2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu kadar erken olabilir miyim bilemedim ki. Pedi dolduracak kadar kanama var bugün sabahtan beri. Her silmede de az az geliyor
Bilemiyorumki ... ben adet oncesi seyleri bizzat simdi yasiyorum asiri terleme , yorgunluk halsizlik, temizlik yapma istegi gibiordan anladim adet oluyorum

kızlar dün akşam 8den beri bebeğinde bi huysuzluk var. her beslenme sonrası kusuyor. hatta birinde burnundan süt gelsi korktum. sabahları falan çok sakin olurdu uyuşmadığı zamanlarda hep ağlıyor. büyüme atağı mi acaba? 39 günlük oldu bugün. yedigim.bir şey mi etkiledi ki bilemedim

39 gün önce normal doğum yaptım 15-20 gündür kanamam yoktu dünden beri yoğun kanamam var. Neden olabilir acaba?
Aynı şey benim başıma geldi bugün 37 gün oldu 10 gündür filan da kanama hiç yoktu.. doktora yazdım adet kanaması olabilir mi diye öyle gibi hissettim.. adet kanaması değildir dedi

Bizden çok daha hızlı nefes alıp veriyorlar. Beraberinde emmede zorluk yasiyorsa o zaman problem.

Evet onu yapmalısın. Elinle üstteki deriyi geri iterek. Yapmazsan orda birikir bişeyler daha kötü olur. Islak mendil pamuk kalıntıları da doluyor oraya. Biz sünnet yaptırıp rahatlamıştık o açıdan

Bunu bize hiç diyen olmadı

Dolunaycım büyük çocuğu kreşe mi vereceksin? Ben de büyüğü kreşe başlatmak istiyorum, biliyorsun aynı aydalar. Kardeşi olduktan sonra bunu düşünmeye başladım açıkçası ama acaba tuvalet işi nasıl olacak onu düşünüyorum.

Kızlar biz de ayniyiz. Gündüz uyumayı bırak uzanıp dinlenme bile yok bende. Çünkü 3 yaşında bir kızım var zaten kıskançlık krizleri yazıyor huyu suyu değişti bize kök sokturuyor. Gece de toplam 5 saat yok uykum. Ne olacak böyle bilmiyorum.
Benim 40 çıkması gibi bir beklentim yoktu zaten ilk cocugumdan tecrübeliyim. Bunda da 40 cıktı değişen bir şey yok, umarım sizin olur. Ama geçici şeyler sonucta ne yapalım

Aynı şey benim başıma geldi bugün 37 gün oldu 10 gündür filan da kanama hiç yoktu.. doktora yazdım adet kanaması olabilir mi diye öyle gibi hissettim.. adet kanaması değildir dedi
Ben de doktora sordum birkaç gün bekleyelim 45-50 güne kadar kanama sürebilir normal dedi. Hiç adet kanaması olabileceğini düşünmemiştim ama belli de olmaz tabi

Sagol canım korkmamak elde değildi bilirsin aglam krizine girmişdim korkudan bugün daha iyi gidiyor çok şükür birdaha olmaz hiçbirimizin inş

Bu bebişler böyle sanırım canım zor zanat mış annelik de 40 cıkana kadar olur dediler ama bakalım her pozisyonu deniyorum dik pozisyon iyi geldi bugün burnuna dikkat ediyorum canım cevabın için teşekkür ederim

Ben de doktora sordum birkaç gün bekleyelim 45-50 güne kadar kanama sürebilir normal dedi. Hiç adet kanaması olabileceğini düşünmemiştim ama belli de olmaz tabi
Mantıken adet olmamız için 14 gün önce yumurtlama olması gerekirmiş, adet olması pek mümkün değil dedi baya 2 ped değiştirdim

canm bir de aklında bulunsun eğer zorunlu bir durumun yoksa sütünü pompayla sağlamamaya çalış o da tazyikleştiriyor sütü bildiğim kadarıyla

Biogaiga bildiğim kadarı ile gaz ilacı değil sindirim sistemine destek için yararlı bakteri içeren bir destek o yüzden yanında gaz damlası da kullanmak gerekiyor galiba. Ama gaz oldumu oluyor çözüm yok gibi
Evet bağırsak düzenleyici biogaiga o bitince gaz için ayrı aldım ama cok ise yaradığını söyleyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…