-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #43.661
Bende işe yarıyor gümüş pahalı denemek için almıştım süt sürüp kapıyorumGümüş kapak Aynı değil o plastikleerle.aylarca meme yarası çekmiş biri olarak söylüyorum
O plastikler bende işe yaramadı mesela. Aksine ucu kuruyor daha çok acıyordu. Gümüş kapak nemli tutuyor içini. Süt falan alınca ıslak oluyor bu sayede de iyileşiyor sanırım. En başta yara olacak gibiydi ama gümüş kapak sayesinde olmadı şükür. Memeyi ilk ağzına alınca Bi acıyor o kadar. O da geçiyor sonra.
İlk emzirmede o kadar şey deneyip masraf ettim ki Bi gümüş kapak alsam yetermiş pahalı gibi geliyor oysa. Lansinoh kremi bile boşa almışım şuan. Duruyor öylece
Bize 2. Gün öğlen yaptılar ücretsiz doğum yaptığım hastaneDogum yapan arkadaşlar işitme testlerınızı yaptırdınızm ı kacıncı gun ve ozel hastanede ücret farkı aldılarmı
Sezeryan sırasında genel anestezi ile hissettim yaptılar sonrasında yapilmadiSezeryan da ve sonrasında sizinde karnınıza çok bastırdılar mı? Bugün 1. Gün bitti yürümekte çok güçlük çekiyorum, çok ağrım var.
Aynen ucuza gördüm aldım gümüş alırım işe yaramaz ise dedim gerek kalmadiBende aventinkini aldım. Fiyatı ne kadar uygunmuş bilseydim bundan alırdım. Sonuçta hepsi aynı mantık
Evet canım bizimde öyle normalmis yılan derisi gibi soyuluyorKızlar bebeklerinizin vücudunun derileri döküldü mü sizinde. Ben krem yağ falan kuşlanmak istemediğim için almamıştım ama sanırım alacağım çünkü derileri soyuluyor hep. Normal mi acaba
Ben mycey aldım ucuz diye oda deneme amaçlıOnda marka farkediyo mu peki?
Yok canım eşim eczaneden aldı 2. Gün marka söylemedi DrSağ ol canim doktor bu damlayı önerdi size değil mi
Benim bebeğimde de soyulma oldu. Altından başladı popoya doğru ilerledi. Karnında da var soyulmalar. Doktorumuz mustela losyon önerdi, normalmiş yani bu soyulma işi.Kızlar bebeklerinizin vücudunun derileri döküldü mü sizinde. Ben krem yağ falan kuşlanmak istemediğim için almamıştım ama sanırım alacağım çünkü derileri soyuluyor hep. Normal mi acaba
Bende mustela alacağmBenim bebeğimde de soyulma oldu. Altından başladı popoya doğru ilerledi. Karnında da var soyulmalar. Doktorumuz mustela losyon önerdi, normalmiş yani bu soyulma işi.
Evet canım dökülüyor soyuluyor yani. Oğlumda olmadı ama normaldir. Bence. Ben de Bi şey sürmedim. Banyo öncesi zeytinyağı ile masaj yapıcamKızlar bebeklerinizin vücudunun derileri döküldü mü sizinde. Ben krem yağ falan kuşlanmak istemediğim için almamıştım ama sanırım alacağım çünkü derileri soyuluyor hep. Normal mi acaba
Evet benimde dökülüyor şuan ben pudra sürdüm şimdilik biraz geçsin yağ sürerim bana da ilkin tuhaf geldi annem normal dökmesi lazım ölü deri gibi bişey dediKızlar bebeklerinizin vücudunun derileri döküldü mü sizinde. Ben krem yağ falan kuşlanmak istemediğim için almamıştım ama sanırım alacağım çünkü derileri soyuluyor hep. Normal mi acaba
Hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adınaDönemedim hiç buraya çok şükür kızımı bugün hastaneden aldık. 3 günlük yoğun bakım sürecinden sonra kavuştuk bayram şekerimle. Herkesin bayramını kutluyorum.
Evet canım bizim de soyuluyor doktor normal dedi yakında geçermiş, krem yağ vs süreyim mi dedim gerek yok dedi. Evde bebek losyonu vardım sürdüm ama bi değişiklik olmadıKızlar bebeklerinizin vücudunun derileri döküldü mü sizinde. Ben krem yağ falan kuşlanmak istemediğim için almamıştım ama sanırım alacağım çünkü derileri soyuluyor hep. Normal mi acaba
Çoğumuzun oldu canim benim oldu hala da sarılık bizim kan uyuşmazlığı var bebeğimle ondan kaynaklı sarılık var oda geçmesi uzun zaman alır bol bol emzir dedi doktor bizim değer 10.4 çıkmıştı sonra bir daha olcturmedimkimsenin bebeği sarili k olma di mi? kızlar ne durumdasınız
Kırkı çıkana kadar günde en az 3 defa 1 TL büyüklüğünde kaka yapıyorsa bu doyduğunu gösteriyormuş canım. Bizimki de bazen çok huzursuz ama bakıyorum bol bol çiş kaka var, karnı doymasa nerden gelecek o kadar ciş kaka diyorum. Sanırım gaz sancıları varBebeğimin açlıktan mi kolik sancısindan mi ağladığını anlayamıyorum çok kötü hissediyorum yetemiyorum sanki
Bizim kan tahlili yapılmadı doktor hafif derecede var geçer dedikimsenin bebeği sarili k olma di mi? kızlar ne durumdasınız
Gozun aydin canimDönemedim hiç buraya çok şükür kızımı bugün hastaneden aldık. 3 günlük yoğun bakım sürecinden sonra kavuştuk bayram şekerimle. Herkesin bayramını kutluyorum.
Benim gogus ucum cok buyuk olmamasina xl aldim silverina marka hep takiyorim doguma kdr. Bence.kucuk almayin ztn ufacik seyler ayrica silverette e fln o paralari vermek cok sacma italyan diyensirf fiyati farkli ben bu konuyu bayag arastirmistim 925 ayar turk markasiydi silverina fiyatta faha uygun ve.cm olarakta buyuk tavisye ederim
İns sorunsuz atlatiriz emzirme doneminde. Ama.ben simdiden bile taktigimda gogusumun daha puruzsuz nemli hale geldigini hissediyorum ve kesinlkle ise yarayacagindan eminim cevremdeki herkes kremi fln bos gec direkt gumus koruyucu al dedi bendeo nlari dinledim. Birde incianin temiz icerikli kremini aldim gece yatarken bazen suruyorum. Lansinoh gibi kremlerin hicbiri dogal degil o yuzden uzak duruyorumTeşekkür ederim faydalı oldu yorumunuz ben de xl tercih ederim