-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.781
Bana öyle bişey denmedi ama 2 gün hastanede yatırdılar tansiyonum neden cıkıyor diye bakmak için hastanedeki yemeklerden yiyemediğim için tansiyonum cıkmadı tabikide hiçBenimde bugündü kontrolüm 34+5im 1860gram dedi doktor 28nci haftadan beri sıkı takip yapılıyor beyin ve anne kordon kan akımına bakılıyor erken doğum riskim var o yüzdenBenim doktorum tutabildiğimiz kadar tutacağız diyor her gittiğimde size de öyle bişey diyorlar mı
Hadi hayırlısıyla kucağımıza alirsiniz sizde benimd e 30 Nisan gün verdiler bari erken sezeryan olan anneler bize tecrübelerini anlatsnlar bizde ona göre hazırlıklı olalımKızlar benim de günüm belli oldu. 23 Nisan Cuma inşallah oğluşum geliyor37+2 de gelecek. 3kg olmuş şuan az daha kilo aldırabilsem iyiydi ya neyse
Valla bende hiçbişey kalmadı ağrı sızı hiçbişey.Ben yine genel anestezi isteyeceğim sanırım. Çok korkuyorum ya. O esnada fenalaşırım diye düşünüyorum. Ama epidural da çok rahatmış. Sanırım bazı kişilerde belde ağrı kalıyormuş sadece
Öyle de olacak Allahın izniyleİnşaAllah canm sağlıklı olsun emmeye hevesli, olsun emsin sütüm yarasın da zayıf olsa ne olur öyle düşünüyorum sarılık olmaz güzel güzel emer büyürse daha, ne isterim İnşaAllah kolayca, geçer bu süreç hepimiz için
Aynı durumdayız cnm genetik de olabiliyor malesef sağlıkla olsunlar da bizim yapacağımız birşey yok.Kızlar bugün 34 olduk doktora gittim bebeğim büyümemiş 32+5 te kalmıssadece 200gr almış 2 haftada. Tansiyon 140 a, 90 çıkıyor nst de bişey çıkmadı sonrasında bida ölçtü aynı çıktı. Kontrolleri 1hafta ya düşürdü. Pazartesi gününe gel dedi hergün düzenli ölçüm yap 2 kez dedi strese girmeden kendini rahat hissettiğinde ölç dedi makina yok ama ecz yakın artk gider ölçtürürüm10 15 gün geri dedi moralim bozuldu Zaten hissediyordum büyümediğini karnımdan belliydi boyu uzamış ama 46cm olmus karın çevresi, küçük baya zayıf doğacak galiba sağlıklı olsn da,
Benim de ilk doğum spinal + epiduraldi çok rahattı cidden. Doktor ısrarla epiduralle gerek yok deyince ısrar edemedimİnkanın varsa iste epidural doğum aşırı rahat oluyor ilkimde öyle yapılmıştı şümdi macburen tek spinal olacak.korkuooom
Kızlar aynı durum bende de var 34. Haftadan 36 ya 100 gr almış sadece..beslenmeme de çok dikkat ettim aslında, doktor da genetik dedi..ilk oğlum da 38 de 2800 doğmuştu bu bebeğim de o kadar olur inşalalhAynı durumdayız cnm genetik de olabiliyor malesef sağlıkla olsunlar da bizim yapacağımız birşey yok.
Aslında haftasına göre kilosu iyi gibi. Bi de doktor yanlış ölçmüş de olabilir. Bugün bana doktor öyle dedi bebek 3kg dedi ama daha fazla olabilir hatalı ölçmüştür cihaz kesin diyor32 de 1900 dü 34 olduk 2100 dedi sonra sadece, 200 gr mı almıs dedim üzgün bi şekilde 2200 dedi hocam benim için artırmayın neyse o dedim 2200 dedi bilmiyorumkan idrar vermiştim 2hafta önce de hepsi temiz ilk kez tansiyon sınırda çıktı hep normaldi bu zamana kadar ne oldu ise 2 haftada oldu galiba . Bu idrarda 24saat de, protein çıkan biri vardı bana da, demişti, doktor onu yaptırmadı o zaman. Bugün de ekstra, bi tahlil istemedi ilaç da, yazmadı, 140 a90dan, yukarı çıkarsa bans haber ver dedi. 1hafta düzenli günde 2 kez ölç dedi, işte pazartesi de randevu aldım gidecem bakalım nasipse.
