- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #46.981
O kadar aynıyız ki. Bizim de kesin Bi bağırış çağırışla akşam bitiyor. Ne çenesi durur bçne su istemesi ne çişi biter ne kakasıKızımda daha 40 günlük bebekken gece 1'den önce uyumazdi bu sene anaokuluna başlayınca anca 10:30'da yatağa girmeye basladi ondada uyuması 11'den önce olmuyor zaten,bazen daha çok eğleniyor bıraksak sabaha kadar oturur sızıp kalmaz yatakta çenesi durmuyorki uyusun sürekli hareket halinde en son azarı işitiyor öyle uyuyor nadirdir azarlanmadan uyuması zaten anca bir yıldır sabaha kadar deliksiz uyuyordu illa gece kalkar gelirdi yanıma beni uyut diye şimdi bebek olduğundan beri hemen hemen her gece uyanır oldu kocaman kız oldu bazen sinirimi bozuyor onu uyutmaya çalışmak azarlaninca da hemen ağlar bazen zor sabrediyorum dişimi sıkıyorum bagirmamak için
Hamile kaldigim kilodan 2,5 kilo fazlam var onun hepside göbek ve kalcamda sanki, ilk doğum normal olunca şimdi sezeyandan dolayı bende göbeğim kalacak gibi hissediyorum hala lekelenmem de tam manasıyla bitmedi zaten az temizlik yapıp eğilip kalkıp bisiler kaldirsam lekelenmem artıyor belki lekelenme biterse göbeğim gider mi acaba54 kilo ile hamile kaldım ve bu hayatımda gördüğüm en fazla kilomdu 50-51 kilo benim alışık olduğum kilom pandemi vurmuştu bizede eşimde evde kalınca evde sürekli pizza hamburger tarzı hamur işine vurmustuk kendimizi korse takmaya çalıştım ilk baş çok canımı yaktı sonrada sıcaklar birde bebeği slinge bagla derken onuda yapamadım
Anesteziden kalan bir seymi acaba normalde saatlerce yurusem hic agri cekmeyen biriyim ayak bacak agrisi nedir bilmem ama simdi yatakta bacaklarimi agridan ne tarafa atacagimi bilmiyorum.Aynıyım valla. Hatta geçen gün ben de yazdım aynı durumda olan va rmı diye. Sadece bacak da dğeil. Her yerim ağrıyor. Ve hep yorgunum. Zor yürüyorum ayaklarıma zor basıyorum
Olabilir çünkü spinal sırasında iğne yapılırken sol bacağıma ağrı vurdu benim birden bacağım zıpladı yerinden. Ve şimdi sürekli sol bacağım çekiyor. Kalçama vuruyor bi de fıtık gibi. Eskiden hiç yoktu bunlarAnesteziden kalan bir seymi acaba normalde saatlerce yurusem hic agri cekmeyen biriyim ayak bacak agrisi nedir bilmem ama simdi yatakta bacaklarimi agridan ne tarafa atacagimi bilmiyorum.
Öyle gibiBu isilik mi kızlar
Eki Görüntüle 2878764
Bizimki de aynı bu şekildeydi. Doktor dermatit dedi. Mustela cicastela kremi ve mustela stelatopia kremini verdi. Düzenli kullanımda baya azalttı tavsiye ederim. Ama sıcakta kalırsa tekrar kızarıyor serin ortamda tutmaya çalışıyorumBu isilik mi kızlar
Eki Görüntüle 2878764
Bizde de 12 yi buluyor. Hele uyuyacağı zaman sürekli emmek istiyor. Uyuduktan sonra da gece uyanmıyor anlamadım yani yarı uykulu emzirmeye çalıştım 10 dk anca emdi sonra sabah oldu zatenKızlar dün benim kızım da bi türlü uyumadı gece 12 de zor uyuttum ve devamlı emmek istedi. Yatağa bıraktım en son baktım çarşafı tutmuş emmeye çalışıyor. Karnı aç diye mama da verdim. Emzirdim de. Gazı da çıktı ama nedir anlamadım. En son sallayarak uyuttum ama bu seferde bütün gece emmek istemedi. Anlayamadım ne oldu böyle
Havalar çok sıcak kızlar klima açıyoruz ona rağmen bebiş kıpkırmızı oldu nasıl olacak böyle
Benimde aynı boğazım ağrıyor klimadan sonra oldu ama açmayıncada bebiş kızarıyor sıcağı hiç sevmiyor huzursuz oluyorBen de dün açtım artık klimayı ilk kez. Bebiş gündüz epey uyudu. Ama benim boğazlarım acımaya başladı, büyük kız öksürüyor Klima mi çarptı acaba diyorum Açmazsak da buharlaşacağız sıcaktan
Canim o durum benm oglumdada var gaz olunca memeye saldiriyor ofkeyle hirsini alamiyor niye oyle yapiyor anlamiyorumİşte o karnı tokken ve gazlıyken ağlayıp memeye saldırması kısır döngüye sokuyor tamamen. Gaz azalacağı yerde üstüne ekleniyor.emerse tabi. Bizlmki emmiyor. Gerçekten aç oldupu için meme istiyor. Oğlum tam tersi ydi. Tokken bile memeye saldırırdı gaz olunca
Emdi mi? Bu cümleyi günde 47474838 defa duymaktan artık nefret ettim. Emzirmek gibi güzel bir duyguyu, anne bebek arasındaki o mahrem bağı bile zedeliyo sağolsun. Emerken başıma dikiliyo kaç defa uyardım hoslanmiyorum böyle bakilmasindan diye. Bakıyorum tutuyo mu diye diyo. Bunu yapan cahil bir insan olsa hadi neyse, aklı başında kültürlü bir kadın ama işte manevi destek sıfir. Aslında çok doluyum ama neyse..Bir de şu versiyonları var, 'aç mi bu? ' ve 'emdi mi? ' her aglamasi açlıktan çünkü. Gazi olamaz, kakasini yapamiyor olamaz, alti pis olamaz, sıkılmış olamaz, oda sıcaklığından bunalmis olamaz. Sadece açlık.
