- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #50.241
Bilmiyorum ki o şekilde uyutmak doğru mu. Hiç içime sinmiyor böyle şeyler. Yine de sorarım canım sağol.
Canım çok çok etkili şeyler değil onlar. Ben kullandım gaz için pek işe yaramadı zaten .Bilmiyorum ki o şekilde uyutmak doğru mu. Hiç içime sinmiyor böyle şeyler. Yine de sorarım canım sağol.
Ben aktif Bebek kullanıyorum. Sızıntı yok. 3 numara ve sonrasında ıslaklık göstergesi yok. Zaten çok gerekli de değil bence. Sadece gece 10 gibi bağlayıp sabah 8 e kadar durursa üstten hafif sızıntı yapıyor. O da normal bence. Gündüzleri de günlük rahatlık olanı bağlıyorum genelde. Premium care daha iyidir muhakkak ama o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum. Bu bezleri de alabildigim kadar ucuza almaya çalışıyorum hepsiekpressten. Alamazsam da başka bezler kullanmayı düşünüyorum. Sleppy hariç. Onun lastik olayı ve boyutu can sıkıcı geliyorKızlar premium care ile aktif bebek arasindaki farklar ne kullanan var mı ikisinide. Aktif bebekte ciş göstergesi yok onu biliyorum baska ne fark var emme sızdırma pişik vs ?
arkadaş senin stresin ona geçiyor diyor ya o kadar hak veriyorum ki ona sen de bi dikkat et bak gerçekten öyle, tabi onca uykusuzluk ve yorgunluk varken sakin ve huzurlu olmak çok zor ama ben gerginken bebeğim sesimin tonundan onu tutuşumdan vs anlıyor ve daha çok ağlıyor, eee eeeee derken bile sakince mi yoksa bıkmış gerilmiş bir tonda mı söylediğimi anlıyor bazen dudağını büke büke ağlıyor o zaman öyle üzülüyorum ki... o zaman uyutmaya çalışmayı bırakıyorum sallanan sandalyemiz var ona oturuyoruz şarkı söylüyorum ona çocuk şarkıları.. hem ben gevşiyorum hem o, bazen yeterince vakit geçirmişsek gözleri kapanmaya başlıyor ve nispeten daha uzun uyuyor, kendi rutinini oluşturmak için izle onu ne zaman daha yakın uykuya ne zaman hiç uyumayacak gibi takip et, ben mesela öğrendim akşam 7den sonra hiç istemiyor uyumayı en erken 12 1 bazen 2ye kadar uyumuyor, 7den 11e kadar hiç uyutmaya çalışmıyorum kucağımda gez babam gez:) şarkı türkü tekerleme, şimdi bişeylere de bakmaya başladı öyle oyalanıyoruz, 11den sonra emzik verip hafiften başlıyorum kolumda ya da dizimde sallamaya gene de ne zaman uyuyacağını kendi biliyor, yani uyumuyorsa bir de öyle dene naçizane tecrübem belki işine yarar, öteki türlü uyumadıkça kendini yıpratırsın..
Evet bu.
Bizim de sol kol kızarıkKizlar verem asisi sonrasi boyle oldu kipkirmizi normal mi dr a mi gostereyim. sizinkiler nasil?
2 den sonrasında yok yazmış bi arkadaş. Ben de 3 numara kullanıyorum sarı çizgi yok Migros’tan almıştım
Bizde de aynı hatta dokununca içinde sertlik hissettim.Kizlar verem asisi sonrasi boyle oldu kipkirmizi normal mi dr a mi gostereyim. sizinkiler nasil?
