2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay inşallah valla hepimizin rahat geçer inşallah🤲 Yani ağrı olanlar oluyo ama bikaç aya genelde geçiyor kardeşim kuzenlerim hep öyle oldu.ay analık ne zor iş , hepsine değiyo tabi ama o sıkıntışı süreçleri atlatana kadar tadını çıkaramıosun.ben kendime hep 'bunların hepsi geçecek ' telkini veriyorum.ilkinde geçmicek sıkıntılar hep öyle kalcam sandım özellikle meme problemim zor zordu.ama hepsi geçti gitti bu seferde geçecek 🤲
Aynen benim de meme acısı aklımda. Onun acısından sezaryen acısı ne kadar sürdü hiç hatırlamıyorum valla. 20.gün annem gitmişti. Demek ki iyiymişim.bi de oğlum kplikti. Gece 2 3 e kadar ağlama krizleri. Hep onlar aklımda meme acısıyla mastitle beraber. Sezaryen aklımda kalmamış. Bi ilk günler zordu onda da grip oldupumdqn öksürürken çok acıyordu. Valla analık zor iş. Neresinden bakarsan bak. Erkeklere çok özeniyorum

Neden yapamıyorlar epidural
Epidural küçük ilçelerde genelde yapmıyorlar.
Çok teknik birşeymiş ve spinalden daha fazla vakit lazım ayrıca maliyetlide birşeymiş.doktorum hastane yoğun , her sezaryeni epidural yapsak ameliyathane sıkıntısı olur demişti ayrıca doktorun rutin hastalarına zamanı yetiremezlermiş.kısaca küçük yerde olmanın sıkıntısı diyelim.izmirde kentte yapmıştım ilk doğumumu sanırım baya arıcam orayı 🥴

Aynen benim de meme acısı aklımda. Onun acısından sezaryen acısı ne kadar sürdü hiç hatırlamıyorum valla. 20.gün annem gitmişti. Demek ki iyiymişim.bi de oğlum kplikti. Gece 2 3 e kadar ağlama krizleri. Hep onlar aklımda meme acısıyla mastitle beraber. Sezaryen aklımda kalmamış. Bi ilk günler zordu onda da grip oldupumdqn öksürürken çok acıyordu. Valla analık zor iş. Neresinden bakarsan bak. Erkeklere çok özeniyorum
Benzer şeyler yaşamışız canım memelerim kabus olmuştu ama busefer kendimi zorlamayacağım orası kesin.gerçi 2 gündür aşırı acımaya başladılar sanırım bana yine çektirmeyi planlıolar ,nasıl özeniyorum sorunsuz emzirenlere.keşke ağrısız acısız emzirme süreci yaşayabilseydim ama yine pek mümkün görünmüyor 🥴

Benim ilki çok kolay oldu sezeryan işleminde korkulacak hiç bişey yok ama benim sonrası zor oldu. Tabi ben istisnayım, sonrasında çoğu kişi çabuk toparlanıyor. Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin
Benim biraz panik ayağım var o an ya heyecanlanırsam diye korkuyorum evet çok araştırıyorum herkeein vücudu ayrı tepki veriyor kimi erken kalkiyor kimi çok acı çekiyor toparlanması zaman alıyor kahve aldım çikolata aldım hoşaf hazirlayacm başka ne tavsiyeniz var 😊

Ben int okuyorum hep genelde spinal sezeryanda belden iğne yapılırken kendini çok sıkarsan bel ağrısı yapıyormuş genelde rahat sakin bırakın teprenmeden bekleyin yoksa doğum sonrası acı oluyormuş ameliyat esnasında başınızı çok oynatmayin yazmışlar doğumdan sonra baş agrisi yapıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum söylemek istedim aklınızda bulunsun

Ben int okuyorum hep genelde spinal sezeryanda belden iğne yapılırken kendini çok sıkarsan bel ağrısı yapıyormuş genelde rahat sakin bırakın teprenmeden bekleyin yoksa doğum sonrası acı oluyormuş ameliyat esnasında başınızı çok oynatmayin yazmışlar doğumdan sonra baş agrisi yapıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum söylemek istedim aklınızda bulunsun
Cnm bende baş ağrısı falanda olmadı.
Hatta önceden birde spinal anestezi ile hemoroid ameliyatıda olmuştum ondada olmadı.
Ben ikisindede sert şekersiz kahve içtim yarım bardak kadar.tedbir amaçlı.aklında olsun seninde.

