- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.801
Merhabalar kızlar anne sütü sarılığı duyan var mı aranız da yaşayan yada uzayan sarılık diye de geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla gaz damlalarına inanmıyorum doktor ver dedi die veriorum biz bağırsak düzenleyici ile rahatladık birazRelaxtaz bend veriyorum memeden once 8 damla ama sanki daha cok kıvrandırıyır bana ı oyle geldi sizdede oldumu bu sekılde
Sanmıyorum. Günde 4-6 kez verilebiliyormuş nasılsa.Bende 2,5 hatırlıyorum ama eşim 5 dedi diye 5 verdim . Bi kereye mahsus bişey olur mu ki acaba
Benim kızımda sarılık var en son 9 çikmişti önemsiz bir değer düşer dediler ama hala vücudunda yüzünde sarılık var. Tekrar kontrolde istemediler.Merhabalar kızlar anne sütü sarılığı duyan var mı aranız da yaşayan yada uzayan sarılık diye de geçiyor
Benim 45.gün hala devam ediyor lekelenme.Selam hanimlar sizlere bir konuda danismak isterim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.bugun lohusaligimin 38. gunu kanamam sari akinti seklindeydi.fakat bugun kirmiziya dondu.adet kanamasi gibi. Kanamamin bitmesi gerekmiyor muydu aranizda benim gibi olan var mi?
Ben .. şusn 32 günlüğüz hala devam ediyo cuma günü anne sütünü kesip İki gün mama verip ptesi kontrole gidecegiz bakalım hayırlısı..Merhabalar kızlar anne sütü sarılığı duyan var mı aranız da yaşayan yada uzayan sarılık diye de geçiyor
Değeriniz en son kaç çikmişti bizde yirmi günlük olduk devam ediyor sanki en son makine ile ölçtüler 8 çiktiBen .. şusn 32 günlüğüz hala devam ediyo cuma günü anne sütünü kesip İki gün mama verip ptesi kontrole gidecegiz bakalım hayırlısı..
Sizinki iyiymil. Bizim 12 de başladı . 18lere çıktı fototerapi gördük ama 10.günü geçmişti. 11 e düştü sonra 14 de sabit kaldı.Uzucak dediler zaten. Şimdi tahlillere baktılar anne sütü sarılıgı gibi dediler bu şekilde öğreniliyomuş ister denersiniz dediler ister 3 ay uzamış sarılık gibi Devam eder. Olabilirmişte olmayabilirmişte göreceğiz İnş düşer Size ne dedilerDeğeriniz en son kaç çikmişti bizde yirmi günlük olduk devam ediyor sanki en son makine ile ölçtüler 8 çikti
Başindan sorun görülmedi takipte istenmedi onuncu günden sonra düşer kendiliğinden kaybolur dediler beşinci gün 11 di ben yine baktirdim onuncu gün 9 du sonra makine ile ölçüldü hala var böyle olunca benim aklıma geliyor niye geçmiyor diye. İnşallh geçer işe yarar sizinde en kısa sürede.Sizinki iyiymil. Bizim 12 de başladı . 18lere çıktı fototerapi gördük ama 10.günü geçmişti. 11 e düştü sonra 14 de sabit kaldı.Uzucak dediler zaten. Şimdi tahlillere baktılar anne sütü sarılıgı gibi dediler bu şekilde öğreniliyomuş ister denersiniz dediler ister 3 ay uzamış sarılık gibi Devam eder. Olabilirmişte olmayabilirmişte göreceğiz İnş düşer Size ne dediler
İnşallah hepimizin. Bazılarının böyle uzuyomuş işteBaşindan sorun görülmedi takipte istenmedi onuncu günden sonra düşer kendiliğinden kaybolur dediler beşinci gün 11 di ben yine baktirdim onuncu gün 9 du sonra makine ile ölçüldü hala var böyle olunca benim aklıma geliyor niye geçmiyor diye. İnşallh geçer işe yarar sizinde en kısa sürede.
İnşallahİnşallah hepimizin. Bazılarının böyle uzuyomuş işte
Tesekkur ederim canim cevabin icinBenim 45.gün hala devam ediyor lekelenme.
Sarı kahve kırmızı karışık.
Doktor normal dedi.
Kokulu akıntı yoksa rahat ol canım.
Ne kadarlık kızınız 2 yada 3 ayda geçiyor muş dediler. Benm de anne sütünden olabilir diye 3 gün anne sütünü kes dik yarın tekrar ölçtürcez inşallah düşmüştür emzirdikçe sarılık değeri yükseliyordu DuBenim kızımda sarılık var en son 9 çikmişti önemsiz bir değer düşer dediler ama hala vücudunda yüzünde sarılık var. Tekrar kontrolde istemediler.
Bulgur pilavida cok etkiliyor arttiriyorKızlar günlerdir inek gibi yeşillik yiyordum sütümde ciddi fark olmadı.
2 gündür tahin pekmez ve helva yiyorum ciddi fark etti. Sütü az olan annelere söylemek istedim.
Aynı dertten muzdaribiz bende 3 gündür anne sütünü kestim doktor öyle istedi yarın ölçtürcez 14 dü en son inşallah düşmüştürBen .. şusn 32 günlüğüz hala devam ediyo cuma günü anne sütünü kesip İki gün mama verip ptesi kontrole gidecegiz bakalım hayırlısı..
Bnm arkadasimde bebegine aptamil kullaniyor oda gaz yaptigini soylemisti..Benim de okuduğum çoğu yazıda Aptamil gaz yapıyor yazıyordu .belkide bunyeden bünyeye değişiyordu iyice kafam karıştı
Kaç dı en son değerinizBen .. şusn 32 günlüğüz hala devam ediyo cuma günü anne sütünü kesip İki gün mama verip ptesi kontrole gidecegiz bakalım hayırlısı..
Bizim daha 20 günlük canim uzamış sarılık demediler 10.günden sonra düşermiş yavaş mi düşüyor anlamadım ki. İnşallah sizinde geçer düşmüştürNe kadarlık kızınız 2 yada 3 ayda geçiyor muş dediler. Benm de anne sütünden olabilir diye 3 gün anne sütünü kes dik yarın tekrar ölçtürcez inşallah düşmüştür emzirdikçe sarılık değeri yükseliyordu Du
Şurubu verince uyudu kuzum gerçi uykusuzdu da. Neyse gittim grldim kontrol ettim. Zorla uyandırdım neyse ki normale döndü. Onu çok verincf biogaia yı da vermedim bugünSanmıyorum. Günde 4-6 kez verilebiliyormuş nasılsa.