2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebeklerinizin vücudunun derileri döküldü mü sizinde. Ben krem yağ falan kuşlanmak istemediğim için almamıştım ama sanırım alacağım çünkü derileri soyuluyor hep. Normal mi acaba

Bende işe yarıyor gümüş pahalı denemek için almıştım süt sürüp kapıyorum
Dogum yapan arkadaşlar işitme testlerınızı yaptırdınızm ı kacıncı gun ve ozel hastanede ücret farkı aldılarmı
Bize 2. Gün öğlen yaptılar ücretsiz doğum yaptığım hastane
Sezeryan da ve sonrasında sizinde karnınıza çok bastırdılar mı? Bugün 1. Gün bitti yürümekte çok güçlük çekiyorum, çok ağrım var.
Sezeryan sırasında genel anestezi ile hissettim yaptılar sonrasında yapilmadi
Bende aventinkini aldım. Fiyatı ne kadar uygunmuş bilseydim bundan alırdım. Sonuçta hepsi aynı mantık
Aynen ucuza gördüm aldım gümüş alırım işe yaramaz ise dedim gerek kalmadi
Kızlar bebeklerinizin vücudunun derileri döküldü mü sizinde. Ben krem yağ falan kuşlanmak istemediğim için almamıştım ama sanırım alacağım çünkü derileri soyuluyor hep. Normal mi acaba
Evet canım bizimde öyle normalmis yılan derisi gibi soyuluyor

Benim bebeğimde de soyulma oldu. Altından başladı popoya doğru ilerledi. Karnında da var soyulmalar. Doktorumuz mustela losyon önerdi, normalmiş yani bu soyulma işi.

Bebeğimin açlıktan mi kolik sancısindan mi ağladığını anlayamıyorum çok kötü hissediyorum yetemiyorum sanki

Evet canım dökülüyor soyuluyor yani. Oğlumda olmadı ama normaldir. Bence. Ben de Bi şey sürmedim. Banyo öncesi zeytinyağı ile masaj yapıcam

Evet benimde dökülüyor şuan ben pudra sürdüm şimdilik biraz geçsin yağ sürerim bana da ilkin tuhaf geldi annem normal dökmesi lazım ölü deri gibi bişey dedi

Evet canım bizim de soyuluyor doktor normal dedi yakında geçermiş, krem yağ vs süreyim mi dedim gerek yok dedi. Evde bebek losyonu vardım sürdüm ama bi değişiklik olmadı

Bebeğimin açlıktan mi kolik sancısindan mi ağladığını anlayamıyorum çok kötü hissediyorum yetemiyorum sanki
Kırkı çıkana kadar günde en az 3 defa 1 TL büyüklüğünde kaka yapıyorsa bu doyduğunu gösteriyormuş canım. Bizimki de bazen çok huzursuz ama bakıyorum bol bol çiş kaka var, karnı doymasa nerden gelecek o kadar ciş kaka diyorum. Sanırım gaz sancıları var

Teşekkür ederim faydalı oldu yorumunuz ben de xl tercih ederim

Teşekkür ederim faydalı oldu yorumunuz ben de xl tercih ederim
İns sorunsuz atlatiriz emzirme doneminde. Ama.ben simdiden bile taktigimda gogusumun daha puruzsuz nemli hale geldigini hissediyorum ve kesinlkle ise yarayacagindan eminim cevremdeki herkes kremi fln bos gec direkt gumus koruyucu al dedi bendeo nlari dinledim. Birde incianin temiz icerikli kremini aldim gece yatarken bazen suruyorum. Lansinoh gibi kremlerin hicbiri dogal degil o yuzden uzak duruyorum

Günaydın kızlar. Bu çatlak kremleri flan varya lierac flan. Onları göğsünüze de sürdünüz mü. Ben sürüyorum da karnıma sürdükten sonra elimde kalanları. şüpheye düştüm. Tıkar mı flan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…