Arabada uyumadı eve gelince kucakta uyuttum. Sonra bana bi haller oldu uyuyamadım oğlan uyusa da. 3 te gittim dus aldim geldim oğlan uyuyor ama tapınıyordu bende alıp emzirdim. Uykuya devam etti. Bir ilki yaşattı bana sabah 9 da kalktı.Umarım uyutabilmişsinizdirbizimki dışarda uyursa eve gelip yatırınca uyanıyor. 3 hafta öncesine kadar uyanmazdı
Bizimki de öyle oldu. Sonra kabuk oldu. Sizinki de daha biraz sarı sulu gibi olup kabuk baglayacak. Ben normal diye biliyorum.Kizlar verem asisi sonrasi boyle oldu kipkirmizi normal mi dr a mi gostereyim. sizinkiler nasil?
normal bizimki de yapılmasının üstünden 1.5 ay geçti yeni yeni kızarıp şişmeye başladı seninki gibi nerdeyse, açılıp iltihap da akabilir sızabilir bunlar bir süre devam eder demişti hemşire ara ara kızarır şişer sorun yok.Kizlar verem asisi sonrasi boyle oldu kipkirmizi normal mi dr a mi gostereyim. sizinkiler nasil?
Bende premium care kullanıyorum ama neden arttıkça fiyatta artıyor malesef 3 numara aktif bebek aldım elimde premiumlar bitsin denicem umarım memnun kalırım günlük rahatlık nasıl onu hiç incelemedimBen aktif Bebek kullanıyorum. Sızıntı yok. 3 numara ve sonrasında ıslaklık göstergesi yok. Zaten çok gerekli de değil bence. Sadece gece 10 gibi bağlayıp sabah 8 e kadar durursa üstten hafif sızıntı yapıyor. O da normal bence. Gündüzleri de günlük rahatlık olanı bağlıyorum genelde. Premium care daha iyidir muhakkak ama o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum. Bu bezleri de alabildigim kadar ucuza almaya çalışıyorum hepsiekpressten. Alamazsam da başka bezler kullanmayı düşünüyorum. Sleppy hariç. Onun lastik olayı ve boyutu can sıkıcı geliyor
Öyle olması normalmiş canım bizimki olmadı öyle ne olmadi anlamadım çok çok az bir kızarıklık var o kadar tutmadı mi acabs asiKizlar verem asisi sonrasi boyle oldu kipkirmizi normal mi dr a mi gostereyim. sizinkiler nasil?
Ben de aynı durumdayım. Duşa girmem bile bi olay. Yemek desen komple bıraktım artık eşim işten gelip yapıyor. Robot süpürge olmasa eve girilmez hale gelebilir. Vallahi çok çocuklu olup herşeye yeten kadınlar gözümde büyüdükçe büyüyor benim gücüm birine yetmiyor.Seninki yine 8e kadar uyuyormuş benimki 6da uyanıyor8-9 saat uyuyor gece uykusunu. Gündüz de işte bölük pörçük 2-3 saat. Böyle nasıl büyüyecek bilmiyorum.
Vallahi o kadınları ben de çözemiyorum. Ben beceriksizim muhtemelen çünkü süslenip dışarı çıkmayı geçtim evi bile idare edemiyorum şu anda. Her taraf dağınık, temizlik desen yok. Yemek dışardan. Hem birkaç çocuk büyütüp hem eve hem işe yetişen kadınlar nasıl beceriyor hayret. Bende bir eksiklik var sanırım.
3-7 Eylül arası gidicez. Her şey dahil bebek dostu otel tercih ettik.4 saatlik yol. Belki iyi gelir ya sürekli evde olmaktan sıkılıyor olabilirler. En kötü bebek arabası ile otelde tur atarız. Zaten büyük otel tercih etmemizin sebebi de o. Vakit geçirecek çocuğu oyalayacak şey çok.Kızlar Eylül’de tatil planlayanlar vardı. Ben de istiyordum eylül için ama kızın şu anki durumu beni biraz korkutuyor açıkçası. Yazlıkta daha güzel uyuyor aslında ama yine de tereddüt ediyorum otelde canımıza okur mu diye. Nasıl bir otel tercih edeceksiniz?
Günlük rahatlık ince. Beğenmeyen çok ama ben beğeniyorum. O bile tanesi neredeyse 1 TL. Ben çok ucuza almıştım. Uzun zamandır 3 numara kullanıyorum. Bebeğimin kilosu çok değil ama 2 yi bağlamak zordu öyle başladık.Bende premium care kullanıyorum ama neden arttıkça fiyatta artıyor malesef 3 numara aktif bebek aldım elimde premiumlar bitsin denicem umarım memnun kalırım günlük rahatlık nasıl onu hiç incelemedim