2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dün sağ bobregimin ağrısından kıvrandım oturduğum yerde birden bi şancı vardı yarim saat kıvrandım geçti sonra gece tekrar oldu geceki kısa sürdü doktorada gitmedim bebek hareketleri iyi diye

Günaydın özellikle lierac içeriği kimyasal dolu bir krem gogus ucunuza degdirmeyin benim fikrimce. Gogus icin icerigi temiz olarak buldugum tek krem incia ben arada bir onu suruyorum ama genelde ucuna birsey sürmeden gumus kapak kapiyorum . Bir kac doktorun onerisini dinlemistim memeucuna degdirmeyin kremleri diyordu.

Benim ilk bebekte rahim sağ böbreğe baskı yapıyordu ara ara hafif ağrırdı. Öyle bişey mi acaba

tesekkur ederim canım Ustumu zaten alamiyorum cok sicak geliyor ama havalar sicak zaten sanmam usuttugumu bebek mi baskı yaptı anlamadım ki
Benimde arka sag kaburgam cok agriyo bebis baski yapmis olabilir canim gecmis olsun bi sonraki kontrolundnesoyle sen yinede doktora. Bende yatincansagabyatoyorum saga toparlaniyo bebek sola yatiyorum sola agrim oluyo cok

Sağ arka taraf mı kastettiğin yoksa ön kaburga altı mı

Bende sürmeyeyim artık. Sanki uçlarını kapatıyor gibi geldi.

Olabilir cnm dönmüş bebek normalde de çok baskı yapıyor karnıma fln elini mi ayağımı biryere denk geliyor belki de o yüzden o kdr ağrı oldu

Kızımda bende aynı ağrıyı daha erken haftalarda bir kere yaşamıştım bir saat kadar falan sürmüştü Suhendan'ı aradığımda bebek baskı yapiyordur böbregine ağrın geçmezse acile git demişti endiselenip gittigimde hiç bişey çıkmamıştı zaten birdaha da tekrarlamamisti sizinde baskıdan olabilir

Ben lansinoh almıştım bir de ped ve kalkanını kızımda krem iyi geliyordu çok ağrım olmadı ama olduğu zaman iyileşmesi zor acı tahmin ediyorum bi kaç gün çektim inşallah olmaz benimde korkum şimdi ped kapatılmasını önermiyorlar her yönetimi önceden deneyesim var zaten göğüs ucu büyük kızımı sağarak emzirdim korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…