- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.541
Ya kızlar bizim de sorununuz gece değil sabahgece emzirmeye kaldırıyorum emip geri uyuyor ama sabah 5-6 gibi bi başlıyor ıkınmaya en az 3-4 saat ıkınıyor, ağlıyor kabus gibi oldu. Tam 9 gibi bebek uyuyor, bu sefer kızım uyanıyor. Zombi gibi güne başlıyorum.
Bizde mikrop kaptı sandık ilk baş doktor kontrolünde göz kanalı tıkalı ,olabilir hatta diğer gözde olur büyük ihtimal dedi damlama verdi beş gün kullandık damlama kullanırken geçti gibiydi aradan biraz zaman geçince tekrar başladı doktorun gosterdigi gibi masaj yapıyorum göz pinarina ama hala akıyor capaklaniyorCanim ayni durum benm bebegimdede var ya..sol gozu akiyor ve surekli capakli siliyorum temizliyorum yine ayni oluyor neden oldu anlamadim..yarin insallh doktora goturucez..
Aynen temizledikce kızarıp tahriş oluyor ama temizlemeyince de yavrum gözler hep capakli acamiyor masaj yapıyorum ama tam geçti galiba diyorum yine oluyorBizimde var damla kullanıyoruz büyük kızımda kullandık masaj yaptık bir yaşinda tam opere düşünürken geçti. Basit bi kanal tıkanıklığı aslında. Ama rahatsız edici zor kızarıyor sürekli temizleyince tahriş oluyor.
Damla kullanırken geçmişti ama sadece 5 gün kullanın dedi doktor damlayi kullanmayı biraktiktan iki gün sonra tekrar başladı şimdi iki gozdede var 6 ay kadar surermis eğer açılmazsa küçük bı operasyon gerekiyormuş İnşallah biran önce geçerGecmis olsun..evt rahatsiz edici gercekten sabahlari tek gozunu bn aciyorum capaktan kapaniyor surekli akiyor..peki damla geciriyor mu faydasi oldu mu?
Damlama kullanırken geçmişti ama bıraktıktan iki gün sonra tekrar başladı bu sefer iki göz birden aynı durumda malesef masaj yapıyorum İnşallah çabuk geçerBizim de sol göz bu şekilde. Damlaya başladık şimdilik işe yarıyor gibi.
Biz de aldık onu ama henüz kullanmadım. Biogaia işe yaradı gibi. Nurse harveysi nasıl kullanıyorsun.Bugün dayanamadık artık nurse harveys aldık eczaneden onu verdik ama içim hiç rahat değil. 6 ay su bile vermediğimiz minicik bebeğe bir sürü kimyasal yutturup duruyoruz.koruyucu çokmuş bu şurupta bilsem almazdım. İşe yarasa bari.
Biz nurse harveys kullanıyoruz çok etki etmiyor ama rahatlatıyor. Bugün doktor biogaia verdi onu deniycez. Aynı gün ikisini de kullanabiliyor muyuz acabaBugün dayanamadık artık nurse harveys aldık eczaneden onu verdik ama içim hiç rahat değil. 6 ay su bile vermediğimiz minicik bebeğe bir sürü kimyasal yutturup duruyoruz.koruyucu çokmuş bu şurupta bilsem almazdım. İşe yarasa bari.
Biogaiaya başladığımızda böyle değildi gittikçe kötüledi çocuğum. Bugün ilk kez verdim nurse ü, günde 6 defa 2,5ml diyor üstünde ama o kadar çok vermem sanırım. Uyuyor şimdi rahatlattı galiba ama uyku yapıyor gaza faydası yok yazanlar olmuş. Yavruma uyuşturucu vermiş gibi hissediyorumBiz de aldık onu ama henüz kullanmadım. Biogaia işe yaradı gibi. Nurse harveysi nasıl kullanıyorsun.
