım hepsini.
Kendisi istemiş bir şeyler almayıKayinvalidem dun aksam herseyi almissiniz insan bizede soylerdi bilmemne mikirdandi bnde cok soylenme al bunu keyfimize bakalm dedim cok bozuldular tabi ama mecbur almak zorunda kaldilqrelele amore 2 ninde linkini gonderdim bunu istiyorum dedim tabi biraz yikildilar ama ahahhahah
![]()
Ben de progesteron kullanıyorum her akşam 2 tane öncelikle ilacı içeri itince yanma oluyor ben de normal mi ? Ve dr um özellikle akşam koymamı söyledi gece daha az lavaboya gittiğimiz için daha verimli olacağını söyledi ben özellikle ilacı koyunca yanma hissine takıldım c.tesi randevum vardı ama sormayı unuttum sende de oluyor mu ?Yok sabah oku akşam çocuğu bana yaklaştırma diyor ama işte serklaj var progestanı 2 ye çıkardılar rahim ağzı kısalmış bende sabah çocuk yatırmıyor diye 2 sini de gece kullanıyorum fitil olarak o da sabah ikindine kadar çok fazla akıntı yapıyor o zaman da abdest tutamıyorum ancak akşam yavaşlıyor bende o yüzden okuyorum açıklama yaptım şimdi olmuyor mu diyor olmuyor işte dediğim gibi bunda naz yapmadım ağrım da olsa seslenmedim ondan böyle
Uzun süre bende kullandım ama bende yanma olmuyordu canım.Ben de progesteron kullanıyorum her akşam 2 tane öncelikle ilacı içeri itince yanma oluyor ben de normal mi ? Ve dr um özellikle akşam koymamı söyledi gece daha az lavaboya gittiğimiz için daha verimli olacağını söyledi ben özellikle ilacı koyunca yanma hissine takıldım c.tesi randevum vardı ama sormayı unuttum sende de oluyor mu ?
Canım sakin ol önce bak stres bebeğine zarar herkesten önce. Evet ayıp etmişler başka gün ay mı kalmadı doğum ayını secmek çok yanlış olmuş ama herkesin kendi kararı. Sen bebeğine odaklan bu günler geri gelmeyecek git eşinle geçir bu süreci doğumu neden Dubai de yapmıyorsun ki ? Dubai de yaşıyordun dimi ?Stresten yavrum dört dönüyor içerde bütün gece gözüme bir damla uyku girmedi insanların içinde rezil ettiler beni böyle aile olmaz olsun
Dr a msj atayım o zaman dün akşam daha da arttı çünkü belki enfeksiyondurUzun süre bende kullandım ama bende yanma olmuyordu canım.
Olabilir, inşallah değildir amaDr a msj atayım o zaman dün akşam daha da arttı çünkü belki enfeksiyondur
C.tesi randevum vardı vajinal muayene etti sorun yok dedi ama emin olamadım.Olabilir, inşallah değildir ama![]()
Takip et mutlaka. Bir gün benim de yanma oldu doktora yazdım takip et dedi o gün korkumdan 5 litre falan su içtim geçtiC.tesi randevum vardı vajinal muayene etti sorun yok dedi ama emin olamadım.
Normalde de çok su içen biriydim hamilelikte daha fazla içer oldum onunla alakalı değildir diye düşünüyorum. Apandisit ameliyatı sonrası başladık fitile ben eğilemediğim için eşim yardım ediyordu belki onunla alakalıdırTakip et mutlaka. Bir gün benim de yanma oldu doktora yazdım takip et dedi o gün korkumdan 5 litre falan su içtim geçtisuyu mu az içiyorsun acaba?
Olabilir öyleyse. Bakalım inşallah bir şey yoktur.Normalde de çok su içen biriydim hamilelikte daha fazla içer oldum onunla alakalı değildir diye düşünüyorum. Apandisit ameliyatı sonrası başladık fitile ben eğilemediğim için eşim yardım ediyordu belki onunla alakalıdır![]()
Teşekkürler canım. Bir anda geldi gelmekte olan cidden iştahı aldı götürdü ama c vitamini almaya calısıyorum bol bolGeçmiş olsun canım, buradaki arkadaşların tavsiyesi ile ben iyice kötüleşmeden atlattım. Zencefil-limon- bal tükettim bir de bol meyve. Umarım kolayca atlatırsın.
