2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dogum yapan arkadaşlar işitme testlerınızı yaptırdınızm ı kacıncı gun ve ozel hastanede ücret farkı aldılarmı

Çok sağol canım büyük evet değebilir Öyle tercih edeyim alırsam daha iyi olur 🙏 pompada bile büyük başlık alıyorum şimdi nasıl olur bilmiyorum lansinoh almıştım büyük değil göğsüm ama uymuyor anlamadım bana.
Evet o zaman büyük al sen. Her durumunda kullanılır çünkü.

İyi bayramlar kızlar.salı günü kuzuma kavuştum bende 🥰🥰❤ şimdi yanımda uyuyor. Karnındayken daha kolaymış hersey emmek istiyor süt az tecrubeli anneler bana bir yardımcı olun
En güzeli şu bi kaç gün bol bol emzir canım. Ama gerçekten bol bol. Saatlerce kalsın memede emsin. Bak bi kaç gün sonra süt çok çok gelmeye başlayacak, o zaman emme aralığını açarsın.

Sezeryan da ve sonrasında sizinde karnınıza çok bastırdılar mı? Bugün 1. Gün bitti yürümekte çok güçlük çekiyorum, çok ağrım var.

Anneler aşıyı ne zaman oldunuz şimdi eşime de hak tanınmış benden dolayı hemen olmak istiyorum bi ay içinde olan var mı.

Sezeryan da ve sonrasında sizinde karnınıza çok bastırdılar mı? Bugün 1. Gün bitti yürümekte çok güçlük çekiyorum, çok ağrım var.
Valla benim aşırı acı dolu bir işlem yaptılar neden yaptılar anlamadım ilk doğumumda öyle bişey olmamıştı.bir eli ile göbek deliğimden bastırdı diğer el parmağı ile içerden pıhtı çıkardı idrarırmı yaptığım yere soktu elini okadar çok canım yandıki hastaneyi inlettim.bide demezmi akşam bidaha yapcaz diye,ölceğimi bilsem istemem dedim doktpru çağırttım bidaha asla yapmayın dedim kanaman normal olursa yapmayız dedi ki zaten kanamam normaldi doğumdan sonrada..karından hafif basılarak kanama kontrolü normal ama bana yaptıkları şeyi hiç ne gördüm ne duydum çevremde.canım ağrın sızın normal bikaç güne rahatlamaya başlayacaksın.bazen süreç uzuyor ama illaki geçecek sabır..

Valla benim aşırı acı dolu bir işlem yaptılar neden yaptılar anlamadım ilk doğumumda öyle bişey olmamıştı.bir eli ile göbek deliğimden bastırdı diğer el parmağı ile içerden pıhtı çıkardı idrarırmı yaptığım yere soktu elini okadar çok canım yandıki hastaneyi inlettim.bide demezmi akşam bidaha yapcaz diye,ölceğimi bilsem istemem dedim doktpru çağırttım bidaha asla yapmayın dedim kanaman normal olursa yapmayız dedi ki zaten kanamam normaldi doğumdan sonrada..karından hafif basılarak kanama kontrolü normal ama bana yaptıkları şeyi hiç ne gördüm ne duydum çevremde.canım ağrın sızın normal bikaç güne rahatlamaya başlayacaksın.bazen süreç uzuyor ama illaki geçecek sabır..
Aaa o ne öyle. Bana hiç bişey yapmadılar

Kolik bebek canım malesef. 😥 İlk oğlum öyleydi. Akşam 8 de başlardı gece 3 e kadar nefesi kesilene kadar ağlardı. Bir de henüz gece gündüz ayrımı yok bebeklerde. Akşam ışık açmamaya çalış. Gündüz de aydınlıkta uyusun. Karartma perde vs kullanıyorsan kullanma. Bir süre sonra yavaş yavaş düzeliyor. Her gaz damlası her bebekte aynı etkiyi göstermiyor. Sab simpleks nurse harveys oğlumda işe yaramadı mesela. Biogaia iyi gelmişti bize. Siz de başka damlalar deneyebilirsiniz
Şimdi kızım da çok gazlı. Dün 3 te uyudu. Perişan oldu ağlamaktan. Karnına ütü basarak sıcak Müslin koydum pat pat çıkardı gazları.
Bir de bazı bebeklerde laktoz intoleransı oluyormuş. Anne sütünde ki laktoz yaramıyormuş bebeğe sindirmekte zorlanırmış. Şuan bizde öyle bişey var sanırım. Çünkü çok erken başladı gaz olayı. 15 20 günde başlıyor genelde.
Anladım canımmm bizde sab simpleks kullanıyoruz ama sanki pek faydası yok gibi

Benim doğumda bastırmadılar serviste biz yapıyorduk canım daha çabuk toparlanmasını atılmasını sağlıyor iyi ki yapmadılar dedim ama. Saçma olmuş ama içerdende yapmadı denk gelmedim. İstemem bastırmasınlar ilkinde kaldı bunda da kalsın gerekirse :)

Kum torbası koymuşlardır. Bir ara eliyle bastırdı alttan temizledi kanı. Yapmak zorundayız kan birikmesin diye dedi hemşire. Benim dikiş yerim çok acıdığı için o ağrı hafif geldi sanırım çok fark etmedim.

Anladım canımmm bizde sab simpleks kullanıyoruz ama sanki pek faydası yok gibi
Annede grıpe water Bı damla var bence onu kullanırsa cok ise yarıyor, bebekler ıcınde nurse Harveys güzel, sab simpleks ise yaramazsa bıa gıa öneriyor genelde drlar, deneyerek buluyoruz aslında hangı damla Guzel ama kucucuk sısede masallah ucret olarak malıyetlı

Bari yavaştan belirtiler gelsin ona da razıyım 😬 yok yere regl sancisi çekiyorum kac haftadir. Hazir bayram hastaneler de sakinsen bi çırpıda doğurup gelseydik evlerimize iyiydi. Cifte bayram gibi hem. Oyh, amin Allahim.
Ay aynen kuzum yaaa garip garip batmalar agrilar moddayim herkes soruyo bi de.ne zaman dogum fln bekliyoruz iste elde degil ki:) ins sagsalim tez zamanda gelir minik bebeklerimiz💗

Hangi marka almıştın canım Xl olması önemli mi göğüs ucu büyükse.
Benim gogus ucum cok buyuk olmamasina xl aldim silverina marka hep takiyorim doguma kdr. Bence.kucuk almayin ztn ufacik seyler ayrica silverette e fln o paralari vermek cok sacma italyan diyensirf fiyati farkli ben bu konuyu bayag arastirmistim 925 ayar turk markasiydi silverina fiyatta faha uygun ve.cm olarakta buyuk tavisye ederim

X