- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #43.681
Cnm bn sarı kantaron yağı sürüyorum göğüslerime doktorum öyle dediGünaydın kızlar. Bu çatlak kremleri flan varya lierac flan. Onları göğsünüze de sürdünüz mü. Ben sürüyorum da karnıma sürdükten sonra elimde kalanları. şüpheye düştüm. Tıkar mı flan diye.
Günaydın özellikle lierac içeriği kimyasal dolu bir krem gogus ucunuza degdirmeyin benim fikrimce. Gogus icin icerigi temiz olarak buldugum tek krem incia ben arada bir onu suruyorum ama genelde ucuna birsey sürmeden gumus kapak kapiyorum . Bir kac doktorun onerisini dinlemistim memeucuna degdirmeyin kremleri diyordu.Günaydın kızlar. Bu çatlak kremleri flan varya lierac flan. Onları göğsünüze de sürdünüz mü. Ben sürüyorum da karnıma sürdükten sonra elimde kalanları. şüpheye düştüm. Tıkar mı flan diye.
Cok gecmis olsun acaba ince falan mi yattimiz usutmus olabilirmisinizKızlar dün sağ bobregimin ağrısından kıvrandım oturduğum yerde birden bi şancı vardı yarim saat kıvrandım geçti sonra gece tekrar oldu geceki kısa sürdü doktorada gitmedim bebek hareketleri iyi diye
Benim ilk bebekte rahim sağ böbreğe baskı yapıyordu ara ara hafif ağrırdı. Öyle bişey mi acabaKızlar dün sağ bobregimin ağrısından kıvrandım oturduğum yerde birden bi şancı vardı yarim saat kıvrandım geçti sonra gece tekrar oldu geceki kısa sürdü doktorada gitmedim bebek hareketleri iyi diye
tesekkur ederim canım Ustumu zaten alamiyorum cok sicak geliyor ama havalar sicak zaten sanmam usuttugumu bebek mi baskı yaptı anlamadım kiCok gecmis olsun acaba ince falan mi yattimiz usutmus olabilirmisiniz
Bilmiyorum ki cnm bende bebek baskı yapmıştır diye düşündüm ama bilmiyorum son 3 gün geçmiyor bir türlü gecsede hem bebisime kavuşsam hemde şu endişeler bitseBenim ilk bebekte rahim sağ böbreğe baskı yapıyordu ara ara hafif ağrırdı. Öyle bişey mi acaba
Benimde arka sag kaburgam cok agriyo bebis baski yapmis olabilir canim gecmis olsun bi sonraki kontrolundnesoyle sen yinede doktora. Bende yatincansagabyatoyorum saga toparlaniyo bebek sola yatiyorum sola agrim oluyo coktesekkur ederim canım Ustumu zaten alamiyorum cok sicak geliyor ama havalar sicak zaten sanmam usuttugumu bebek mi baskı yaptı anlamadım ki
Sağ arka taraf mı kastettiğin yoksa ön kaburga altı mıKızlar dün sağ bobregimin ağrısından kıvrandım oturduğum yerde birden bi şancı vardı yarim saat kıvrandım geçti sonra gece tekrar oldu geceki kısa sürdü doktorada gitmedim bebek hareketleri iyi diye
Bende sürmeyeyim artık. Sanki uçlarını kapatıyor gibi geldi.Günaydın özellikle lierac içeriği kimyasal dolu bir krem gogus ucunuza degdirmeyin benim fikrimce. Gogus icin icerigi temiz olarak buldugum tek krem incia ben arada bir onu suruyorum ama genelde ucuna birsey sürmeden gumus kapak kapiyorum . Bir kac doktorun onerisini dinlemistim memeucuna degdirmeyin kremleri diyordu.
Sağ boşluğum cnmSağ arka taraf mı kastettiğin yoksa ön kaburga altı mı
Benimde sağ ön tarafta keskin ağrım oldu. Yaraya tuz başmış gibi. Bebeğin dizi dayanıyomuş oraya. Seninkinde belki bebeğin ayağı flan gerdriiyosa gerginlikten oluşan kas ağrısıymış. Belki öyle bişeydir.Sağ boşluğum cnm
Aynı şey bizim bebekte de var, pul pul dökülme. Doktor kontrolüne goturdigumuzde sordum mustela losyon sürsem olur mu hocam diye, hiç gerek yok bişey sürme,.onlar katkılı dedi.Bende mustela alacağm
Olabilir cnm dönmüş bebek normalde de çok baskı yapıyor karnıma fln elini mi ayağımı biryere denk geliyor belki de o yüzden o kdr ağrı olduBenimde sağ ön tarafta keskin ağrım oldu. Yaraya tuz başmış gibi. Bebeğin dizi dayanıyomuş oraya. Seninkinde belki bebeğin ayağı flan gerdriiyosa gerginlikten oluşan kas ağrısıymış. Belki öyle bişeydir.
Kızımda bende aynı ağrıyı daha erken haftalarda bir kere yaşamıştım bir saat kadar falan sürmüştü Suhendan'ı aradığımda bebek baskı yapiyordur böbregine ağrın geçmezse acile git demişti endiselenip gittigimde hiç bişey çıkmamıştı zaten birdaha da tekrarlamamisti sizinde baskıdan olabilirKızlar dün sağ bobregimin ağrısından kıvrandım oturduğum yerde birden bi şancı vardı yarim saat kıvrandım geçti sonra gece tekrar oldu geceki kısa sürdü doktorada gitmedim bebek hareketleri iyi diye
Ben lansinoh almıştım bir de ped ve kalkanını kızımda krem iyi geliyordu çok ağrım olmadı ama olduğu zaman iyileşmesi zor acı tahmin ediyorum bi kaç gün çektim inşallah olmaz benimde korkum şimdi ped kapatılmasını önermiyorlar her yönetimi önceden deneyesim var zaten göğüs ucu büyük kızımı sağarak emzirdim korkusu varİns sorunsuz atlatiriz emzirme doneminde. Ama.ben simdiden bile taktigimda gogusumun daha puruzsuz nemli hale geldigini hissediyorum ve kesinlkle ise yarayacagindan eminim cevremdeki herkes kremi fln bos gec direkt gumus koruyucu al dedi bendeo nlari dinledim. Birde incianin temiz icerikli kremini aldim gece yatarken bazen suruyorum. Lansinoh gibi kremlerin hicbiri dogal degil o yuzden uzak duruyorum
Ağrılar çok oluyor canım bi sorun yoktur inşallah bebek hareketleri iyiyse.Kızlar dün sağ bobregimin ağrısından kıvrandım oturduğum yerde birden bi şancı vardı yarim saat kıvrandım geçti sonra gece tekrar oldu geceki kısa sürdü doktorada gitmedim bebek hareketleri iyi diye
Bence de hiç sürmeyin sonrasında rahatsizlik vermesin cok kuruyorsa hindistancevizi yagi gibi organik hafif bi yag sürün ennazindan zarar görmesinBende sürmeyeyim artık. Sanki uçlarını kapatıyor gibi geldi.
Valla ne oldugunu anlamadım ilk defa kendimde şahit oldum.ilk doğymda doktorum eliyle hafif rahim yerindemi die baktı hepsi bu.ama büyük travma oldu bende uyuyamadım 1 hafta evde dalamadım uykuya korkarak uyandımAaa o ne öyle. Bana hiç bişey yapmadılar