2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben yazsam şu mesajın aynısını yazardım
Doğduktan hemen sonra kucağımda emerken bile patır patır gaz çıkardı şaştım kaldım.
Yoğun bakımdan çıktı aldık eve geldik, o günden beri uyku yok.
İlk kızımda hiç yaşamadık böyle şeyler, emerdi yatağına koyardım uyurdu.
Yavrum kendi kendine büyümüş resmen.

Bu bebek ne gece ne gündüz uyuyor, sürekli kucakta olacak, bıraktığımız an ıkınmaya başlıyor, ıkınma sesi duymaktan psikolojim bozuldu artık.
Kızımla da ilgilenmiyorum bu şekilde.
Eşim yokken halimiz perişan.
Biri nasılsın demek için kapıyı çalsa o an ağlamaya başlarım, o kadar yıprandım

Benim gibi bunlara takılıp üzülen varsa size de fikir olsun
Hepsini bilsem de yine de aç mı kaldı sütüm az mı diye düşünmeden olmuyor

Eklentiler

• 9D6F6364-1DC5-45D5-B403-51E42F1B2F19.png
    396,4 KB · Görüntüleme: 72
Bizim de öyle asla uykusu düzenli değil dalamıyor bazen 4-5 saat uyuyor bazen sıfır uyku Kırkından sonra azalır diyorlar ama bakalım
Bizim de bir ara 4 saat uyuduğu oluyodu. Şimdi tamamen bitti. Bölük pörçük hep. Dün gece mesela 1 bucuktan sabah 9 a kadar 4 5 kez uyandı. Haliyle ben de tükendim. Kirkina ne kadar kaldı sizin? Bizim 20 gün daha var

Amin uyumayan bebek çok zormuş.. değişik değişik çareler deniyorum, şimdi de bebek arabasina yatırmayı denedim evin içinde, yarım saat uyudu sonra miziklandi yine. Ne yapsam düşünüyorum. Yatasin bir bebek yatağı var juno diye, çok rahat gozukuyo ama 4 aya kadar kullanılıyormuş, acaba onu mu alsam bilemedim.

Ben hiç saatli vermedim. Toplamda iki kez verdim dün ve bu sabah. Kaç saatte bir vermek lazım bilmiyorum ki..sikayetimiz iki ileri bir geri devam ediyor. Bakalım artarsa düzenli vermem lazım. Ben de her gün sagmaya calisiyorum. Benim de tekli elektirikli lansinohun pompası var, işimi görüyor memnunum. Günde 160 ml çıkıyor ortalama.

Benim gibi bunlara takılıp üzülen varsa size de fikir olsun
Hepsini bilsem de yine de aç mı kaldı sütüm az mı diye düşünmeden olmuyor
Ben takmış durumdayım bu konuda sarilik degeri aniden yukselince yetiyor mu ac mı niye az yedi kafayı yedim resmen bi iki memeyi yiyor bi birini yiyor daha yemiyor inş doyuyordur

Ben takmış durumdayım bu konuda sarilik degeri aniden yukselince yetiyor mu ac mı niye az yedi kafayı yedim resmen bi iki memeyi yiyor bi birini yiyor daha yemiyor inş doyuyordur
Kızım hastanede yatarken fototerapi aldı 24 saat, taburcudan sonra kontrol kanlarında değerler düşmüştü ama tekrar sarılık olur mu diye korkuyorum.
Sağ memeyi hiç almıyor zorla emziriyorum.
Solu çok güzel alıyor ama benim de memeler şimdiden fos fos oldu. İlk bebekte bu kıvama gelmesi nerdeyse dört ayı bulmuştu. Beni de bu düşündürüyor, sütüm azaldı gibi hissediyorum

O kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayım.. dün artik sinirlerim harap oldu, ilk kez agladim. 4 5 gün öncesine kadar yine nispeten yatağına yatirinca uyuyodu, şimdi kesinlikle uyumuyo, kucakta uyuyo koyduğum an hemen sinirleniyo kizariyo ağlamaya basliyo. Değişik yerlerde yatırmayı deniyorum, park yataginin içinde reflü yatağı var, ona yatiriyoruz ama çok çok derin uyumamissa asla yatmiyo. ana kucağı var manuel olanlardan, genellikle onda yatiyo ama o da benim icinlme sinmiyo omurga gelişimi açısından, çünkü çocuk içine gomuluyo. Şimdi de bebek arabasını açtım belki onda uyur diye anca yarım saat uyudu. Ben çok uykusuz tükenmiş bakımsız hayattan kopmuş gibiyim..

Bizimde 20 kaldı 4 mayıs doğumlu

Bu yataktan alan kullanan var mı? Yataş juno diye geçiyor. Yorumlarda genellikle olumlu bahsedilmis, ama ilk 4 ay kadarmis kullanımı, fiyatı 500 lira. Sizce 4 ay için bile olsa değer mi, emin olamiyorum. Artık bizim bebek kucaktan bıraktığımız an uyaniyo, rahat uyuyacagi biyer arayisindayim

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz
Benim de uyku için denemediğim yer kalmadı.
Bazen öylesine koltuğa bırakıyorum bakıyorum uyumuş nasıl sinir oluyorum
Pusette bazen uyuyor ama dediğin gibi omurga gelişimi için iyi değil içim rahat etmiyor. Beşiğin içine ben de puset için aldığım minderi koydum o da fayda etmedi.
Gündüz uyusa bile sürekli elimiz beşikte sallıyoruz, bırakınca hemen ıkıl ıkıl sesler çıkarmaya başlıyor.

Bu da bir dönem bir süreç geçecek biliyorum ama elimde değil, iki çocukla gurbette tek başıma yıprandım

Ahh bir an evvel geçip gider inşallah bugünler, insan yaşamadan anlamiyormus.. iki çocukla kimbilir ne kadar zor Diğeri kaç yaşında

Saf zeytinyağı sürsem olur mu?

Kız mı senin de benim 4 mayıs sabah 11 e sezeryan günü vermişti 3 mayıs akşam 10 da suyum geldi 4 mayıs gece00.45 de sezeryanla aldılar normalde nisan anneleri grubundaydım ama gelmek bilmrdi
Kız ne tesadüf benim de 4 Mayıs sezeryan tarihimdi ve o gün sabaha karşı suyum geldi. Hayatımda hiç bu kadar korkmamistim. Sonra sabah 07.30 da ilk hasta olarak sezeryana alındım. Yani demek ki normal doğum olsaymis aynı gün olacakmış. Allah'ın hikmeti işte..

Kızlar banada 22 mayıs sezaryen için gün verdi o akşam nişanım geldi açılmam oldu acil sezaryene alındım.

Evet bebek iciyormus, nitro yazmış sağolsun. Prospektuste yetişkinler için de kullanım şekli yazınca arada kalmıştım. İnşallah fayda görürüz. Gaz bebeğin yaşam kalitesini çok etkiliyor
Kesinlikle gaz fena bişey.
Büyük insan gaz sancısına dayanamıo bebişler napsın yazık.
Ama hepsi geçio

Ahh bir an evvel geçip gider inşallah bugünler, insan yaşamadan anlamiyormus.. iki çocukla kimbilir ne kadar zor Diğeri kaç yaşında
Diğeri de küçük canım o da iki yaşında, o da daha anne kuzusu
Şu an büyüğü ayağımda salladım uyuyor, küçük de göğsümde uyuyor, bana da oturarak uyumak kaldı
Eşimi bekliyorum dört gözle

Yaa tesadüfe bak aynı şeyleri yaşamışız biz de normali bekledik hiç açılmam olmayınca 40+1 de doğurdum

Allah yardım etsin canım. Büyüyünce de iki kız bide sen ne kadar güzel gezersiniz eglenirsiniz onları düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…