Benim çevremde malesef öyle gonderebilecegim düzgün yaz okulu yok düzgün olanlar da çok uzak servisle gitmesi gerekli şu an için birinci sınıfa gitmeye istekli kabulde etmez sanırım anaokulunun telafi eğitimi vardı iki hafta kadar yakın iki arkadaşı gelmeyecek diye gitmek istemedi bende zorlamadim kardeşinden ötürü gönderdiğimi sanmasın diye kendi kendinede oynuyor aslında ama aşırı sosyal bir çocuk insan ve kalabalık seviyor sürekli eve misafir davet etmemi istiyor 7 yasinda yada 70 yaşında farketmez sadece onunla muhabbet etsin yeter
Kızın okuluna gitmem gerektiğinde bir kere bıraktım yarım saat kadar geldiğimde uyuyordu zaten daha fazlasına cesaret edemem daha önce kızda bir iki sefer yapma dediğimi yapmisligi var çünkü birde bizde kayınpederimde emekli evde biraz cins biri oğlanı sünnet ettireceğiz 40'kı çıksın dedik söylene söylene bı kaldı mesela yok sünnetin zamani varmış bu kadar küçük bebek sünnet olmazmış biraz sünnet olduğunu bilsinmis söylenmeside ha dedimi bitmez üstünden yıl gecsede söylenmeye devam eder bugün oğlanın bir ay kontrolü vardı giderken sadece kontrol demi bi işlem yapılmayacak diyor saklı gizli sünnet ettireceğiz saniyior
şimdi bayramdan önceki hafta bı cesaret tatile gideceğiz 8 saatlik yola kızımla ilk defa 9 aylıkken gitmiştik bu sefer çıtayı iyice düşürdük oğlan daha iki aylık olmamış olacak kulağına gitmiş başladi söylenmeye biz tatilden geldikten sonra bile söylenmesi devam eder ne işiniz vardı gittiniz diye zaten eminim hergün iki üç kere eşimi arayıp ifadesini alırben muhatap olmuyorum ama insan bir müddet sonra elinde olmadan sinir olmaya başlıyor
bizde bebek asagida ağlasa kavinvalideme kızar aglatiyorsun diye koca kız inat edip istediği olmadimi ağlıyor onda bile su çocukları hep aglatiyorsunuz diyor biz çok merakliyiz ağlamalarına sanki o yuzdende hem bebek gözümün onunde olsun hem söylenti çekmek istemediğimden aşağıya bırakmak istemiyorum