Kizlar bugun randevum vardi hastaneye gittim..bebek donmemisti sükür donmus dogum pozisyonuna..ama kilosu biraz dûsük dedi doktor..36 ci haftamdayim suan bebegimin kilosu 2.360 gr baya moralim bozuldu ya😔😕 yapack bir sey yok sagliklida besleniyorum ama tabi az yiyorum gebelik sekeri oldugundan

Çok teknik birşeymiş ve spinalden daha fazla vakit lazım ayrıca maliyetlide birşeymiş.doktorum hastane yoğun , her sezaryeni epidural yapsak ameliyathane sıkıntısı olur demişti ayrıca doktorun rutin hastalarına zamanı yetiremezlermiş.kısaca küçük yerde olmanın sıkıntısı diyelim.izmirde kentte yapmıştım ilk doğumumu sanırım baya arıcam orayı 🥴
Ben de izmirde medifema da doğum yapıcam epidural için 300 TL fark dediler. Doktor ayrıca uğraştıracak vakit alacak iş ne gerek var dedi 😬

Benim biraz panik ayağım var o an ya heyecanlanırsam diye korkuyorum evet çok araştırıyorum herkeein vücudu ayrı tepki veriyor kimi erken kalkiyor kimi çok acı çekiyor toparlanması zaman alıyor kahve aldım çikolata aldım hoşaf hazirlayacm başka ne tavsiyeniz var 😊
Atıştırmak için çerez alabilirsin yanına badem, ceviz, fındık vs. Sezeryana aç gidiyorsun, çok kan kaybediyorsun. Bayağa enerji kaybı oluyor.

Zaten spinal öncesi uyuşturuyorlar çok bi acı hissedilmiyor.

Ben de izmirde medifema da doğum yapıcam epidural için 300 TL fark dediler. Doktor ayrıca uğraştıracak vakit alacak iş ne gerek var dedi 😬
Hehe para senin keyf senin canım bence epiduralde taksınlar mis valla.
Evet daha fazla vakit isteyen bir durum anestezist ve doktorların işine pek gelmio sanki.spinal hemen 5 dk da uyuşuyo hemen işleme başlıyorlar pratik onlar için.

Kizlar bugun randevum vardi hastaneye gittim..bebek donmemisti sükür donmus dogum pozisyonuna..ama kilosu biraz dûsük dedi doktor..36 ci haftamdayim suan bebegimin kilosu 2.360 gr baya moralim bozuldu ya😔😕 yapack bir sey yok sagliklida besleniyorum ama tabi az yiyorum gebelik
Ne kadar çok kişi aynı şeyi duymuşuz bu hafta..bana da çok az kilo almış 36. Hafta 2400 dedi

Sağlık olsun canım ya. Onu düşünme boşver. Spinal olup çok rahat geçirenler var.

Benzer şeyler yaşamışız canım memelerim kabus olmuştu ama busefer kendimi zorlamayacağım orası kesin.gerçi 2 gündür aşırı acımaya başladılar sanırım bana yine çektirmeyi planlıolar ,nasıl özeniyorum sorunsuz emzirenlere.keşke ağrısız acısız emzirme süreci yaşayabilseydim ama yine pek mümkün görünmüyor 🥴
Ya inş olmaz çok korkuyorum ben de. Gümüş kalkan aldım Bi umut son dakika 😊 denemediğim Bi o var. İnş yarar işe. İkinciler de ilki kadar yara olmuyormuş öyle diyorlar. Anne tecrübeli diye sanırıö

X