-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #46.701
Reflü olduğunu nasıl anlarimReflüsü var mı canım
Benım kızımda yoktu üşütünce benimki kusuyordu agız dolusu
Şimdi kalmadı kusması
Benimki aç ama emmiyorBenimkide dünden beri öyle emiyor kusuyor korkumdan gazını bile çıkaramıyorum
Doktor anlar sanırım canım inş çözümünü bulursunReflü olduğunu nasıl anlarim
Benimki aç ama emmiyor
Gazını çıkarmayınva daha çok kusuyor
Benim de ilk etapta planım bu yönde. Neden zorluyorlar insanları yapsalar ya şu doğum iznini 6 ayBen rapor heyet raporu paralı rapor Allah ne verdiyse almayı düşünüyorum inşallah kurum caz yapmaz
Bende ücretsiz izin isticem umarım sıkıntı çıkmazBenim de ilk etapta planım bu yönde. Neden zorluyorlar insanları yapsalar ya şu doğum iznini 6 ay
Bende defne kuşum site seviyorum kızımı bu seve defne koyan çok var sanırım.. Oğlum daha gazlı idi defne okadar değil kızlarda, çok çok gaz olmuyor... ŞükürBepanthol pişik kremi öneririm. Musteladan daha iyi geldi bize.
Korkuyorum ben de o verem aşısından
Biz de 10 gündür mersindeyiz cnm çok nem var, klima açıyoruz iki gündür sabahtan öğlene kadar. Ama iç kapıları açık tutuyoruz çok da soğumasın oda diye. Ankaradan gelince bu nem karşısında mal olduk. Emzirirken fln müslin koyuyorum kolumun üstüne yoksa kafası terliyor ıslanıyor Defne kuşumun. Ben de her gün yıkamak istiyorum aslında ama bebeklerin cildi hassas cilt nem dengesi bozulur diye iki günde bir banyo ile devam ediyoruz
Bizimki de gaz ağrısı gelince çok içleniyor hıçkırarak ağlıyorama gaz ağrısı olduğu çok belli. Bacaklarını kasıyor karnına çekiyor vs. müsline koyup karşılıklı iki kişi sallıyoruz öyle biraz sakinleşiyor.
ben çörekotu kaynatıp suyundan 3-4 çay kaşığı verdiğim için su vermiş gibi oluyorum cnm.
Katılıyorum, küçücük bebekleri bırakmamız bekleniyor, saçmalık. Sonra yok evlenin yok çocuk yapın hatta 3 tane yapın bilmemneBenim de ilk etapta planım bu yönde. Neden zorluyorlar insanları yapsalar ya şu doğum iznini 6 ay
Mustela öneririmKızlar merhaba.kizim 1.5 aylık kaşında hafif kuruma olmuş. Onerebileceginiz yüz kremi ve vücut losyonu varmı . Sebamed kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mi acaba
Benimkinin vücudunda kuruluk vardı doktor mustelayı önerdi ve gerçekten geçtiKızlar merhaba.kizim 1.5 aylık kaşında hafif kuruma olmuş. Onerebileceginiz yüz kremi ve vücut losyonu varmı . Sebamed kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mi acaba
Bebegin 6.ayindan sonra miKızlar Osman gönülal kovit aşısını 6 aydan sonra yaptırın diyor
EvetBebegin 6.ayindan sonra mi
Hangi doktora gidiyoruz bunları yaptırmak için?kızlar bugün kalça ultrasonu ve sakral gamze ultrasonu çektirdik. şükür temiz cıktı. kafasından usg çekilmesine gerek yok dedi dr. devlet hastanesine götürdüm. çok kalabalık değildi ve usg hemen çekildi beklemedim bile. özel hastaneler insanı panik hastası yapacak artık eminim. doğumdan beri gittiğim özel hastane hem kalça usg,hem sakral gamze usg hem de kafasından usg istemişti. artık sıkışmadıkça gitmicem özel hastanedeki doktorumuza
Ben çalışmaya başlayacağım için 2 aylık bebrk 9 yaşındaki oğlumda, kurslar a gidecek etüt... Corono olsak Allah korusun emzirmeye krsecem sırt agrısı baş agrısı agır geçiren de var.. Benim meslek mali müşavir meslek den dolayı yaşı beklemedim.. Evet hamile ve emziren lere araştırma yok 5 doktor a, sordum hiç kimse sana, ol yada olma demiyor yeni bir aşı kimse o riske girip sana, ol yada, olma demez ama eksileri artı ları koydum corono olsam daha kötü iki çocukla işe başlayana ben oldum...benim çok samimi bir arldaşım Almanya da yaşıyor her hafta konuşuyoruz orada Türkler birbirine sahip çıkıyor yardımlaşı yor lar grupları forumları var orada, konuşulmuş 2 3 kişi 12 saat emzirme miş öyle kaynak Almanya da, yaşayan emziren bayanlar.. Bi dayanak ı yok bende buzluga sagıp attım çıkarıp onları verdim mama verdim sagıp döktüm 12 saat içinde de sütümü dogru mu yanlışmı bilmiyorum... Hamile ve emziren bayanlar a aşı için araştırma yok daha
Doktorumuza sordun bir kaç gün önce 6 ay olana kadar su yok dedi. Hem emiyor hemde mama yiyor kızım .seni emmese dahi verme dedi yazın dahi dedi. Bende gazı için kimyon suyu iciriyorum su da içmiş oluyorBepanthol pişik kremi öneririm. Musteladan daha iyi geldi bize.
Korkuyorum ben de o verem aşısından
Biz de 10 gündür mersindeyiz cnm çok nem var, klima açıyoruz iki gündür sabahtan öğlene kadar. Ama iç kapıları açık tutuyoruz çok da soğumasın oda diye. Ankaradan gelince bu nem karşısında mal olduk. Emzirirken fln müslin koyuyorum kolumun üstüne yoksa kafası terliyor ıslanıyor Defne kuşumun. Ben de her gün yıkamak istiyorum aslında ama bebeklerin cildi hassas cilt nem dengesi bozulur diye iki günde bir banyo ile devam ediyoruz
Bizimki de gaz ağrısı gelince çok içleniyor hıçkırarak ağlıyorama gaz ağrısı olduğu çok belli. Bacaklarını kasıyor karnına çekiyor vs. müsline koyup karşılıklı iki kişi sallıyoruz öyle biraz sakinleşiyor.
ben çörekotu kaynatıp suyundan 3-4 çay kaşığı verdiğim için su vermiş gibi oluyorum cnm.
Benimki de akşam emmiyor sinirim bozuldu artık. Gazdan ama bizimki. 4 saattir emzirmek için uğraşıyorum. Kıyameti koparıyor memede. Yapmadığım hareket kalmadı. Karnı aç. Memeye saldırıyor sonra bağorıp bırakıyor. Seninki üşütmüş olabilir mi? Yani kusma normsl aslında ama anormal bişeyler sezdiysen Dr unuza sor istersenKizlar bebegim emmiyor kusuyor devamlı zorla emdiğini de neden