- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.067
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #47.141
Sleepy alacaksan da bir numara büyük al. Bedenleri primaya göre küçük. 3 numara sipariş ettim benÇok uygunmuş. Biz Prima premium care ile başladık. Şimdi 1 numara küçük gelmeye başladı. Yeni bedene sleepy ye geçeyim dedim ama bazı yorumlarda ıslak bırakıyor ve bacak kısımları sıkıyor denmiş, cesaret edemedim, premium care 2 aldım 180 lisi 190 lira
Islak mendilim sleepy natural benim de. 12 lisini 67 liraya aldım daha yeni trendyoldan. Ciceksepetine bakmak hiç aklima gelmemişti.
Benimki soğuktan değil bence çünkü burası aşırı sıcak. Daha emerken başlıyor sızlamaya. Ben fazla ezmesine bağladım, o da sebeplerinden biri olarak yazıyordu. Sakin emerken olmuyor çünkü.Aynen canım birkaç makele de buldum benim sorunum bu. Arkadaş yazınca araştırdım. Bursaya inince gidicem bir doktora sıcak kompres sıcak tutmak iyi gelmezse gideceğim. Çok fena birşey ya her emzirme sonu ölüyorum sizi yanma gecene kadar
Evet evet aynen böyle.Benim tazyikli geliyor ya ondan heralde çok eziyor. Zaten emdikten sonra dümdüz oluyor meme ucu kenarları sertleşiyor. Bi de bu beyazlık olunca meme ucundan süt akışı da yavaşlıyor bence.
Bende bugün titreşimi açmadım salladım sadece ağlamadı.Bizimki de baştan sevmemişti ben emzirirken her uyuduğunda ona koydum 5 dk bile uyusa koydum. Şimdi saatlerce uyuyor üzerinde.
Bugün 3. Gündu bizim çok huzursuzdu gliserinli fitil yaptık yarım saat sonra yaptı kakasını şimdi çok iyi çok şükürHuzursuzluğu yok canım. Gazını da iyi çıkarıyor ama kaka yok
Bende aynı sizin dediğiniz gibi tutuyorum gazı ve kakası olunca çok iyi oluyor tesadüfen keşfettik o tutuşuSadece anne sutu alan bebeklerde ilk 28 gun haric bebegin haftada bir yada birkac gunde bir kaka yapmasi kabizlik sayilmiyormus oyle okumustum kakasi sulu degilse sert ve kuruysa kabiz sayiliyormus. Birde ben kakasi geldigini anladigimda sirtini kendime yaslayip bacaklarindan tuvalete oturtuyormus gibi tutuyorum makati iyi acildigi icin sanirim cok zorlanmadan yapiyor diger turlu kendisi cok zorlanarak yapiyor.
Sürekli aglıyor sureklı ıkınıyordu canım yani gaz yada tuvalet sıkıntısı oldugunu anlıyorum bide yeter kadar tuvalet ını yapmıyordu ordanda anlıyorum az geliyordu eskiye gore huzursuzluk cok vardıİ
Sancısı huzursuzluğu var mı peki .10 güne kadar normal mi peki bebek sıkıntı yaşamıyor mi acaba günlerce kala yapmayınca . Acaba benim kızin huzursuzluğu başka sebepten mi
Ben de ilk kızımdan tecrübe edip hamak elektrikli ana kucağı almıştım. Kızım kolik olmayınca hata ablasına göre baya uslu şimdi gerek kalmadı hamağı kaldırdık geri reflü yatağında sallıyoruz şimdilik çikartiriz yakinda bazen dalamiyor ama gerçekten kurtarıcı huysuzlukta kolik bebeklerde.I Iyiyimoturuyorum
biz de bir uyumama krizi sonrası pike içinde sallamayı kesfettikbaktık sakinlesip hemen susuyor, bir süre sonra da uyuyor. Ama her uykuya dalışı için sallama seansı gerekince artık tükenmeye başladık cunku bazen dakikalarca salliyosun uyumuyo, ama aglamiyo da. Sonra ben çare ararken aklıma hamak geldi, aldık ve şimdi hamakta yatiyo. Hamağı içine de reflü yatağını koydum. Valla hayat kurtarıcı gibi bişey oldu bizim için. Sallanarak uyuyan bebeği olanlara mutlaka tavsiye ediyorum
Ama şunu söyleyim ayakta, çarşafta sallamanın yeri başkaI Iyiyimoturuyorum
biz de bir uyumama krizi sonrası pike içinde sallamayı kesfettikbaktık sakinlesip hemen susuyor, bir süre sonra da uyuyor. Ama her uykuya dalışı için sallama seansı gerekince artık tükenmeye başladık cunku bazen dakikalarca salliyosun uyumuyo, ama aglamiyo da. Sonra ben çare ararken aklıma hamak geldi, aldık ve şimdi hamakta yatiyo. Hamağı içine de reflü yatağını koydum. Valla hayat kurtarıcı gibi bişey oldu bizim için. Sallanarak uyuyan bebeği olanlara mutlaka tavsiye ediyorum
Cok iyi yaI Iyiyimoturuyorum
Bende oyle 10 güne kadar normal diye biliyorumSadece anne sutu alan bebeklerde ilk 28 gun haric bebegin haftada bir yada birkac gunde bir kaka yapmasi kabizlik sayilmiyormus oyle okumustum kakasi sulu degilse sert ve kuruysa kabiz sayiliyormus. Birde ben kakasi geldigini anladigimda sirtini kendime yaslayip bacaklarindan tuvalete oturtuyormus gibi tutuyorum makati iyi acildigi icin sanirim cok zorlanmadan yapiyor diger turlu kendisi cok zorlanarak yapiyor.
Bizim homend Milas fiyatında uygun alacaklara tavsiye ederim reflü yat sığıyo katlayabiliyor hatta beş yaşinda kizim bindi sallandiCok iyi yane güzel akliniza gelmiş. inşallah sorunsuz bi sekilde bizde de ilerler surec. Ama bizim hamagimiz biraz dar, reflu yatagi cok mantikliymis ama sığmaz sanirim içine bizimkinin. Bizim model şu şekilde, sizinki bundan farklı sanırım değil mi?
Ama şunu söyleyim ayakta, çarşafta sallamanın yeri başkaOna alışırlarsa kabul etmiyorlar anlıyorlar
Cok iyi yane güzel akliniza gelmiş. inşallah sorunsuz bi sekilde bizde de ilerler surec. Ama bizim hamagimiz biraz dar, reflu yatagi cok mantikliymis ama sığmaz sanirim içine bizimkinin. Bizim model şu şekilde, sizinki bundan farklı sanırım değil mi?
EvetIsilik dedigin kirmizii kirmizi noktalar mi canim
Evet o da var sebepler içinde. Bilmiyorum valla sebebini tam olarak ne. Ama çözebilirsem herşey daha kolay olacak sankiBenimki soğuktan değil bence çünkü burası aşırı sıcak. Daha emerken başlıyor sızlamaya. Ben fazla ezmesine bağladım, o da sebeplerinden biri olarak yazıyordu. Sakin emerken olmuyor çünkü.
Hamak kendi kendine mi sallanıyor. Benimki de alisti sanki sallanmaya. Bazen kendi kendine dalıyor çok nadir. Ama çoğunlukla sallamak ya da kucakta gezmek ise yarıyor.I Iyiyimoturuyorum