- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #46.621
Bugün hava yağmurlu yine. Ama ben yazlık tulum giydirdim artıkayni durumdayız suan bizimki de gelmemeye başladı yazlık giycez diye almıyorum ama hic yaz gelecek gibi değil
D Daisygirl321Yarın sorarım net bilgi sahibi değilim.
Bizimki de dönüyor canım. Ama bilinçli dğeil tabi. Kıvranırken bacaklarını topluyor o an dönüveriyor. Yastık koyuyorum mutlaka oğlumda koymadım hiçKızlar bebekleriniz sağa sola dönüyor mu? Benim bebiş 2 aylık olmak üzere bugün yere koydum bayağa sağa sola dönüyor hatta yüz üstü için zorluyor hayret ettimkızım çok geç dönmüştü ondan şaşkınım
Hormonlu spiral kanaması çok olanlara takılıyor bildiğim kadarıyla.Hormonlusuda mı varmışben baya bilmiyormuşum spiral işini doktorumda bişey demedi ne taktıklarına dair Ama bende hormonlu istemem hormon alcak olsam doğum kontrol hapı kullanırım uğraşmam spiralle
Valla bizde 1 ay ananeyle yattı ama sonra baktık uyumuyor direniyor geri hepberaber yatmaya başladık. Çokta iyi oldu hem bende vicdan olarak rahatladımTekrar beraber yatmaya başladığımız gecenin sabahında yüzündeki mutluluğu görmek bana çok iyi geldi
Bizimkide sıcağı sevmiyor yarın kısa kolöu giydirmeye başlayacağım bendeO nem mahvediyor zaten
Nazlı hilal üç aylıktı gittiğimde, çocuk perişan olmuştu.
Tek zıbın giydiriyordum, klimayı açınca ince bir tulum giydiriyordum
Çok emzirdigin için kusuyor devamlı doyduğu zaman emzik ver almıyor muAynı durumda bizimkide zaten huysuzdu buaralar iyice huysuzlaştı emiyor altını değiştiriyorum gazını çıkarıyorum ağlıyor uykusu var uyumuyor devamlı emmek istiyor emdiğinide geri çıkarıyor
neden böyleler acaba ya.Aynı durumda bizimkide zaten huysuzdu buaralar iyice huysuzlaştı emiyor altını değiştiriyorum gazını çıkarıyorum ağlıyor uykusu var uyumuyor devamlı emmek istiyor emdiğinide geri çıkarıyor
Mor calpol alın dedi bize de hemşire.Karma aşı ateş yapıyor diye okumuştum bizim az kaldı 2. Ay asimiza şimdiden tedirginim ama buradaki arkadaslar sağolsun rahstlattilar biraz şurup ve fitil veriliyormuş hiç ateş olmadan da geçirenler varmış inşallah bizde öyle oluruz
Sinovac yapılan sağlık çalışanları tekrar hastalanmaya başlamış onlara 1 doz biontech aşısı yapılsın deniyordu haberlerde.D Daisygirl321
Ben şöyle bir şeye denk geldim. Ama yine de biontech olmam. Olacaksam tercihim sinovac olur sanırım.
Yok canım emziği almıyorÇok emzirdigin için kusuyor devamlı doyduğu zaman emzik ver almıyor mu
Hiçbir fikrim yok uykusuzluk ve bsş ağrısı da cabasıneden böyleler acaba ya.
Baska şekilde oyala uykusu gelsinYok canım emziği almıyor
Biz 15-20 gündür klima açıyoruz. Doktorlar oda sıcaklığının 22-24 derece olması gerektiğini söylüyor. 25 te klima çalıştırmama rağmen oda sıcaklığı 26 derece oluyor. Diğer türlü bebeğim sıcaktan bunalıyor emerken terliyorKızlar burası çok sıcak ve aşırı nemli. Dün sıcaktan uyuyamadı kuzum zor uyuttukbalkonda falan uyutuyoruz zaten banyo yaptırıyoruz her gün yine de bunalıyor. Son 1 aydır sadece yarım kol zıbınla yatırıyorum onunla bile terliyor artık. Daha da ısınacakmış bir de havalar. Klima açacağız artık sanırım. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Klima açın bence. Sıcak bebeğe daha çok zarar veriyor. Onlar sandığımız gibi üşümüyorlarBizimkide aynı canım sıcaktan uyumuyor zaten çok uyuyan bir bebek değil busefer hiç uyumuyor ben henüz tişört giydirmiyorum hasta olmasından korkuyorum hava bir sıcak bir soğuk burda değişik
Hormonlu spiral kanaması çok olanlara takılıyor bildiğim kadarıyla.Hormonlusuda mı varmışben baya bilmiyormuşum spiral işini doktorumda bişey demedi ne taktıklarına dair Ama bende hormonlu istemem hormon alcak olsam doğum kontrol hapı kullanırım uğraşmam spiralle
Valla bizde 1 ay ananeyle yattı ama sonra baktık uyumuyor direniyor geri hepberaber yatmaya başladık. Çokta iyi oldu hem bende vicdan olarak rahatladımTekrar beraber yatmaya başladığımız gecenin sabahında yüzündeki mutluluğu görmek bana çok iyi geldi
Hangi marka aldınız sling? Kanguru muz var ama yeni doğan aparatı yok. Onu alana kadar siling mi alsam diye düşünüyorum. Bazen kritik anlarda kucak sevdası tutuyorSaf gül suyu iyi geliyor kızımda otacinin gül suyunu kullanıyorum oğlan isilik olursa onda da kullanırım kendime tonik olarakta kullanıyorum hatta buzdolabında spreyli olanından duruyor hep yazın sıcaklarda çokta güzel ferahlatiyor ama isilige en iyi gelen şey kesinlikle deniz suyu bir günde bütün isilikleri solduruyor
Sling kullanıyorum hep kucakta durmak istediği uykusu olup bir türlü dalamadigi zamanlar içine girer girmez dakikasına uyuyor tek kötü yanı cikartir çıkartmaz uyanıyor ama en azından bir kaç işin ucundan tutabiliyorum içindeyken en azından sofrayı kurup kızıma yemegini kalvaltisini hazirliyorum ortalık toplayabiliyorum
Hamilelikten önce göğüs ölçüm 75a cuptu şimdide 80b cup emzirme sütyeni kullanıyorum, göğüslerim büyüdü ama normalde küçük olduklari için anca normal boyuta geldiler oğlumu sadece emziriyorum ilk 7,8 gün günde bir yada iki sefer 30cc mama takviyesi yapmıştık bir ayda 1100gr almış öyle hep dolu doluda değiller arada dolu olduğunu hissedersem oğlumu bir memeden emzirirken diğer memeyi monchi pompayla sağıyorum 60cc falan çıkıyor sütüm
Ben de artık klima açmama rağmen yazlık tişört giydiriyorum ve üşümüyor. Dışarı çıkarken de tayt tişört giydiriyorum arabada klima çalışıyor ona rağmen vücut ısısı iyiBugün hava yağmurlu yine. Ama ben yazlık tulum giydirdim artıkev sıcak çünkü nem var. Ben bunalıyorum o da bunalır diye düşündüm
Biz de açtık bugün artık, 32 derece çünkü. Emzirirken hissedilen 40Biz 15-20 gündür klima açıyoruz. Doktorlar oda sıcaklığının 22-24 derece olması gerektiğini söylüyor. 25 te klima çalıştırmama rağmen oda sıcaklığı 26 derece oluyor. Diğer türlü bebeğim sıcaktan bunalıyor emerken terliyor