2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizimki de dönüyor canım. Ama bilinçli dğeil tabi. Kıvranırken bacaklarını topluyor o an dönüveriyor. Yastık koyuyorum mutlaka oğlumda koymadım hiç ikinciler daha atik oluyor derler.

Hormonlu spiral kanaması çok olanlara takılıyor bildiğim kadarıyla.
Ay valla yalan değil birlikte uyumak bana da çok iyi geliyor. Deprem falan korkuyorum zaten. Onu başka oda da bırakmak içime sinmedi. Halbuki iki senedir çok iyi alışmıştı. Bir daha alıştırmak sıkıntı olacak ama dediğin gibi onun huzuru çok önemli şu sıra. Zaten kardeşten dolayı yeterince dağıldılar.

Aynı durumda bizimkide zaten huysuzdu buaralar iyice huysuzlaştı emiyor altını değiştiriyorum gazını çıkarıyorum ağlıyor uykusu var uyumuyor devamlı emmek istiyor emdiğinide geri çıkarıyor
Çok emzirdigin için kusuyor devamlı doyduğu zaman emzik ver almıyor mu

Mor calpol alın dedi bize de hemşire.

D Daisygirl321
Ben şöyle bir şeye denk geldim. Ama yine de biontech olmam. Olacaksam tercihim sinovac olur sanırım.
Sinovac yapılan sağlık çalışanları tekrar hastalanmaya başlamış onlara 1 doz biontech aşısı yapılsın deniyordu haberlerde.
Ben dün yaptırdım kolum sızlıyor sadece. İğneyi yapan erkekti o yüzden emzirme konusunda bilgi sahibi değildi ben yine sağıp verdim.

Kızlar bebeğim çok huzursuz içli içli ağlıyor bebeğinizin bir yeri ağrısa anlıyor musunuz? Doktora mı götüreyim napim bilemedim.

Biz 15-20 gündür klima açıyoruz. Doktorlar oda sıcaklığının 22-24 derece olması gerektiğini söylüyor. 25 te klima çalıştırmama rağmen oda sıcaklığı 26 derece oluyor. Diğer türlü bebeğim sıcaktan bunalıyor emerken terliyor

Bizimkide aynı canım sıcaktan uyumuyor zaten çok uyuyan bir bebek değil busefer hiç uyumuyor ben henüz tişört giydirmiyorum hasta olmasından korkuyorum hava bir sıcak bir soğuk burda değişik
Klima açın bence. Sıcak bebeğe daha çok zarar veriyor. Onlar sandığımız gibi üşümüyorlar

Hormonlu spiral kanaması çok olanlara takılıyor bildiğim kadarıyla.
Ay valla yalan değil birlikte uyumak bana da çok iyi geliyor. Deprem falan korkuyorum zaten. Onu başka oda da bırakmak içime sinmedi. Halbuki iki senedir çok iyi alışmıştı. Bir daha alıştırmak sıkıntı olacak ama dediğin gibi onun huzuru çok önemli şu sıra. Zaten kardeşten dolayı yeterince
Hangi marka aldınız sling? Kanguru muz var ama yeni doğan aparatı yok. Onu alana kadar siling mi alsam diye düşünüyorum. Bazen kritik anlarda kucak sevdası tutuyor

Bugün hava yağmurlu yine. Ama ben yazlık tulum giydirdim artık ev sıcak çünkü nem var. Ben bunalıyorum o da bunalır diye düşündüm
Ben de artık klima açmama rağmen yazlık tişört giydiriyorum ve üşümüyor. Dışarı çıkarken de tayt tişört giydiriyorum arabada klima çalışıyor ona rağmen vücut ısısı iyi

Kızlar ya benim bacaklarım ayaklarım çok ağrıyor. Özellikle sol bacağım. Biraz uyusam el ayak uyuşuyor hemen. Üstüne zor basıyorum ayakların.
Çatı ağrısı için vitamin verdi Dr ama pek işe yaramadı o da. Aynı durumda olan va rmı hep çok yorgunum her yerim ağrıyor

Biz de açtık bugün artık, 32 derece çünkü. Emzirirken hissedilen 40 çocukcağız da bunaldı iyice. Klima açıkken nasıl giydiriyorsun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…