Canım benim o kadar haklısın ki.. doğum tarihine yakın düğün yapmak nasıl bir bencillik. Aynısı bana yapılsa gitmezdim heralde. Doğumum yakın benim ve bebeğim için riskli bir tarihli deyip. Kendini ve bebeğini hiç strese sokmaOlacaktı mayısta ben aralıkta doğum paketimi burdan aldığımı bildiği halde gitti benim doğum zamanımı seçti ailem de hiç bir şey demiyor ağzını açıp nasıl yapacağız. Daha doğrusu kimse bana bir şey demiyor kendi aralarında düğün için şehir dışında kaldıklarında bana kim bakacağını bile planlamışlar. “Komşu” Çok sinirliyim hepsine eşimin karşısında beni küçük düşürdüler yüz üstü bıraktılar resmen.
Boşver canım, kardeşin kaybetti düğününde ablası olmayacak, ailende aynı şekilde, giderken de tepkini koy bazı durumlarda susmak kötü olur içine atmana gerek yok, dön eşinin yanına elbet bakım konusuna yardım edecek birisini bulursun diyelim ki bulamadın eşin yardım eder veya bir şekilde sen halledersin eskiden annelerimize destek falan yoktu tek başlarına hallediyorlardı öyle düşün ben yaparım de kendine çünkü fiziksel yorgunluk geçiyorda mental olan kalıyor canını sıkma yani boşuna, normal düşünürsen daha da rahat oluyormuşKardeşim her şeye gereksiz harcama yapıyor zaten daha şimdiden bütün parayı tüketti üstüne benden borç aldı. Nikahta davetli olmayacağı halde 40bin liralık elbise seçiyor bir o kadar da gelinlik ve kına elbisesi ayrıyetten kaftan düğün salonu en pahalısı. Ailem çok fazla şımarttı ama beni kaybettiler bu süreçte. Hep benim uyumlu olan taraf olmam bekleniyor ama benim beklentilerim göz ardı ediliyor. Ben ailem destek olsun diye eşimi düzenimi evimi bırakıp buraya gelmişim ortada aile yok. Kendi başıma olacaktıysam zaten olduğum yerde yapardım. Gereksiz beklentiye girmişim bir daha da hiç bir şey beklemem onlardan ama onlar da benden beklemesin. Bir kız çocuğunun yanında ilk çocuğunu senin de ilk torununu dünyaya getirirken olmayacaksın hiç olma daha iyi.
Sanmıyorum geleceklerini zaten ben bütün çileyi tek başıma çektikten sonra gelmesinler daha iyi. Sıra bana gelince hep bahaneleri olur. Annemin dizleri ağrıyor uçakta oturup gelmez 5 saat. Vizeden muaf olmalarına rağmen benim için fedakarlık yapmazlar. Onlara güvenip orda yapmayı düşünsem yine hayal kırıklığına uğrayacaktım. En azından belli oldu erkenden.Cok gecmis olsun. Ben de yaz sonunda ilk hamile oldugumu ogrendigimde ailemle kardesimin simariklari yuzunde cok gerilmistim. Turkiye’deydim biletimi erkene alip donmustum sinirlenip. Cok iyi anliyorum sizi, ama diyebilecegim sey cok yuklenmeyin bi yandan kafanizda dusunup dusunup boyle de yaptilar demeyin. Sonucta anneniz, kardesinizle araniz soguk kalsa bile annenizle toparlarsiniz.
Bence de donun kocanizin yanina, ben bu sureci ailelerden uzaktan gecirmeyi daha kolay ve stressiz buluyorum. Herkesin kendi hayati var. Biz cagirmadik ama annem dedi ben dogumda gelirim, eh istediginde gel tabi dedik, bakalim o bizim yanimiza gelecek. Oncesinde ziyarete gelmek istedi, kisa bir sureligine de, yakinda gelecek. Onlar da sizin yaninizda olmak istediklerinde gelirler zaten. Caninizi sikmayin, sizin artik kendi cekirdek aileniz var, ona sarilin![]()
Belli olmaz, belki gelirler. İsteyen gelsin kapımız açık tabi deyinSanmıyorum geleceklerini zaten ben bütün çileyi tek başıma çektikten sonra gelmesinler daha iyi. Sıra bana gelince hep bahaneleri olur. Annemin dizleri ağrıyor uçakta oturup gelmez 5 saat. Vizeden muaf olmalarına rağmen benim için fedakarlık yapmazlar. Onlara güvenip orda yapmayı düşünsem yine hayal kırıklığına uğrayacaktım. En azından belli oldu erkenden.
Sen de nazlan biraz kuzu başından beri tedirginsin zaten hamileliğin bir de çocukla. Yalandan sancın filan girebilir yaniKesin öyledir canımbenim kendime hayrım yok valla inan 7\24 yatsam şuram ağrıyor deyip kalkmam kendi de işte yoruluyormuş telefonla oynayacakmış