Kullanılıyor sanırım. Sizde durumlar nasıl?Biz nurse harveys kullanıyoruz çok etki etmiyor ama rahatlatıyor. Bugün doktor biogaia verdi onu deniycez. Aynı gün ikisini de kullanabiliyor muyuz acaba
Doğduğundan beri hiç takmadım. Ama sıcak bizim buralar.kızlar bebeklerinize şapka takiyor musunuz? ben epeydir takmıyorum ama üşüyor müdür
Biz en sonunda doktora gittik ağlama krizine giriyordu. gazdan ememeyebilir baksanıza karnı çok şiş dedi. Sürekli emzirmeye çalışma 3 saatte 1 emzir dedi. Ama bugün öğlen hiç durmadı ne doğru düzgün emdi ne gazı çıktı. Biogaia deniycez bakalım etki edecek miKullanılıyor sanırım. Sizde durumlar nasıl?
Gazi olabilir mi? Bizde de durum böyle. Sancı gelince ağlamaya başlıyor ne meme ne bişey asla teselli olamıyor çocuğumBenim oğlan toplasanız 10 saat uyumuyor günde çok az uyuyor. Bu aralar aşırı huysuz memede bile ağlıyor süt mü yetmiyor anlamıyorum mama verdim onda da uyumadı napıcağımı şaşırdım ya zombi gibiyim
Ben emzirme danışmanlarından da çok etkileniyorum sanırım. Ne zaman isterse meme verin diyorlar. E çocuk sürekli istiyor. Doyma hissi yok ki emdikçe emiyor. Saatlerce. Sonra da gaz oluyor. Deli olcam sonunda.Biz en sonunda doktora gittik ağlama krizine giriyordu. gazdan ememeyebilir baksanıza karnı çok şiş dedi. Sürekli emzirmeye çalışma 3 saatte 1 emzir dedi. Ama bugün öğlen hiç durmadı ne doğru düzgün emdi ne gazı çıktı. Biogaia deniycez bakalım etki edecek mi
Hadi yaa insllh operesyona falan gerek kalmaz canim ya..bizde yarin goturucez doktora bakalim ne dicek..bebegime baktikca uzuluyorum ya gozu akil capak oluo acamiyorBizde mikrop kaptı sandık ilk baş doktor kontrolünde göz kanalı tıkalı ,olabilir hatta diğer gözde olur büyük ihtimal dedi damlama verdi beş gün kullandık damlama kullanırken geçti gibiydi aradan biraz zaman geçince tekrar başladı doktorun gosterdigi gibi masaj yapıyorum göz pinarina ama hala akıyor capaklaniyor
Aynen temizledikce kızarıp tahriş oluyor ama temizlemeyince de yavrum gözler hep capakli acamiyor masaj yapıyorum ama tam geçti galiba diyorum yine oluyor
Damla kullanırken geçmişti ama sadece 5 gün kullanın dedi doktor damlayi kullanmayı biraktiktan iki gün sonra tekrar başladı şimdi iki gozdede var 6 ay kadar surermis eğer açılmazsa küçük bı operasyon gerekiyormuş İnşallah biran önce geçer
Herkes farklı bir şey söylüyor gerçekten. Mesela ben doğru düzgün uzun uzun emziremedim yani 2-3 gün falan o şekilde emzirmişimdir. Ama her yerde yarım saat, 40 dk emzirin yazıyor. Ama şuan kilo alımı gayet normal. Bence çok fazla bilgi var ve kafa karıştırıyorBen emzirme danışmanlarından da çok etkileniyorum sanırım. Ne zaman isterse meme verin diyorlar. E çocuk sürekli istiyor. Doyma hissi yok ki emdikçe emiyor. Saatlerce. Sonra da gaz oluyor. Deli olcam sonunda.
Bizim kulaklar biraz kepçe, düzelsin diye takıyordumkızlar bebeklerinize şapka takiyor musunuz? ben epeydir takmıyorum ama üşüyor müdür
40dk memede durduğunda hep emmiyor ki bizimki, 15dksı aktif emiyor gerisinde çiğniyor memeyi emzik gibi. Keyif yani çoğu. Ama süt de geliyor tabi bir yandan. Ay bilmiyorum bir yandan diyorum bana ihtiyacı var ne kadar istiyorsa dursun bir yandan da rahatsız olacak gaz olacak reflü olacak diye üzülüyorum.Herkes farklı bir şey söylüyor gerçekten. Mesela ben doğru düzgün uzun uzun emziremedim yani 2-3 gün falan o şekilde emzirmişimdir. Ama her yerde yarım saat, 40 dk emzirin yazıyor. Ama şuan kilo alımı gayet normal. Bence çok fazla bilgi var ve kafa karıştırıyor