Benim doğumdan çıktıktan sonra çok sancım oldu kıvrandıracak, inletecek kadar. İğneler kesmedi. Epidural anca kesit. Yine aynısı olmaz inşallahBenim genel anestezi oldu canım. Epidural rahatlığını bilmiyorum ama hastanede hiç ağrı yaşamadım iğne yaptılar sürekli. İlk Yürümek için kalkınca çok fenaydıeve geçince de ağrılarım oldu ama ben grip oldum. Öksürmek hapşırmak perişan etti beni.
Kombine en güzeli. Yok epidural hiç acıtmıyor. Zaten o iğne değil incecik bi boru takılı kalıyor. Ağrın oldukça ordan ilaç veriyorlar.Bende ilki geneldi. Şimdi belden aşağı uyuşarak yapılacak. Hangisini önerirsiniz diyince kombine yapıyoruz dedi. Bende o belde kalan iğneden korkuyorum. Epiduralde belde kalıyor sanırım o . Yatıp kalkarken acıtmıyor mu
Benim ilki çok kolay oldu sezeryan işleminde korkulacak hiç bişey yok ama benim sonrası zor oldu. Tabi ben istisnayım, sonrasında çoğu kişi çabuk toparlanıyor. Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsinHadi hayırlısıyla kucağımıza alirsiniz sizde benimd e 30 Nisan gün verdiler bari erken sezeryan olan anneler bize tecrübelerini anlatsnlar bizde ona göre hazırlıklı olalım
Aynen benimde kızim 2800 doğmuştu buda 36+5 olduk 2500 kilo olmuş bir hafta da 100 Gr almış can sağlığı olsun ne yapalım o kadar dikkat ediyoruz yememize ama genetik işte şükür sağlığında sıkıntı yokKızlar aynı durum bende de var 34. Haftadan 36 ya 100 gr almış sadece..beslenmeme de çok dikkat ettim aslında, doktor da genetik dedi..ilk oğlum da 38 de 2800 doğmuştu bu bebeğim de o kadar olur inşalalh
Senin şimdi kackilo olmuş cnmKızlar aynı durum bende de var 34. Haftadan 36 ya 100 gr almış sadece..beslenmeme de çok dikkat ettim aslında, doktor da genetik dedi..ilk oğlum da 38 de 2800 doğmuştu bu bebeğim de o kadar olur inşalalh
Benimkide 2 haftada 100gram almış boyuda 2cm uzamış banada çok az geldi geçen sefer yanlış ölçülmüş olabilir dedi.İnşaAllah canm sağlıklı olsun emmeye hevesli, olsun emsin sütüm yarasın da zayıf olsa ne olur öyle düşünüyorum sarılık olmaz güzel güzel emer büyürse daha, ne isterim İnşaAllah kolayca, geçer bu süreç hepimiz için
Olsun canım öyle yada böyle sıkıntısı 5-6saat..Benim de ilk doğum spinal + epiduraldi çok rahattı cidden. Doktor ısrarla epiduralle gerek yok deyince ısrar edemedim
Ne güzel maşallah. İki arkadaşımda bel ağrısı kalmış malesef. Uygulanan yerde özellikle hassasiyet varmış. İnş bu defa da sorunsuz geçer senin de.Valla bende hiçbişey kalmadı ağrı sızı hiçbişey.
Ama tabiki senin düşüncen önemli,nasıl en iyi hissedeceksen öyle yaptır.
Ay inşallah valla hepimizin rahat geçer inşallahNe güzel maşallah. İki arkadaşımda bel ağrısı kalmış malesef. Uygulanan yerde özellikle hassasiyet varmış. İnş bu defa da sorunsuz geçer senin de.