Allah razı olsun yanında olması bile yeter. Annelerimize bişey diyemeyiz. Benimki de aynı. Hatta benim eşim de aynı azcık uyuyayım diyorum emzirip doyurup eşime veriyorum. Bir saati bulmuyor getiriyor tepeme çocuk aç ağzını şapırdatıyor ellerini yalıyor ağlıyor diye
Biz neyseki kayinvalidemi nadiren görüyoruz. Yoksa tahammül edemem .Mesafe çok yakın ama bebekle cikmak zor o yuzden kısıtlı gittik. Geçen gittigimizde bana diyor ki sallamaya alıştırma..çocuğun üzerinde bir patik bile hakkı yok( bir ağız bezi almisligi bile yok doğduğundan beri, sadece bir çeyrek taktı o da usulen(!) ) Peki sallamaya alistirmayayim, o zaman gece 3 e kadar uyumadıginda sen gel uyut. Ya da gaz sancısı geldiğinde sen teskin et. Boş boş fikir vereceğine bir emeğin geçsin çocuğa.Ah aynı dertten muzdaripim. Kayınvalidem her ağlamasına acıktı emzir, acıkma ağlaması bu diyordu. bir gün doktor çok fazla besleme karnı davul gibi her ağladığında emzirme dediği günden beri söylemeyi biraz olsun azalttı ama yine de söylüyor. Yani sen daha mı iyi bileceksin bebeğimi ne zaman doyuracağımı diyesim geliyor
Çok teşekkür ederim ememiyo doğru düzgün dünden beri neredeyse nasıl ikisini birlikte kullaniyosunuz simblex ve biogaiayı dolaptamı saklıyorsunuz biz kullandıktan sonra bi kaç kere dolaba koymuşuz.Merhaba canım biogaiga gaz için degil içerisinde sindirim sistemine yardımcı iyi bakteriler var o yüzden bırakma derim ben . Biogaiga ve yanında gaz damlası kullanıyoruz biz nemnunum
Napıcaz böyle de çok çirkin ya. Öncekinde hiç rahatsız olmamıştım. Kilo verince nasıl olacak bakalım Bi kilo
Ebebekten almıştım ekstra satılıyor. anakucagının ayak kısmına takılıyor kendisi sallanıyor. 6 kademesi var. Onu açmayınca bizimki de yatmıyor nedenseBizde de nuna var ama yatmıyor zilli. Oğlumda çok memnun olduğum için aynısından aldım. Oto koltuğu olan ana kucağında uyuyor. Sallama aparatı dediğin ne? Ay onu hiç bilmiyorum Manuel bizlmki. Elle sallıyoruz
Evet isilikBu isilik mi kızlar
Eki Görüntüle 2878764
Bizde hep oluyor o beyaz parçalar en başından beri vardı yani bir sorun olacağını sanmıyorum. Doktorun yanında bir kere bezi kirliydi doktor da gördü gayet iyi bi sorun yok demişti. süt yağlı olduğunda daha yoğun oluyormuş ben de öyle okumuştum.Selam güzel anneler ben bir şey soracaktım ya. Iki gündür oğlumun her kakasinda beyaz parçalar görüyorum. Kakasi hardal sarısı ama içinde küçük küçük beyaz parçalar var. Şuan 48 gunluguz. Anne sütü ile besleniyor. Dün 7 kere falan yaptı kakasini. Bugünde geceden bu saate 3 kere yaptı. Ve hepsinde minik beyaz parçalar vardı. Kimi yerde anne sütünün yağlı kısmını sindiremediginde olur diye okudum. Bir bilginiz var mı acaba. Şuan şehir dışında memleketteyim. Ciddi bir şey olabilir mi hastaneye gitmeli miyim