2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bilmiyorum ki o şekilde uyutmak doğru mu. Hiç içime sinmiyor böyle şeyler. Yine de sorarım canım sağol.

Gaz icin canim o bizde kullaniyorduk bayadir hic vermiyorum. Uyusun diye verilmez bence, gecicek bunlarin hepsi biraz daha disimizi sıkalım

Kızlar premium care ile aktif bebek arasindaki farklar ne kullanan var mı ikisinide. Aktif bebekte ciş göstergesi yok onu biliyorum baska ne fark var emme sızdırma pişik vs ?
Ben aktif Bebek kullanıyorum. Sızıntı yok. 3 numara ve sonrasında ıslaklık göstergesi yok. Zaten çok gerekli de değil bence. Sadece gece 10 gibi bağlayıp sabah 8 e kadar durursa üstten hafif sızıntı yapıyor. O da normal bence. Gündüzleri de günlük rahatlık olanı bağlıyorum genelde. Premium care daha iyidir muhakkak ama o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum. Bu bezleri de alabildigim kadar ucuza almaya çalışıyorum hepsiekpressten. Alamazsam da başka bezler kullanmayı düşünüyorum. Sleppy hariç. Onun lastik olayı ve boyutu can sıkıcı geliyor

Aktif bebe bu değil mi ben mi yanlış biliyorum 2 numara bizdeki

Kizlar verem asisi sonrasi boyle oldu kipkirmizi normal mi dr a mi gostereyim. sizinkiler nasil?

Eklentiler

• 20210819_112100.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 30
Umarım uyutabilmişsinizdir bizimki dışarda uyursa eve gelip yatırınca uyanıyor. 3 hafta öncesine kadar uyanmazdı
Arabada uyumadı eve gelince kucakta uyuttum. Sonra bana bi haller oldu uyuyamadım oğlan uyusa da. 3 te gittim dus aldim geldim oğlan uyuyor ama tapınıyordu bende alıp emzirdim. Uykuya devam etti. Bir ilki yaşattı bana sabah 9 da kalktı.

Göz kontrolden geçtik bir sıkıntı yok çok şükür. Sarılık 1.4 e kadar düşmüş normal değer 1.2 zaten. Karaciğer enzimleri de normale dönmüş. Üre ve kan üre azotu düşük cıktı bu seferde. Geçen sefer de alt sınırdaydı. Metobolik hastalıklar doktorunu arayıp sordu hoca. Tek başına bir anlam ifade etmez çok mu su veriyor dedi bende vermiyorum su. Doktor demekki iyi besleniyor dedi. Metobolik doktoru kan gazi bakılsın amonyak falan normalse birn sıkıntı yoktur dedi. Kan gazi için kan vericez 1.de. bir de b12 alt sınırda çıktı. Doktor b12 ignesi yazicam yarısını sen yarısını bebeğe icireksin dedi. Inşallah kaj değerleri normal çıkar biri bitiyor biri başlıyor ya

Kizlar verem asisi sonrasi boyle oldu kipkirmizi normal mi dr a mi gostereyim. sizinkiler nasil?
normal bizimki de yapılmasının üstünden 1.5 ay geçti yeni yeni kızarıp şişmeye başladı seninki gibi nerdeyse, açılıp iltihap da akabilir sızabilir bunlar bir süre devam eder demişti hemşire ara ara kızarır şişer sorun yok.

Bende premium care kullanıyorum ama neden arttıkça fiyatta artıyor malesef 3 numara aktif bebek aldım elimde premiumlar bitsin denicem umarım memnun kalırım günlük rahatlık nasıl onu hiç incelemedim

Öyle olması normalmiş canım bizimki olmadı öyle ne olmadi anlamadım çok çok az bir kızarıklık var o kadar tutmadı mi acabs asi

Kızlar Eylül’de tatil planlayanlar vardı. Ben de istiyordum eylül için ama kızın şu anki durumu beni biraz korkutuyor açıkçası. Yazlıkta daha güzel uyuyor aslında ama yine de tereddüt ediyorum otelde canımıza okur mu diye. Nasıl bir otel tercih edeceksiniz?

Ben de aynı durumdayım. Duşa girmem bile bi olay. Yemek desen komple bıraktım artık eşim işten gelip yapıyor. Robot süpürge olmasa eve girilmez hale gelebilir. Vallahi çok çocuklu olup herşeye yeten kadınlar gözümde büyüdükçe büyüyor benim gücüm birine yetmiyor.

3-7 Eylül arası gidicez. Her şey dahil bebek dostu otel tercih ettik.4 saatlik yol. Belki iyi gelir ya sürekli evde olmaktan sıkılıyor olabilirler. En kötü bebek arabası ile otelde tur atarız. Zaten büyük otel tercih etmemizin sebebi de o. Vakit geçirecek çocuğu oyalayacak şey çok.

Bende premium care kullanıyorum ama neden arttıkça fiyatta artıyor malesef 3 numara aktif bebek aldım elimde premiumlar bitsin denicem umarım memnun kalırım günlük rahatlık nasıl onu hiç incelemedim
Günlük rahatlık ince. Beğenmeyen çok ama ben beğeniyorum. O bile tanesi neredeyse 1 TL. Ben çok ucuza almıştım. Uzun zamandır 3 numara kullanıyorum. Bebeğimin kilosu çok değil ama 2 yi bağlamak zordu öyle başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…