2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende ikisi bir arada Nescafe almıştım hafif mi kalır diyorsun kahve mi alayım işte bende laparoskopi olmuştum genel anestezi almıştım benimde uyanınca sürekli annem kahve vermişti sıkıntı olmadı ama sezeryan daha ağır tabi bakalım nasıl gececek
Ben nescafe içtim şekersiz sütsüz sade.
Ne sezaryende ne hemoroidimde bi ağrım olmadı şükür.
İnşallah buseferde sorunsuz atlatırız🤲

Aman daha önce taktılar en fazla 15 dk fark ettirmiştir niye abartıyorlar anlamadım. Doktorum hep spinal yapıyoruz deyince acaba epidural konusunda yeterince tecrübeleri yok mudur diye kafama takıldı ondan ısrar edemedim 😬
Aynen daha teknik birşeymiş.
Anestezi ekibinin çok uzman olması gerekiyormuş.
Spinal daha basitmiş.
Israr etmediğin iyi olmuş bencede.

Ya inş olmaz çok korkuyorum ben de. Gümüş kalkan aldım Bi umut son dakika 😊 denemediğim Bi o var. İnş yarar işe. İkinciler de ilki kadar yara olmuyormuş öyle diyorlar. Anne tecrübeli diye sanırıö
Bence anneler ilkinki kadar sallamıyor enazından etrafı sallamıyorlar kendi doğrularını yaptıkları için süreç daha güzel ilerliyor.

Atıştırmak için çerez alabilirsin yanına badem, ceviz, fındık vs. Sezeryana aç gidiyorsun, çok kan kaybediyorsun. Bayağa enerji kaybı oluyor.
Ya benim doktorum pazartesi sabah 10da alacak sezaryene.dediki sabah enson 7de hafif bişeyler yiyebilirsin.kardeşimde aynı doktora oldu oda kahvaltı yaptı ,bi sorunda olmadı.önceden ameliyat öncesi geceden aç olunması istenirdi.

İnşaAllah canm 😌ayy 🙄 hayırlıca doğuraydık bu ne böyle gerilim filmi gibi oldu Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :anneadayı: :KK200: :anne::halay:
Son zamanlar hep böyle geçiyor gerilim filmi modunda 🤭 hele bi de 39-40.haftalarda görsen. Gerçi bizde kimse o haftalara gelemeyecek herhalde herkes erken doğuruyor 😅

Benimkini geçen sefer farklı ölçtü bence o zaman 2 haftada 600gram almış oluyordu o kadar, almamıştır. Yani arada sapmalar oluyor yada bebeklerin her haftası birbirini tutmuyor.
Benim doktor geçen hafta 49 cm ölçtüğü boyu bu hafta 46 cm ölçmüş. Çocuk boydan çekmemiştir herhalde 🤪😂 yanlış ölçüm yapıyorlar ya takılma

İlk oğlum da da 35den sonra kilo alımı yavaşlamıştı böyle..34-35 lere kadar haftasıyla uyumlu giderken böyle oluyor, genetik yapıdan kaynaklı dedi..çok şükür sorunsuz giden bi hamileliğim vardı..sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar 😊
Oyle canim tek saglikli olsunlarda kilo doguncada alirlar😊

Benim doktor geçen hafta 49 cm ölçtüğü boyu bu hafta 46 cm ölçmüş. Çocuk boydan çekmemiştir herhalde 🤪😂 yanlış ölçüm yapıyorlar ya takılma
🤣 ay bu doktorlar beni öldürcek.
Ama doktor bana demişti son zamanlarda ölçümler net olmuyor anne karnında büyüdükleri için net ölçemiyoruz diye.
Hatta okadarki +/- 500 gram bi açıklık bırakıyorlar.
Mesela benim 37+3 te 3150gram dedi.
Ortalama nekadar doğar dedim +-500 gram dedi 😝 baya geniş bi aralık.

Ya benim doktorum pazartesi sabah 10da alacak sezaryene.dediki sabah enson 7de hafif bişeyler yiyebilirsin.kardeşimde aynı doktora oldu oda kahvaltı yaptı ,bi sorunda olmadı.önceden ameliyat öncesi geceden aç olunması istenirdi.
Beni 4te doğuma alacaklar doktor en son 9da ye iç dedi. Bi kaç saatlik açlık yetiyor demekki ya

🤣 ay bu doktorlar beni öldürcek.
Ama doktor bana demişti son zamanlarda ölçümler net olmuyor anne karnında büyüdükleri için net ölçemiyoruz diye.
Hatta okadarki +/- 500 gram bi açıklık bırakıyorlar.
Mesela benim 37+3 te 3150gram dedi.
Ortalama nekadar doğar dedim +-500 gram dedi 😝 baya geniş bi aralık.
Aynen doktor bana da öyle dedi bugün. Bu bebek daha kiloludur 400-500 gram daha fazla çıkabilir dedi 😬

Kizlar ben 2 hafta sonra sezeryan olcam dişlerimin arkasindan diş teli var ameliyatta her seyi cikariyolar ya toka vs. Teller sorun oluyor mu bugun kontrolum vardi doktora sormayi unuttumda

X