2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
KirazHanim canım sen biberonu biraktirabildin mi? Benimki de alıştı biraktirmaya çalışıyorum
Birkaç gün sütüm yetmedi mama verdim alıştı artık emmiyor deli olacağım
Çarşamba gününden beri biberon vermedim, sütümü artırmaya çabaladım bi kaç haftadır, kızım çok ağlamıyor memede bu aralar, o yüzden mama ve biberon vermiyorum.

Uff oyle yapacaksak o da sıkıntı, hareket ettirip yer degisince uyanir mi acaba, cunku kucagimda uyuyakaldıgi zaman yatagina yatırmamin ardindan 2 dk falan sonra uyaniyor. Sizde boyle bir sorun yok o zaman deigl mi
Olmaz mı özellikle akşam saatlerinde akşam saatlerinde kucakta uyuyor yatırınca hemen uyanıyor. Saatler sürüyor bazen kaldır uyut yatır kaldır uyut yatır... sonunda o da pes ediyor. Ama gündüz tek seferde dalabiliyor. Akşamın ne özelliği var ben de çözemedim. Günün yorgunluğu sanırım.

Sert zeminde yatirin diyorlar ya hamakta yatması sorun teskil etmez değil mi ileride? Hic düşünmemiştim aslinda alabilirim galiba hamak.
Bende anakucaginda uyutuyorum sadece onda uyuyor.aksine kambur durmalari lazim ya bana daha saglikli gibi geldi kavisli yapisi olduklarindan dolayi.kanguru mantigi diye dusundum tabi bu benim fikrim.onda 15 dk dan fazla bebegin one dogru dondurulmesi sakincali mantigindan hareketle.

Kaka bizde de öyle bazen. İçeride bekleyen kaka yada çok beslemekten olurmuş. Bir de ben şuna dikkat ettim ben ne zaman göbek marul yesem kakası yeşil oluyor. Yediklerimizde etkiliyor. Sen de ona bi dikkat et bakalım

Amin canım. Her ağlamada vermek doğru değil tabi. Ama başka türlü susmuyorsa yapacak şey gelmiyor elden. Emzik gibi kullanmaya başlıyorlar Bi süre sonra

Kaka bizde de öyle bazen. İçeride bekleyen kaka yada çok beslemekten olurmuş. Bir de ben şuna dikkat ettim ben ne zaman göbek marul yesem kakası yeşil oluyor. Yediklerimizde etkiliyor. Sen de ona bi dikkat et bakalım
Aynen canım sebze yemeği yeyincede öyle oluyor bir de tüm gün yapmadı arka arkaya yapmıstı sağolasın

Valla neden oluyor anlamıyorum acaba yoruluyoruz yoruluyoruz bi süre sonra kesiliyor mı yorgunluktan. Bakalım temmuz 7 de doktor randevumuz var kilosuna bakıcaz anne sütyle sadece kaç almış diye. Ama şöyle bişey var benimki 1 saatte 3 kez içtiği oluyor yani fazla içmek istiyo

Bence gerek yok canım ya. Tabi ütüleyen kendi bilir yine. Herkesin hassasiyeti farklı. Ama ben sürekli ütü ile uğraşamam valla. Çok nane molla olmasınlar
Ben ütüden nefret ederim gerçekten hiç sevmiyorum. Yani görümcem de ütülemek lazım üf semsert kıyafetler giydirme çocuğa dedi de , ne kadar sert olabilir ya .

Bizim sabah oluyor ya öğle saatleri genelde. Sanki dönmeye başladı benimki. 10 gün var iki aylık olmasına ama mesela altını açtığımda sırtıını döndürmesede kalçasını döndürüyor sağa sola atıyor bacaklarıyla. Dönmeye başlayınca gaz prob çözülür diyolar da

Kızlar bebegıne reflu teshısı konan varmı dik emzirme mi yapıyorsun buz n el er uyguluyorsunuz acaba
Benim arkimin kızında reflü var. Doktor kustuğundan bebek kilo alamayınca doğru dürüst mama takviyesi verdi. Miktarını azalt sık sık mama ver dedi yani. Anne sütüne de devam tabi

Aynı problem bende de var göbeğim sanki 5 aylık hamile göbeği. Çok sinir bozucu kalçadada kilo duruyor sırt vs. Napcam bilmiyorum

Bizimki içerdn kahverengileçmeye başladı mesela. Anladım ben göz rengi kahve. Ben ve babasının da kahve zaten. Koyuydu makaleye göre de doğduğunda göz rengi. Siyah yani. Gri yada mavi değildi
Bizimki de kahve olacak muhtemelen. Benzetemedim kendime. Zaten hiçbir şeyi benzemiyor bana, eşim sporla üremiş sanki. Karnımdan çıktığını görmesem benim değil bu dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…