2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doğum sancısını nasıl anlarım kızlar???

dün sahurda kasıklarıma kesik kesik ağrı geldi gitti geçti afedersiniz ishal olmuşum şuan yine hafiften ağrı var gibi
Pozisyon değiştirince, dinlenince vs geçen bir agri değilmiş, benim ilk doğumum olacak bende noldugumu anlamak icin sürekli okuyorum ogrenmeye çalışıyorum ama bele sirta kasiklara karna bir agri gelecekmis. Kismetse ben de bekliyorum o agriyi, umarim gelir ve ben de anlarim geldiğini 😬

Ben cikolatanaseriyorum resmen normalde yemeyen insan sapittim artik brbislernhagirlisiyla dogsada yiyincenyasadigim vicdan azabi gecse
Aynn oyle bnde canim surekli sekerli seyler istiyor dayanamiyorum inan🤦‍♀️yiyorum geri pisman oluyorum vicdan azabi cekiyorum..benim bebis biraz zayif canim ya haftasina gore..ben cok dikkat ediyordum bebegimin haftasina gore zayif oldugunu ogrenince 2 hafta once yani 36 ci haftamda cok sinirlerim bozuldu..2 haftadirda pek dikkat etmiyorum

Aynn oyle bnde canim surekli sekerli seyler istiyor dayanamiyorum inan🤦‍♀️yiyorum geri pisman oluyorum vicdan azabi cekiyorum..benim bebis biraz zayif canim ya haftasina gore..ben cok dikkat ediyordum bebegimin haftasina gore zayif oldugunu ogrenince 2 hafta once yani 36 ci haftamda cok sinirlerim bozuldu..2 haftadirda pek dikkat etmiyorum
Ay ayni ben cnm sekerden dolayi dikkat et et bebek zayifti ve geriden geliyodu ki hala oyle sonra bi salma oldu acikcasi birde bi kac vundur odem basladi ayaklarim kocaman oldu hic boyle bisey olmamisti su hamilelik cok garip birsey :)

Ödemlere çare bulan var mı? Bu zamana kadar iyi geldik ama bir anda şiştim ve geçmiyor:KK43:
Bende de durum aynı parmaklarim dolma gibi oldu, ellerimi yumruk yapamıyorum cok zorluyor. Su tüketiyorum bolca, mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum ama evde olunca o da pek mümkün olmuyor, dogum oncesi orayi temizleyeyim burayi duzelteyim derken, prenses gibi yatıp dinlenmek hayal cidden. dogum iznine ayrildim 1 hafta once, ama çalışırken daha az yoruluyordum. Sanırım çare doğurmak

Ben de son günlerde kola çok içmeye başladım. Her akşam yemeğinde bir bardak içiyorum👀 nasılsa az kaldı diye iyice saldım ya🤦🏻‍♀️

Ay ayni ben cnm sekerden dolayi dikkat et et bebek zayifti ve geriden geliyodu ki hala oyle sonra bi salma oldu acikcasi birde bi kac vundur odem basladi ayaklarim kocaman oldu hic boyle bisey olmamisti su hamilelik cok garip birsey :)
Ayni durumdayiz canim😊😊 ya cok moralim bozuldu zayif olmasina 36 ci haftada gittim en son 2.360 g geldi..haftadindan dusuk yani..sonra saldimm birazz..artik son 2 3 haftada ne kilo alirsa 3000 kg olsa raziyim..odem son zamanlar olur canm ya dogum yaklasti..bndede bacagimin kenarlari agriyor yuruyunce ozelliklede bugun.

Ellerim ayaklarım feci şiş ve çoook kaşınıyor. Doktora gittim kan ve idrar bakıldı ama bir şey yok. Sadece ellerim ve ayaklarım kaşınıyor deli gibi gittikçe de şiddetleniyor. Sanırım tek çaresi doğurmak:KK70:
Allahim allahim aksamlari daha cok deliriyor resmen ayak altina buz torbalari falan koyuyorum bana misin demiyor sag saglim bi dogursaydik yaa bi an once dogurmak istiyorum artik valla

Ayni durumdayiz canim😊😊 ya cok moralim bozuldu zayif olmasina 36 ci haftada gittim en son 2.360 g geldi..haftadindan dusuk yani..sonra saldimm birazz..artik son 2 3 haftada ne kilo alirsa 3000 kg olsa raziyim..odem son zamanlar olur canm ya dogum yaklasti..bndede bacagimin kenarlari agriyor yuruyunce ozelliklede bugun.
Hic moralini bozma canim ben bol bol ceviz yedim biraz kilosu artti gibi oldu sende cevizi ihmal etme protein al bol bol . 3 kg gorur bence. Ödemle bende yeni tanistim kocaman oldu ayaklarim komedi :) gunde 3 lt su iciyorum yani hatta.bazen 4 bile oluyodur normalde de asiri su icen biriyim ama illaki hamilelikten oluyorms ztn . Bi dogsalarda sagsalim kucagimizda gorsek hayirlisiyla

Ama ameliyat önlüğü yok mu neden çıplak oluyoruz :KK43:

Önlük üst tarafında kalıyor gibi düşün belden aşağısı çıplak bir tek sen görmüyorsun, ameliyathanede doktordan başka insanlar da oluyor herkes görüyor yani ona göre 🙂
Ben de son gün aynı yontemi kullanacağım canim, ayna ve jilet

Zaten ondandır da peki gelmesi için ben ne yapabilirim bebeğim aç dünden beri ben mama veriyorum oda çok alışsın istemiyorum acikcasi

Mama veriyorsan aç degildir. Sana ilk doğumdan sonra benim sütümü arttırdığını düşündüğüm şeyleri yazayım. Humana still tee çayını çok içtim, birkaç kaşık kuru maya yiyip üzerine su içtim bolca. Bunlardan mi oldu yoksa zaten artacak miydi zamanla bilmiyorum ama. Ama stres etkiliyor çocuğum aç diye düşünme mamasını yeterli ver şimdilik mama alıyor yakında sütüm artacak diye düşün canım

Cok dogru soylemissin canim doktor dediki basi ufak oldugu icin dogum daha kolay olur insallah dedigi gibi olur. Ztn dogacakken uc kiloyu bulurlar bakalim ne zaman gelecekler. Artik hem bi ozlem yasiyorum bi an once dogsun diye hem de hep benimle olsun istiyorum cok degisik duygular icindeyim:) bende de seker var bu zamana kdr cok dikkat ettim aman sikinti olmasin iri bebek olmasin fln diye ama ztn genetik yapisida minyonmus suanda sekere cok dikkat ettigim soylenemez dayanamiyorim artık istahim cok acik:)
Benim de iştahım açıldı maalesef ben insulin ignesi de kullanıyorum. Tutmaya çalışıyorum iştahımi. Endokrin doktorum dogurunca insulin yapmayi birak dedi. Doğumla birlikte iğneyi bırakıcam ve ignesiz sekeri ölçmeye devam edicem. 1 ay ölçüp tekrar gidicem. Doğumdan sonra çoğu gebede devam etmiyor dedi inşallah benimde öyle olur ve ıgneye gerek kalmaz.
BBende hem artık gelsin istiyorum hemde orada durmaya devam etsin istiyorum. Karişik duygular içindeyim. Inşallah sağlıcakla cikariz bu süreçten

X