2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet canım.nobetci yaptırıyor. Ebeler iyi gibi ama kişiye göre değişiyor azıcık mızırdanan kişiye çok bağırıyorlar. Kadına sey diyorlardı düzgün ikin bebeğini öldürüyorsun. Bebeğin nefes alamıyor hadi ikin. Hani bu bana söylense panik olur ikinamam bile.

Çok şükür toparladık biraz kuzu sarılık la falan uğraşınca herseyi unuttum

Geçmiş olsun canım gerçekten çok zor şeyler atlatmışsın ama şükür ki bebeğinde sende sagliklisiniz iyisiniz gözün aydın olsun
Çok şükür kuzum sarılık ile uğraşıyoruz şimdi yeni gelen sıkıntı eskisini unutturuyor gerçekten insana

Ya can çekmesi değil de kendim için yapabildiğim tek güzellik günde bi 15 dk kahve molası bi de uykumu açıyordur niyeti ile içiyorum

Ayy şuanda kendimi elimde buz gibi bir frappacino karamel, üzerimde tiril tiril cicekli bir elbise ve hasır şapkayla antalya sahillerinde yalınayak yürüdüğümü hayal ettim lohusaligin halisulasyon dönemine girdim sanırım

Bizde 17. gün kontrole gideceğiz. Sağlık ocağında 11 günlük ölçümünde kilo alımı iyi görünüyor dedi ama ne kadar alması gerekir bilmiyorum.
Günde en az 20 gram haftada en az 150 gram alması lazımmış. Bizimki önce 200 grama yakın verdi sonra 900 gram civarı aldı ama 26 günlük olduk biz

Ben ikisini de emziriyorum ama aynı zamanda değil bir emzirmede birini diğerinde ötekini. Çünkü diğer memeye geçince almıyor bir daha. Doyuyor mu onu da anlamıyorum

Uyuyabilirsen rüyanda görürsün belki

Ben ikisini de emziriyorum ama aynı zamanda değil bir emzirmede birini diğerinde ötekini. Çünkü diğer memeye geçince almıyor bir daha. Doyuyor mu onu da anlamıyorum
Kontrol de kilo alımı iyi çıkarsa hiç kafanı karıştırma aynen devam et. Belki senin tek memeden gelen süt çoktur

Ağlamazsa saatte 1 ağlarsa sürekli memede saatli emzirirseniz sütünüz azalır.

Kızlar cok sukur 32 saat sunı sancı dan sonra normal dogum ile oglumu kucagıma aldım, darısı geride klan arkadaslara
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz.
Suni sancıya başlarken var mıydı açılmanız, yazdıysanız da ben kaçırdım.
Uzun sürmüş ama kavuşmuşsunuz tebrik ederim.

Cnm uzulme ben antalyadayim herkes denize gidiyo her yer mis 32 derece yemyesil ama ben tuvalete zor gidiyirum
Balkondan sosyal hayata bakiyorumm

Sezeryanla dpgum yaptm brnde ayni sizin gibiydim geciyor merak etmeyin idrarimi hissetmiorm die 3 gun dusundum simdi saolsun ole bi hissettiriyorkiugusukluk tam gecince hissediyorsnz
Ay nebileyim bi stres oldum baya süre geçti diye gerçi bazı sezaryen sıkıntılarım devam edio ama idrar olayına takıldım acaba yanlış bişey mi yaptı doktor die düşünüp duruom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…