- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #47.161
Var o kadar ilgileniyoruz, sallıyoruz, gezdiriyoruz yok ne yapsakta bi kriz tutuyor hergün.Kızlar bebegı sureklı aglayan varmı aranızda yanı uyku meme harıc yada gunde 1 saat kadar bakınma harıc aglayan durmayan
Geçmiş olsun nasıl anladınız kiKızlar bebeğim göbek fıtığı oldu bugün dr gittik hic birsey yapmadılar 4 yaşına kadar bekleyelim düzelmezse ameliyat dedicok canım sıkıldı var mi boyle olan düzelen sizler neler yaptıniz
Drlar ne diyor peki benım ııce kafam karıstı göturmedıgım yer kalmadı aaa sureklı aglaması da can sıkıcı Bı sıkıntısı var ama ne dıyorsunVar o kadar ilgileniyoruz, sallıyoruz, gezdiriyoruz yok ne yapsakta bi kriz tutuyor hergün.
Evet öyleymiş canım ikisi aynı ısıya gelince karıştırmak daha sağlıklıymışYa ben sağdığım sütü dolaptaki sütün üstüne döküyorum direkt. Önce soğutmak mı gerekiyor
O ağlayacak canım gaz sıkışmasıdır genelde.Kızlar bebeğiniz uzun uzun katılarak ağladığı zaman bu durumla nasıl baş ediyorsunuz?
Ne yapsakta susmuyor bazen içim parçalanıyor.
Bizimki gece uykusuna geçmeden önce 1 saat aşırı huysuz ve ağlıyo.illa akşam 10-11arası ev bi karmaşa halinde oluyo.kızımda hasta huysuz.Kızlar bebegı sureklı aglayan varmı aranızda yanı uyku meme harıc yada gunde 1 saat kadar bakınma harıc aglayan durmayan
Ben emziriyorum ağladığında. Hemen susuyorKızlar bebeğiniz uzun uzun katılarak ağladığı zaman bu durumla nasıl baş ediyorsunuz?
Ne yapsakta susmuyor bazen içim parçalanıyor.
Bugün 3. Gündu gliserinli fitil yaptık yaptı kakasını bakalım sonraki kaka normal yolla olacak mı. Belkide artık kaka düzeni böyle olacak artık çünkü mama miktarını yavaş yavaş arttırmaya başladımSürekli aglıyor sureklı ıkınıyordu canım yani gaz yada tuvalet sıkıntısı oldugunu anlıyorum bide yeter kadar tuvalet ını yapmıyordu ordanda anlıyorum az geliyordu eskiye gore huzursuzluk cok vardı
Canım benegin kaç günlük bilmiyorum ama benim kızım ilk bir ay öyleydi sorunu gaz ve aclikmis gaz problemi yavaş yavaş düzene girince ağlaması epey azaldı karnı iyice doymsya başlayınca daha da iyi olduKızlar bebegı sureklı aglayan varmı aranızda yanı uyku meme harıc yada gunde 1 saat kadar bakınma harıc aglayan durmayan
Hamak manuel. Ama bı kere ittirince en az 1 dk kendi kendine sallanıyor. Valla bu hamak olmasa uykuya dalması ve uyanır gibi olduğunda yeniden uyuması cok zor olurdu. Daha önce de büyük umutlarla babybjörn anakucagi aldim. İkibin liralik babybjorn un yapamadigini 200 liralık hamak yaptıHamak kendi kendine mi sallanıyor. Benimki de alisti sanki sallanmaya. Bazen kendi kendine dalıyor çok nadir. Ama çoğunlukla sallamak ya da kucakta gezmek ise yarıyor.
Ben çok ağladığı zamanlarda anne karnı sesi aciyordum anında susuyordu kızım denemeni oneririm canım .YouTube yaz hangisini severse susarsa onu dinletKızlar bebegı sureklı aglayan varmı aranızda yanı uyku meme harıc yada gunde 1 saat kadar bakınma harıc aglayan durmayan
Genelde emzirdikten sonra gazdan dolayı ağlıyor kolay kolay susmuyorKızlar bebegı sureklı aglayan varmı aranızda yanı uyku meme harıc yada gunde 1 saat kadar bakınma harıc aglayan durmayan
Benim oğlan ikigündür o durumda. Katıla katıla sürekli ağlamıyor ama uyumuyor da devamlı huysuz. BBugün toplasan 4 5 saat uyumusturKızlar bebegı sureklı aglayan varmı aranızda yanı uyku meme harıc yada gunde 1 saat kadar bakınma harıc aglayan durmayan
Bende dusunuyorum almayi olmuyor valla boyle. Ayakta elde zor oluyor artikHamak manuel. Ama bı kere ittirince en az 1 dk kendi kendine sallanıyor. Valla bu hamak olmasa uykuya dalması ve uyanır gibi olduğunda yeniden uyuması cok zor olurdu. Daha önce de büyük umutlarla babybjörn anakucagi aldim. İkibin liralik babybjorn un yapamadigini 200 liralık hamak yaptı
Şifa olsun inşallahBugün 3. Gündu gliserinli fitil yaptık yaptı kakasını bakalım sonraki kaka normal yolla olacak mı. Belkide artık kaka düzeni böyle olacak artık çünkü mama miktarını yavaş yavaş arttırmaya başladım
Maşallah canım Allah tüm bebeklere sofa versin annelere de sabır inşallahŞifa olsun inşallah
Olabilir canım bende kompostu yu bıraktım arada içerim cocugun bagırsaklar alısmısım dedım
Gaz masajı yapıyorum suan karnımdan yukarıdan asagı bastırarak asagı yukarı yapıyorum. Hçgazda tuvalete de cıktı
Doktora sormadım rutin kontrollerinde bi sıkıntı yoktu. Bebeği olanlar hep gazdan oluyor dediler.Drlar ne diyor peki benım ııce kafam karıstı göturmedıgım yer kalmadı aaa sureklı aglaması da can sıkıcı Bı sıkıntısı var ama ne dıyorsun
Kolik bebek müzikleri, süpürge sesi işe yaramadı. Bende gazı var diye düşünüyorum aniden başlıyır çünkü uykusundan uyanıyor çoğu zaman.O ağlayacak canım gaz sıkışmasıdır genelde.
Sebebpsizde olabilir.
Benim kızım öyleydi 3 saat ağlardı susmadan sebepsiz.napcağmızı şaşardık.
Fön sesi falan denedinmi asprtor falan.
Bizde işe yaramadı ama yarayanlar var.
Canım bebeğin aç olduğunu nasıl anladın bizimkide gazlı ve sürekli ağlıyorBen çok ağladığı zamanlarda anne karnı sesi aciyordum anında susuyordu kızım denemeni oneririm canım .YouTube yaz hangisini severse susarsa onu dinlet