2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana öyle bişey denmedi ama 2 gün hastanede yatırdılar tansiyonum neden cıkıyor diye bakmak için hastanedeki yemeklerden yiyemediğim için tansiyonum cıkmadı tabikide hiç

Kızlar benim de günüm belli oldu. 23 Nisan Cuma inşallah oğluşum geliyor 37+2 de gelecek. 3kg olmuş şuan az daha kilo aldırabilsem iyiydi ya neyse
Hadi hayırlısıyla kucağımıza alirsiniz sizde benimd e 30 Nisan gün verdiler bari erken sezeryan olan anneler bize tecrübelerini anlatsnlar bizde ona göre hazırlıklı olalım

Merhabalar kızlar bayadir girmiyordum buraya nasılsınız. Ben haftalık kontrollere gidiyorum artik bebeğim de gelişim geriliği başladi ne yapsam ne yesemde fayda etmiyor şükür bir sikinti yok sağlık açısından ama ben üzüldüm bugün baya hayırlısı yinede sağlıkla olsunda insallah.

Ben yine genel anestezi isteyeceğim sanırım. Çok korkuyorum ya. O esnada fenalaşırım diye düşünüyorum. Ama epidural da çok rahatmış. Sanırım bazı kişilerde belde ağrı kalıyormuş sadece
Valla bende hiçbişey kalmadı ağrı sızı hiçbişey.
Ama tabiki senin düşüncen önemli,nasıl en iyi hissedeceksen öyle yaptır.

Aynı durumdayız cnm genetik de olabiliyor malesef sağlıkla olsunlar da bizim yapacağımız birşey yok.

Aynı durumdayız cnm genetik de olabiliyor malesef sağlıkla olsunlar da bizim yapacağımız birşey yok.
Kızlar aynı durum bende de var 34. Haftadan 36 ya 100 gr almış sadece..beslenmeme de çok dikkat ettim aslında, doktor da genetik dedi..ilk oğlum da 38 de 2800 doğmuştu bu bebeğim de o kadar olur inşalalh

Aslında haftasına göre kilosu iyi gibi. Bi de doktor yanlış ölçmüş de olabilir. Bugün bana doktor öyle dedi bebek 3kg dedi ama daha fazla olabilir hatalı ölçmüştür cihaz kesin diyor 24 saatlik idrarı ben söylemiştim preklamsi riski varsa bebeğe giden kan akışında da zamanla sıkıntı oluyor bebeğin kilo alımı yavaşlıyor o yüzden kan sulandırıcı başlatıyor doktorlar genelde ondan sordum. Ama bi dahaki kontrolde ne çıkacak bakalım o önemli. Belki düzelir, belki doktor yanlış ölçmüştür

Benim doğumdan çıktıktan sonra çok sancım oldu kıvrandıracak, inletecek kadar. İğneler kesmedi. Epidural anca kesit. Yine aynısı olmaz inşallah

Kombine en güzeli. Yok epidural hiç acıtmıyor. Zaten o iğne değil incecik bi boru takılı kalıyor. Ağrın oldukça ordan ilaç veriyorlar.

Hadi hayırlısıyla kucağımıza alirsiniz sizde benimd e 30 Nisan gün verdiler bari erken sezeryan olan anneler bize tecrübelerini anlatsnlar bizde ona göre hazırlıklı olalım
Benim ilki çok kolay oldu sezeryan işleminde korkulacak hiç bişey yok ama benim sonrası zor oldu. Tabi ben istisnayım, sonrasında çoğu kişi çabuk toparlanıyor. Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin

Kızlar aynı durum bende de var 34. Haftadan 36 ya 100 gr almış sadece..beslenmeme de çok dikkat ettim aslında, doktor da genetik dedi..ilk oğlum da 38 de 2800 doğmuştu bu bebeğim de o kadar olur inşalalh
Aynen benimde kızim 2800 doğmuştu buda 36+5 olduk 2500 kilo olmuş bir hafta da 100 Gr almış can sağlığı olsun ne yapalım o kadar dikkat ediyoruz yememize ama genetik işte şükür sağlığında sıkıntı yok

Benimkide 2 haftada 100gram almış boyuda 2cm uzamış banada çok az geldi geçen sefer yanlış ölçülmüş olabilir dedi.

Benim de ilk doğum spinal + epiduraldi çok rahattı cidden. Doktor ısrarla epiduralle gerek yok deyince ısrar edemedim
Olsun canım öyle yada böyle sıkıntısı 5-6saat..
Sonra zaten uyuşukluk geçince ağrı kesici atıyorlar kendine geliosun.sağlıkla doğsunlarda illaki bikaç güne toparlanacağız

Valla bende hiçbişey kalmadı ağrı sızı hiçbişey.
Ama tabiki senin düşüncen önemli,nasıl en iyi hissedeceksen öyle yaptır.
Ne güzel maşallah. İki arkadaşımda bel ağrısı kalmış malesef. Uygulanan yerde özellikle hassasiyet varmış. İnş bu defa da sorunsuz geçer senin de.

@pissa yok kuzum epidural ne takarken ne çıkarırken acıtıyor mükemmel bişey.keşke bende yine epidural yaptırabilseydim ah şu pandemii...

Ne güzel maşallah. İki arkadaşımda bel ağrısı kalmış malesef. Uygulanan yerde özellikle hassasiyet varmış. İnş bu defa da sorunsuz geçer senin de.
Ay inşallah valla hepimizin rahat geçer inşallah Yani ağrı olanlar oluyo ama bikaç aya genelde geçiyor kardeşim kuzenlerim hep öyle oldu.ay analık ne zor iş , hepsine değiyo tabi ama o sıkıntışı süreçleri atlatana kadar tadını çıkaramıosun.ben kendime hep 'bunların hepsi geçecek ' telkini veriyorum.ilkinde geçmicek sıkıntılar hep öyle kalcam sandım özellikle meme problemim zor zordu.ama hepsi geçti gitti bu seferde geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…