2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dogum yapan arkadaşlar hastanede agız mendili lazım oldumu bebek İcin, kac tane kıyafet kullandınız bebek ıcın, kac bez yeterli oldu tahmini, pişik kremi gereklimı hastaneye
Ağız mendili kullanmadık Biz hiç canım. Ama kusan bebek olursa lazım olur bence. Bebek bezi de 10 taneden fazla gitmiştir. Gece 5 6 kez kaka yaptı bizimki. Pişik kremi de kullanmadık ama yanımızda vardı. 1 gece kaldık bu arada.

Dogum yapan arkadaşlar hastanede agız mendili lazım oldumu bebek İcin, kac tane kıyafet kullandınız bebek ıcın, kac bez yeterli oldu tahmini, pişik kremi gereklimı hastaneye
Kıyafeti yazmamışım. 3 kıyafet kullandık. Doğumda verdiğimiz çabuk kirlendi boynu falan sarı olmuştu vücudundaki kremsi dokudan

Allah kolaylik versin insalhh saglikla al kucagina..karmasik duygular icinde olman cok normal.canim ama kurtulucaksin ne guzel boyle dusun

Ayyy sağlıkla selametçe doğur canım benim🤲💓

Sağolun kizlar 🙏 hem uykum var hem yok yarını dusundukce nasıl olacak diye düşünüyorum 🙈 gerçekten son gece uykusuz gecelermis ben uyurum sanıyordum 😁

Allah kolaylik versin insalhh saglikla al kucagina..karmasik duygular icinde olman cok normal.canim ama kurtulucaksin ne guzel boyle dusun

Ayyy sağlıkla selametçe doğur canım benim🤲💓

Sağolun kizlar 🙏 hem uykum var hem yok yarını dusundukce nasıl olacak diye düşünüyorum 🙈 gerçekten son gece uykusuz gecelermis ben uyurum sanıyordum 😁

Haftasıyla uyumlu bebeğim 10 gün geriden gelmeye başlamış bu beni endişelendirdi ve randevumu 17 gün sonra verdi ya daha sıkı takip etmesi gerekmez miydi
Yani hem neden sizi düzgün bilgilendirmedi ben onu da merak ettim. Ancak muhakkak bilmediğimiz bir sey vardir, belki de endişe edecek şuan panik yaratacak bir durumda değildir. Yine de iciniz rahat etmezse bence 17 günü beklemeyin. Erken gidip kontrol olmakta hic bir zarar olmaz, içiniz rahat eder.

Haftasıyla uyumlu bebeğim 10 gün geriden gelmeye başlamış bu beni endişelendirdi ve randevumu 17 gün sonra verdi ya daha sıkı takip etmesi gerekmez miydi
Sat a göre bakılıyor geriden de gelse bence Dr unzu gözden geçirin benim 10 gün önden gitti bı sonraki hafta 6 gün geri den geldi(16 yapar 10 ileri olduğu için) yine haftada bir kontrole gittim ve nst istedi her kontrolde

Sezeryan olduğu için ciğerlerde su vardı bi kaç kere onu kustu ağız mendili o zaman lazım oldu. Yenidoğan çok kaka yapabiliyor en garanti paketi götür direk zaten 40lı paketler küçük oluyor. 10a yakın bi bez kullandık sanırım hastanede

Günaydın kızlar
Dün öğlen 15.04te bebeğimi kucağıma aldım.
Kendi sancılarım istenilen seviyeye gelmediği için suni sancı ile desteklediler.
Bebeğim doğunca hemen emdi çok şükür.
Ama akşam 8de yoğun bakıma yatırdılar.
Nefes alışverişi çok hızlıydı ve inliyordu.

Şu an yenidoğan yoğun bakımında yatıyor, en az üç gün yatacak dedi doktor ama bugün daha net konuşacaklar tahlil sonuçlarına göre.
Lütfen dualarınızı esirgemeyin 🌸

Gunaydın hadı hayırlısı yeni dogum lar var benımde yalancı sancılar im oluyor artık sanırım mayıs sonunu beklemıcek bayramda gelir benım oglan da 😄😄 neyse ztn Boga burcu olsun istiyordum, her sene mutlaka bayramda regl agrısı dan acilllık olur bayılırım, bu senede kesin oglan karıstırırı bayramda ortalığı dıyorum😄😄😄🤭🤭

Çok yazamıyorm dogum yapan herkese hayırlı ugurlu olsun 😍 ben ve bekleyenlerede saglklı dogum nasip etsin.. bugun tam 38 +0 dayz tahmini dogum 18 mayıs☺️. İlk oglum normal oldu suni sancı ile inşallah bu ogşumda kendi sancımla olur. Acıkcası az cok yasadıgım için korkuyorm normal dogumdan sezeryan düşünmüyor degilim🙃 bakalm süreç bize neyi gösterecek..

Günaydın kızlar
Dün öğlen 15.04te bebeğimi kucağıma aldım.
Kendi sancılarım istenilen seviyeye gelmediği için suni sancı ile desteklediler.
Bebeğim doğunca hemen emdi çok şükür.
Ama akşam 8de yoğun bakıma yatırdılar.
Nefes alışverişi çok hızlıydı ve inliyordu.

Şu an yenidoğan yoğun bakımında yatıyor, en az üç gün yatacak dedi doktor ama bugün daha net konuşacaklar tahlil sonuçlarına göre.
Lütfen dualarınızı esirgemeyin 🌸
Öncelikle tebrikler, saglikli mutlu yaşlarıniz olsun beraber.

Allah kolaylık versin hemen kucaginiza alin inşallah bebeğinizi ve dönün evinize huzurla, bu tür şeyler olabiliyormus duyuyoruz sakın üzmeyin kendinizi

Günaydın kızlar
Sezeryandan sonra kayısı hoşafı ve posasını bolca tüketeceğim. Hatta hastaneye de götürmeyi düşünüyorum. Gaz çıkarma için çok faydalı imiş. Dün konuştuğum biri söyledi

X