2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cnm bnm bebişiminde kilosu geriden gidiyor. 35 de 2400 dü bnmkide. Doktorun seni sık sık çağırır. Plasentayı kontrol ediyor. Eğer kan akımı bozulursa sezeryana alcak. Plasenta amniyon sıvısı bide nst önemli üçü iyi çıktığı sürece bekler. Bana öyle açıklamıştı.
Sizi ne kadar sıklıkla çağırdı beni 17 gün sonra çağırdı ve bana hiç bişey açıklamadı

Bende bugün satmaya başladım canım az az da olsa geliyor çok şükür göğüs uclarim yara oldu ama olsun bebeğime mama verdiğimde çok vicdan azabı çekiyordum arada emiyor arada sağip şırınga ile veriyorum bakalım artık buna da şükür
Silikon uç hiç alma derim. Biberon gibi alışkanlık yapıyor ve seni emmiyor. Bir de silikon uçla ben her emzirdiğimde sütün yarısı boşa akıyordu. En önemli sorunda bebek tenine temas etmediği in sütünün çoğalmasına engelmiş. Bunu da bana silikon uç al diye öneren doktor iş işten geçtikten sonra bebek silikon uca alıştıktan sonra söyledi. 😡

Cnm bnm bebişiminde kilosu geriden gidiyor. 35 de 2400 dü bnmkide. Doktorun seni sık sık çağırır. Plasentayı kontrol ediyor. Eğer kan akımı bozulursa sezeryana alcak. Plasenta amniyon sıvısı bide nst önemli üçü iyi çıktığı sürece bekler. Bana öyle açıklamıştı.
Şu an nasıl bebeğinizin kilosu beslenebiliyor mu ne kadar sıklık ta gidiyorsunuz

İşim gücüm yok doğumdan çıkıp resim aticam sevgili(!) kayinvalideme, merakını tatmin edicem ya, yüzü kime beziyo ona bakacak! Doğuma gelelim bile demedi. Ya da gelmek isterdik ama işte yasaklar vs vs bile yok. Hiç gelme lafı yok yani. Tek dediği yüzü kime benzeyecekmis. Bak inanır mısın bir patik almadı ya. Şaka gibi. Millet torunu olcak diye nasıl heyecan yapıyor, bu sanki elin çocuğu.
cnm eşin ne diyor bu duruma yaa bana çok garip ve üzücü geliyor bi babaannenin ilk torununa bir patik dahi almamış olması... ve buna rağmen zaman zaman da olsa senin onun yüzüne gülmek zorunda oluşun... çok yıpratıcı bi durum Allah kolaylık versin.. takma diycem ama insan takıyor yaa neden bu sevgisizlik diye düşünmeden edemiyor, kendimden biliyorum benim de kayınvalide değil de eşimin başka bi yakınıyla benzer problemlerim var :KK43:

Haftasıyla uyumlu bebeğim 10 gün geriden gelmeye başlamış bu beni endişelendirdi ve randevumu 17 gün sonra verdi ya daha sıkı takip etmesi gerekmez miydi
kesinlikle daha sık takip olması lazım sadece yavaş kilo alımından değil bundan sonra zaten haftada bir kontrol olmalı. bizde sorun olmadığı halde bir aydır haftada bir kontrol var riske atma mümkünse bi doktora daha görünüp açıkça fikrini sor bence, bir de bebeğin hareketlerini takip et, Allahın izniyle bişey olmaz stres yapma ama riske de atma..

ben genel anestezi olacağım için maske de olmayacak :KK43:

Genel anestezi kendi kararın miydi peki?
cnm eşin ne diyor bu duruma yaa bana çok garip ve üzücü geliyor bi babaannenin ilk torununa bir patik dahi almamış olması... ve buna rağmen zaman zaman da olsa senin onun yüzüne gülmek zorunda oluşun... çok yıpratıcı bi durum Allah kolaylık versin.. takma diycem ama insan takıyor yaa neden bu sevgisizlik diye düşünmeden edemiyor, kendimden biliyorum benim de kayınvalide değil de eşimin başka bi yakınıyla benzer problemlerim var :KK43:
Eşim umursamıyor acikcasi, çünkü annesini tanıyor. Annesi ona da düşkün değil çünkü. Çok bencil sadece kendini düşünen bir kadın. 70 küsur yaşında. Anca kendi sağlık sorunlarını anlatır ama karşısındakini doğru duzgun dinlemez. Hayır bir de o kadar dinç ki. Sevgisiz bir kadın gerçekten. Anca bı çeyrek takar işte bebeği görmeye gelince adet yerini bulsun diye. Eğer çeyrek takarsa da utansın. Başka bişey demiyorum.

Genel anestezi kendi kararın miydi peki?

Eşim umursamıyor acikcasi, çünkü annesini tanıyor. Annesi ona da düşkün değil çünkü. Çok bencil sadece kendini düşünen bir kadın. 70 küsur yaşında. Anca kendi sağlık sorunlarını anlatır ama karşısındakini doğru duzgun dinlemez. Hayır bir de o kadar dinç ki. Sevgisiz bir kadın gerçekten. Anca bı çeyrek takar işte bebeği görmeye gelince adet yerini bulsun diye. Eğer çeyrek takarsa da utansın. Başka bişey demiyorum.
anladım, o kabullenmişse senin için de daha kolay, öyle bişey yok filan deseydi katlanmak zor olurdu, kendi çocuğuna düşkün olmayan senin çocuğuna da uzaktan bakacak tabi... olsun eşini doğurmuş büyütmüş onun hatrına de geç:) bu arada genel anestezi benim kararım, bilincim açıkken kesilip dikildiğimi omurlarım arasına iğne sokulduğunu hayal dahi edemiyorum kesin tansiyonum sıfırlar bişey olur dayanamam biraz evhamlıyım o konularda, uyuyup uyanırım hepsi bitmiş olur diyorum, bebeğimi kucağıma alamıyorum o an ama elimde değil, korkuyorum.. herkes kendini bilir ya bana göre değil diğer türlüsü :KK43:

Selm kizlar..bu aralar bende bacagimin kenar kisimlarinda agri oluyor ozellikler is falan yaptigimda bacagimin kenarlari agriyor zor yuruyorum.sizdede oluyor mu bu durum?

X