- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi KirazHanim
- #46.641
Valla gerekirse sonbaharı değil ilk baharı bekle wc eğitimi ne kadar geç o kadar iyi bence. Tabi çok da geçe bırakmadan. Bizim iyiydi çok şükür ama kardeş olunca gerileme yaşadı. Eğitim sürecinde altına kaka yapmayan çocuk kaka yaptı. Halılara yapmayan çocuk halıya koltuğa işedi. Öncesinde annecim bilerek olmadı bir daha yapmıcam derken kardeşten sonra pis pis sırıtır oldu. Ama çok şükür iyi şiödi. Kardeşi kabullendi sanırım. Her açıdan daha iyiyiz. Yalnız çok kalmıyoruz ondan belki de bilmiyorum.Saha tuvalet eğitimi var dimi şuan 22 aylık, hiç hazır değil en iyisi önümüzdeki bahar başlayayım diyorum 2 buçuk yaş olacak. İnşallah bizde kolay atlatırız. Arkadaşımın oğlu 2 yaşa kadar melek gibiydi, 2 yaştan sonra resmen içine şeytan kaçmış gibi oldu ve her sene daha beter oluyor şuan 5 yaşında inşallah bizimkiler o derece olmaz
Çocuk büyütmek çok zor gerçekten.bizimki dışarı da pasif o da üzüyo beni. Kreşte elinden oyuncak alınınca geri kaçıyor hemen. Ama evde kök söktürüyor. Arkadaşına da Allah kolaylık versin ya. Yaramazlık sorun değil de hırçınlık aksilik çok yıpratıyor insanı.