2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hanhi marka mama kullanıyorsun? Bebeğim 2 saatte acıkıyor tekrar mamayı 3 saatte 1 verin diyorlar o kadar bekleyemiyor.
Yok bildiğim hiçbir bebek 3 saati bekleyemez.
Benimki bazen saat başı bile acıkıyor.
Nezaman aç ise ozaman veriom.
Tabi ölçüsü değişiyor zamanlamaya göre.
Önce aptamil conformil veriodum sonra doktor özel raporlu mamaya geçti çok gazlı diye süt alerjisi olabilir dedi.aptamil progomin as kullanıoz şimdi.

Selamlar arkadaslar
Valla simdiki drlarda bi garip cok kilo almis dedi az ver diyo oyala diyo,emzik ver diyo

Yahu cocuk acikinca mahalle ayaga kalkiyo ben bu insanlari anlamiyorm
2.5 saatte bir emzir
Uyursa elleme uyaninca ver diyo gece.
Yetmiyo sutum. Nasi yetmiyo sivi almiyosun bilmemne benim piskolojimi bi bozdu eve nasi geldim bilemedim.
Sutumun az olmasini ben istemedimki
1 aydir neler yapiyorum icmedigim sey yok
3 gundur sanirim damla,kimyon,huMana cay vucudumda dokuntu yapti kirmizi benek benek oldum gobegim goguslerim.
Iki mememi emiyo ardindan 80cc mama iciyo doymuyo nasi azaltabilirimki.
O kadar moralim bozulduki
Dr lara he he diyip gecmek lazim makale agiziyla konusuyolar, realite yok gercekten.

Tek hosuma giden bi probiyotik verdi verir vermez etki edermi.sip diye kesti gazi şoklardayimm.
Sunu alin kullanin
Benim bu cimcimeye iyi geldiyse herkesin bebisine gelir. Bugun sevincten aglicaktm gece 4 saat deliksiz uyudu sonra yedi yine uyudu. Gun icinde agri sizi olmadi. Yuzu gozu aydinlandi kizimin. Yorumlari da okuyun derim

Kızlar bebişlerinize ne giydiriyorsunuz yazlık mı ? Tişört falan
Biz hala yazlıklara geçemedik çok canım sıkılıyor 🥴 o değil de çocuğun serin havalarda giydirecek kıyafeti kalmadı. Küçüldü hep altlar.yeni de almak istemiyorum havalar ısınacak diye

Kızlar bebeklerinizin isimleri ne? Benimki Ahmet Berat
Bahar Ada🥰
Kızlar beveğim galiba doymuyor mama vermeye karar verdim hangi mamayı kullanıyorsunuz
Bize hastanede ilk gun evolvia verdiler en az gaz yapan o dediler onu aldik gaz problemide yapmadi su ana kadar cok sukur. Hos cok kullanmiyorum artık gunde bir kere veriyorum ama cok kullandogim zamanlarda da gaz sıkıntısı olmadi. Tabi bebekten bebege degisiklik gosterebilir.

Peki benim oğlan neden uyumuyor arkadaşlar. Gazlanınca anladım da mesela memede uyuyor yerine koyunca hop uyanıyor. Gündüz uyku yok gibi bişey. Neden böyle süt yetiyor doyuyor da anlamadım ki

Aynen gecedenncok gunduz bende de yani fizyolojik reflu deniyior ama hic birsey yapılmıyor :KK43: refku yatagiydi gaz cikarma dik tutma ne varsa yaptim aka isenyaramiyor birde gaz sancilari cocugum sekilden sekle giriyor cok zor ya bebek olmakta kolay degilmis yani

Bizimki de birkaç gündür baya kusmaya başladı

Peki benim oğlan neden uyumuyor arkadaşlar. Gazlanınca anladım da mesela memede uyuyor yerine koyunca hop uyanıyor. Gündüz uyku yok gibi bişey. Neden böyle süt yetiyor doyuyor da anlamadım ki
Benim oğlanda öyleydi canım. Hem üstten gazını çıkarıyordum hemde günde 3 4 kere kaka yapıyordu. Gaz sorunu yok bezi temiz karnı tok diyordum ama meğersem gazi varmış. Bacakla ve karindan gaz masajı yapıp osurarak gaz atınca ve peşine rahatca uyuyunca fark ettik biz. Seninkinin de belki çıkmayan gazi vardir.

Yemin ediyorum böyle işgüzar hemşire ve doktorlara uyuz oluyorum.
Benim sağlık ocağndakğ hemşirede böyle.enson azarladım öyle sustu artık.
İstediğim kadar emzirip istediğim kadar mama veririm.
Olmuyo canım öyle ,bazen yetmiyor.
En iyi sen kendin bilirsn canım.
Nasıl sakin ve huzurlu oluyorsa en doğrusu odur.
Kulaklarını işgüzar olan hemşire ve doktorlara tıka.

Bana da en son bir hemşire saat başı emzir, sütün çoğalır dedi. Yahu saat başı nasıl emzireyim? Zaten yarım saat emzir, gaz çıkar vs bir saate yaklaşıyor. Bu bebek hangi ara uyuyacak, büyük çocuk ilgi ister oyun ister yemek ister tuvalete gitmek ister hepsini de bir tek benimle yapmak ister. Bebek memede yaşamak ister. İster de ister.

Yok bildiğim hiçbir bebek 3 saati bekleyemez.
Benimki bazen saat başı bile acıkıyor.
Nezaman aç ise ozaman veriom.
Tabi ölçüsü değişiyor zamanlamaya göre.
Önce aptamil conformil veriodum sonra doktor özel raporlu mamaya geçti çok gazlı diye süt alerjisi olabilir dedi.aptamil progomin as kullanıoz şimdi.
Ay bizde ona gectık cok pis kokuyor bebek almada zorluk cekımı sızın yada kusuyorum ıctıktrn sonra,

Bende ayni fikirdeyim cnm allah kolaylik versin hepimize cocuk hep huzursuz cok uzuluyorum yani tam uyucak ya bi kusma ya bi gaz

Evet bugün dikkat ettim, bebiş uyuyacak zaman bulamiyor resmen ya. Tam uyuyacak ya gaz ya kusma ya kaka yapıyor. Gerçi bunlar olmasa da ablası başına gelip gürültü yapmaya çalışıyor o ayrı. 🥴

Benim oğlanda aynı, drlar Kara guurultuye annede guvende oldugu İcin dıe diyorda bana kalırsa gaz sancısı dan annede sakınkıyo yatınca baslıyor

X