- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.086
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #46.601
Aynen aynen, bu evde 3. Senemiz şimdiye kadar sivri sinek bilmezdik. Kapı pencere açık uyurduk hep. Bu sene sivri dolu vızır vızır. Sürekli ilaçlama yapılıyor ama nafile. Cibinlikle uyutuyoruz ama gece emzirmek için aldığımda resmen sineklerle mücadele ediyorum.Bizim evde bi kaç gün sonra kavurucu sıcak olur. Filtrelerini temizleyip klima açmayı öneriyor doktorlar. Salon kapısı açık olacak şekilde klima açabiliriz, bizim evde de başka türlü durulmazbi de sivri sinek derdi çıktı eskiden hiç olmazdı bizim evde ne yapıcam hiç bilmiyorum. Sineklik taktıralım desem evde bir sürü kapı cam var hepsi açık hepsine sineklik yaptırmaya kalkarsak yandık
Gökçe Beril koyduk canımSen kızın adını ne koydun canım
Arada bizimkinin de yeşil oluyor. Normal diye okumuştum ben.Kızlar dün dışarı çıktık bebişle, kakasını yapamıyordu. Yeşil kaka yapmaya başladı neden ya? Üşüttü mü acaba. Ateşi falan yoktu ama
Ya gaz çıkarmada kaka yapmada zorlandı dün. Ondan olabilir mi acaba ? Şu bebekler bi 4 aylık olsa da artık şu gaz problemi geçseArada bizimkinin de yeşil oluyor. Normal diye okumuştum ben.
Olabilir, beklemiş kaka yeşil oluyormuş.Ya gaz çıkarmada kaka yapmada zorlandı dün. Ondan olabilir mi acaba ? Şu bebekler bi 4 aylık olsa da artık şu gaz problemi geçse
Canım mecbur klima açacaksınız yapacak bir şey yok, insani şartlara getirecek şekilde açılmalı bu sıcaktaOlabilir, beklemiş kaka yeşil oluyormuş.
Bugün hava kapalı ama nem var aşırı hemde çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırdımCanım mecbur klima açacaksınız yapacak bir şey yok, insani şartlara getirecek şekilde açılmalı bu sıcakta
Biz yozgattayız valla burda bile sıcaktan uyuyamadık iki gündür
Nazlı hilal bebekken İskenderun’a gitmiştim de perişan olmuştuk sıcakta.
Bu sene de gelin diyorlar asla gelmem dedim iki çocukla o sıcağa.
fk99 sen de İskenderun’daydın değil mi
Nasıl gidiyor bebekle orda
Babam kendine göre yorumluyor hava iyi gelin ne var sanki diyor da hiç gözüm kesmiyor
Kurbanda gelin diye çok ısrar ediyorlar
Ah o gaz problemi yokmu dun benim bebek baya kotuydu.sanki 2 ci ayda aglamalar gaz problemi dahada arttiYa gaz çıkarmada kaka yapmada zorlandı dün. Ondan olabilir mi acaba ? Şu bebekler bi 4 aylık olsa da artık şu gaz problemi geçse
Merhaba. 6. Haftada pik yaparmış gaz sorunu zaten. Az daha sabır. 3 aydan sonra azalıyormuş.Ah o gaz problemi yokmu dun benim bebek baya kotuydu.sanki 2 ci ayda aglamalar gaz problemi dahada artti
Cansu üyelik iptali yaptırdı ne yazık ki, bayadır yok. Burdakiler dışında ben de kimseden pek bilgi alamıyorum.Bizim gaz problemi geçti şükür. Burası da sıcak nemli kisakolluyla yatırıyorum bende.
atanamayanogretmen sen ne koydun bebisin adını?
Delirtiyor siz biliyorsunuzdur Cansu falan vardı onceden daha yazmıyor onlar nasıl iyimi? Birde Bingöl deki arkadaş?
Cansu mu? Aa şaşırdım.Cansu üyelik iptali yaptırdı ne yazık ki, bayadır yok. Burdakiler dışında ben de kimseden pek bilgi alamıyorum.
Aynı durumda bizimkide zaten huysuzdu buaralar iyice huysuzlaştı emiyor altını değiştiriyorum gazını çıkarıyorum ağlıyor uykusu var uyumuyor devamlı emmek istiyor emdiğinide geri çıkarıyorKızlar benim bebeğim aşırı huysuz aşırı iki gündür. Bırakıyorum ağlıyo alıyorum ağlıyo emziriyorum ağlıyo emzirmiyorum ağlıyo sallanmak en sevdiği onda bile ağlıyo. Büyüme atağı haftası desek onda da değiliz. Anlamadım gitti.
O nem mahvediyor zatenBugün hava kapalı ama nem var aşırı hemde çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırdım
Bizim gaz problemi geçti şükür. Burası da sıcak nemli kisakolluyla yatırıyorum bende.
atanamayanogretmen sen ne koydun bebisin adını?
Delirtiyor siz biliyorsunuzdur Cansu falan vardı onceden daha yazmıyor onlar nasıl iyimi? Birde Bingöl deki arkadaş?
Ben sondayı hiç hissetmedim ama sezaryen cidden zormuş daha yeni yeni rahat hareket ediyorum. O acıyı unutamıcam sanırım. Bebekle ilgilenmek bile işkenceye dönüşüyor.İlk çocuk benim bakmak zormuş ailem 2. Yi istiyor şimdiden ilk torun baldan tatlı geldi de o doğumu o idrar için taktıkları sondayi uyuşturma dan! Bı ben bilirim çektiğim acıyı bı Allah aklıma geldikçe aynı anı yaşıyorum resmen travma yaptılar bendehayırlısıyla bı buyutseydim bazen diyorum çabuk büyüsü bazen en güzel zamanı diye geçiyor içimden
2. Deneyimi yaşayan hanımlar ne zaman tam gözümün içine bakıp konuşacak yada gülecek tam anlamıyla
Benimkide onu ayarlayamıyor bazen fazla içiyor geri çıkarıyor. 60ml içiyor çoğunlukla. Daha fazla versem içmiyor bazen 1 saat sonra geri acıkıyor.Sağol canım benim sutum azdı tam çoğaldı derken sinir stres yine azalmıştı sonrada çoğalmadihala uğraşıyorum ama sağma makinesine bile çok çok az geliyor
Ara sıra CC yi fazla yapıyorum içiyorsa o CC de yükseltip devam örneğin 60 veriyorsan 90 CC deniyorum fazla olursa zaten 30 CC içmiyor 60 CC içiyor 60 CC de devam gibi zaten doymayinca genellikle huysuz oluyor yada erken uyanıyor