2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
O kadar aynıyız ki. Bizim de kesin Bi bağırış çağırışla akşam bitiyor. Ne çenesi durur bçne su istemesi ne çişi biter ne kakası

kızlar bizim gündüz uykularına bi hal.oldu. sıcaklardan mi acaba bilmiyorum. kucakta uyuyor yatağa yatarbyatmaz uyanıyor.hic bir işimi göremez oldum. yarim saat bilr dalamıyor. istanbul yanıyor ev son kat ve çok sıcak. ondan mı olmuştur sizce? 1 saat uyuduğunda her işimi yapıyordum. 1 haftadır tüm günümü uyutmaya harcıyorum.ama dalamıyor bi türlü

Aynıyım valla. Hatta geçen gün ben de yazdım aynı durumda olan va rmı diye. Sadece bacak da dğeil. Her yerim ağrıyor. Ve hep yorgunum. Zor yürüyorum ayaklarıma zor basıyorum
Anesteziden kalan bir seymi acaba normalde saatlerce yurusem hic agri cekmeyen biriyim ayak bacak agrisi nedir bilmem ama simdi yatakta bacaklarimi agridan ne tarafa atacagimi bilmiyorum.

Anesteziden kalan bir seymi acaba normalde saatlerce yurusem hic agri cekmeyen biriyim ayak bacak agrisi nedir bilmem ama simdi yatakta bacaklarimi agridan ne tarafa atacagimi bilmiyorum.
Olabilir çünkü spinal sırasında iğne yapılırken sol bacağıma ağrı vurdu benim birden bacağım zıpladı yerinden. Ve şimdi sürekli sol bacağım çekiyor. Kalçama vuruyor bi de fıtık gibi. Eskiden hiç yoktu bunlar

Kızlar dün benim kızım da bi türlü uyumadı gece 12 de zor uyuttum ve devamlı emmek istedi. Yatağa bıraktım en son baktım çarşafı tutmuş emmeye çalışıyor. Karnı aç diye mama da verdim. Emzirdim de. Gazı da çıktı ama nedir anlamadım. En son sallayarak uyuttum ama bu seferde bütün gece emmek istemedi. Anlayamadım ne oldu böyle

Havalar çok sıcak kızlar klima açıyoruz ona rağmen bebiş kıpkırmızı oldu nasıl olacak böyle

Bizde de 12 yi buluyor. Hele uyuyacağı zaman sürekli emmek istiyor. Uyuduktan sonra da gece uyanmıyor anlamadım yani yarı uykulu emzirmeye çalıştım 10 dk anca emdi sonra sabah oldu zaten

Havalar çok sıcak kızlar klima açıyoruz ona rağmen bebiş kıpkırmızı oldu nasıl olacak böyle

Ben de dün açtım artık klimayı ilk kez. Bebiş gündüz epey uyudu. Ama benim boğazlarım acımaya başladı, büyük kız öksürüyor Klima mi çarptı acaba diyorum Açmazsak da buharlaşacağız sıcaktan

Benimde aynı boğazım ağrıyor klimadan sonra oldu ama açmayıncada bebiş kızarıyor sıcağı hiç sevmiyor huzursuz oluyor

Canim o durum benm oglumdada var gaz olunca memeye saldiriyor ofkeyle hirsini alamiyor niye oyle yapiyor anlamiyorum

Emdi mi? Bu cümleyi günde 47474838 defa duymaktan artık nefret ettim. Emzirmek gibi güzel bir duyguyu, anne bebek arasındaki o mahrem bağı bile zedeliyo sağolsun. Emerken başıma dikiliyo kaç defa uyardım hoslanmiyorum böyle bakilmasindan diye. Bakıyorum tutuyo mu diye diyo. Bunu yapan cahil bir insan olsa hadi neyse, aklı başında kültürlü bir kadın ama işte manevi destek sıfir. Aslında çok doluyum ama neyse..

Takibi varlıkları çok önemli. Ama ben kendi adıma konuşmam gerekirse sadece fiziksel destek görüyorum, manevi anlamda destek değil köstek oluyor. Şuanda o fiziksel desteğe ihtiyacım var o da bunu biliyor.

Biz neyseki kayinvalidemi nadiren görüyoruz. Yoksa tahammül edemem .Mesafe çok yakın ama bebekle cikmak zor o yuzden kısıtlı gittik. Geçen gittigimizde bana diyor ki sallamaya alıştırma..çocuğun üzerinde bir patik bile hakkı yok( bir ağız bezi almisligi bile yok doğduğundan beri, sadece bir çeyrek taktı o da usulen(!) ) Peki sallamaya alistirmayayim, o zaman gece 3 e kadar uyumadıginda sen gel uyut. Ya da gaz sancısı geldiğinde sen teskin et. Boş boş fikir vereceğine bir emeğin geçsin çocuğa.

Ama annem sağolsun kayınvalide görevi görüyor, habire canimi sıkarak. Her agladiginda emzir emzir emzir..aç bu çocuk. Acikti annesi. Çocuk önceki sütü hazmedemeden hadi bı daha emiyor. Sonra gaz oluyor. Zaten hassas bir psikolojideydim doğumdan beri, iyice içine etti.

Merhaba canım biogaiga gaz için degil içerisinde sindirim sistemine yardımcı iyi bakteriler var o yüzden bırakma derim ben . Biogaiga ve yanında gaz damlası kullanıyoruz biz nemnunum
Çok teşekkür ederim ememiyo doğru düzgün dünden beri neredeyse nasıl ikisini birlikte kullaniyosunuz simblex ve biogaiayı dolaptamı saklıyorsunuz biz kullandıktan sonra bi kaç kere dolaba koymuşuz.

Ben de onu bekliyorum kilo verince duzelır belkı. eskısı gıbı olmayacak bana oyle gelıyor cunku altta olan eskı dıkıs bı anda göbekle bütünleşmiş gıbı sağlık olsunda beslenme sporla biraz toplarız ınsallah
Napıcaz böyle de çok çirkin ya. Öncekinde hiç rahatsız olmamıştım. Kilo verince nasıl olacak bakalım Bi kilo

Ebebekten almıştım ekstra satılıyor. anakucagının ayak kısmına takılıyor kendisi sallanıyor. 6 kademesi var. Onu açmayınca bizimki de yatmıyor nedense

Selam güzel anneler ben bir şey soracaktım ya. Iki gündür oğlumun her kakasinda beyaz parçalar görüyorum. Kakasi hardal sarısı ama içinde küçük küçük beyaz parçalar var. Şuan 48 gunluguz. Anne sütü ile besleniyor. Dün 7 kere falan yaptı kakasini. Bugünde geceden bu saate 3 kere yaptı. Ve hepsinde minik beyaz parçalar vardı. Kimi yerde anne sütünün yağlı kısmını sindiremediginde olur diye okudum. Bir bilginiz var mı acaba. Şuan şehir dışında memleketteyim. Ciddi bir şey olabilir mi hastaneye gitmeli miyim

Bizde hep oluyor o beyaz parçalar en başından beri vardı yani bir sorun olacağını sanmıyorum. Doktorun yanında bir kere bezi kirliydi doktor da gördü gayet iyi bi sorun yok demişti. süt yağlı olduğunda daha yoğun oluyormuş ben de öyle okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…