-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.421
Bende sürdüm dün. Gece boyunca ikinarak uyudu. 5 saate yakın en sonunda ben kaldırdım. Sol ayağına ve karnına saat yönünde masaj yaparak sürdüm ben. Doktora da sordum icirmeyin ama surebilirsiniz dediMerhaba kızlar çoğunlukla gaz şikayetleri var sanırım yoğunluktan okuyamadım yazdıklarınızı ama gaz sancısı icim kızlarımda da kullanmıştım oglandada çok sıkışınca kullanıyorum günde bir kez acı elma yağı ni parmagima bir damla damlatıp ayağının altına sürüyorum geçiriyor sancısını
Ben doğum yaptığım sabah esim nüfusa gitti dogum belgesiyle ertesi gün kimlik geldi.Sizlere alakasız birşey soracağım oğlanın kimliğini çıkaramıyoruz günlerdir uğraşıyoruz nüfusta sistemde görünmüyormuş elimizde doğum raporu var e devlette de görünüyor ama nüfusta sisteme dusmemismis çıkaramadık kimliğini çocuğun böyle birşeyle karşılaşan var mı varsa ne yaptınız nasıl çözdünüz olayı
Bir de silikon uçla emdiğinde aradan hep boşa akıyor sütler. Benim öyle olmuştu. Emdiğinin de yarısı boşa gidiyordu yaniCanım benim ki tutulacak gibi değil iyice içine doğru nöbetçi eczaneden gece silikon uç alıp ancak tutturabildik. Şuanda da deniyorum hala çekemiyor bebek. Silikon uçla daha fazla efor sarfediyor sanki keşke direk emebilse.
Yaa ne güzel kolay oldu mu doğumunuz beni niye eve gönderdi ki bugün 4.gün hala tık yokBende 37 haftada kontrole diye gittim 4 cm açıklık varmış nstde sancı falan çıkmadı ama önceki gün düzensiz sancılarım vardı doktor sancıyı tetiklesin diye bi ilaç koydu 6 saat sonra doğum yaptım
Bende kızımda dayanamayinca kullandım ama korka korka kullanmıştım denize dusen yılana sarılır hesabı kızımda 50. Günde geçmişti gaz sancıları bu sefer ne olacak bilmiyorum dün gece yavaştan ikinmalar ayakları cekmeler başladı zaten bütün gece kucağımda uyuyor hiç baş edemezsen sling alır baglar öyle uyurum oturarak uyumayada alistim 5 gecedir ama sabah heryerim tutulmas kalkıyorum öyle oluncada desteksiz yataktan kalkmak cok zor oluyorÇok az kullanıyorum artık dayanılmaz boyuta gelince kullandım çok ağlıyordu damla fln kar etmiyor açıkçası fazlasi zarar ama çok çok az kullanımda da sıkıntı olmaz diye kullanıyorum acı çekmesine dayanamiyorum göbeği kanayacak çocuğun ağlamaktan
Rabbim saglıklı dogum nasip etsin hayırlısıyla41. haftadayim hala bekliyoruz
Yok akmıyor o kadar süt yok zaten. Göğüslerim çok sert olduğu içinde çekmesi tutması zor oluyor.Bir de silikon uçla emdiğinde aradan hep boşa akıyor sütler. Benim öyle olmuştu. Emdiğinin de yarısı boşa gidiyordu yani
Canım sen tecrübeli annesin daha iyi bilirsin tabi ama nacizhane tavsiyem sen ısrarla her defasında uyuduğunda koy yatağına yatakta 5 dk bile dursa koy zamanla alışır süresi artar inşallah, slingle filan senin kucağında uyumaya hepten alışırsa 2 çocukla nasıl baş edicenBende kızımda dayanamayinca kullandım ama korka korka kullanmıştım denize dusen yılana sarılır hesabı kızımda 50. Günde geçmişti gaz sancıları bu sefer ne olacak bilmiyorum dün gece yavaştan ikinmalar ayakları cekmeler başladı zaten bütün gece kucağımda uyuyor hiç baş edemezsen sling alır baglar öyle uyurum oturarak uyumayada alistim 5 gecedir ama sabah heryerim tutulmas kalkıyorum öyle oluncada desteksiz yataktan kalkmak cok zor oluyor
Silikon uç ile emmek bebek için ekstra efor sarf ettiren bişey o yüzden memeyi boşaltamıyor silikon uçla. İnşallah en yakın zamanda normal emer de silikon uçtan kurtulursun o zaman herşey düzene girecekYok akmıyor o kadar süt yok zaten. Göğüslerim çok sert olduğu içinde çekmesi tutması zor oluyor.
Kremi bol sürersen gözenekleri tıkar, pişik kremi az miktarda ince bir tabaka olarak sürülür canım.Kızlar bebekleriniz pişik oluyor mu? Ben kremi bol sürüyorum inşallah olmaz biraz kızarmış gibi poposu.
Canım onu oğlumda ben de kullandım. Ama sonradan duydum bebeklere zararı varmış. Ani etkilere sebep olabiliyormuş. O zaman bırakmıştım. Bilgin olsunMerhaba kızlar çoğunlukla gaz şikayetleri var sanırım yoğunluktan okuyamadım yazdıklarınızı ama gaz sancısı icim kızlarımda da kullanmıştım oglandada çok sıkışınca kullanıyorum günde bir kez acı elma yağı ni parmagima bir damla damlatıp ayağının altına sürüyorum geçiriyor sancısını
Canım eşim şimdi pompa almaya gitti bekliyorum. Bebek zaten çeke çeke mahvoluyor hiçbir konforu yok. Çok sinirlenip ağlıyor sonrada.Silikon uç ile emmek bebek için ekstra efor sarf ettiren bişey o yüzden memeyi boşaltamıyor silikon uçla. İnşallah en yakın zamanda normal emer de silikon uçtan kurtulursun o zaman herşey düzene girecekkızımda 1 ay silikon uç ile emdi mecbur mama da takviye ettik. Sen sağım sonrası uçlar çıkar o ara bebeğe tutturmayı dene.
Ay teşekkür ederim uyardığın için senin söylediğin gibi sürerim bundan sonra.Kremi bol sürersen gözenekleri tıkar, pişik kremi az miktarda ince bir tabaka olarak sürülür canım.
Evet hem de fena. Çok şaşkınım. Oğlum çok az pişik olurdu. Kızım ilk zamandan beri baya kıpkırmızı pişik. Ama bişeyler dokunuyor. Onu anladım. Mesela bezelyeden eminim artık. Ne zaman bezelye yesem ertesi gün poposu pişiyor.Kızlar bebekleriniz pişik oluyor mu? Ben kremi bol sürüyorum inşallah olmaz biraz kızarmış gibi poposu.
Sorun neyden kaynaklı fikrim yok canım inşallah halledilir kısa zamanda.Bu 3 tur Randevu alıp gidiyoruz cnm elimizde doğum belgeleri var sistemde görünmüyor deyip geri yolluyorlar cozemedik bizde bu isi kizlarda iji dkda halletmistik bu nasil birşey anlamadık Allah korusun hastaneye gidecek olsak kimlik yok