- 29 Haziran 2016
- 4.200
- 4.776
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.661
Canım saçma gelebilir ama denedim ve ben onun fayadasını gördüğümü düşünüyorum. Daha hiç emzirmeden önce soğanı ikiye bölüp göğsümün ucuna kahverengi bölgeye sürdüm. Bana önerilmişti ve ben çok az bir hassasiyetle kurtuldum aşırı yaralarım olmadı. Geçen doğum yapan biride aynı şekilde ilkinde yapmış ikincide yapmamış keşke yapsaydım ilkinde nasıl rahattım bunda hiç tatmadığım acıları tattım dedi. Emzirmeden sürüp sonra silip emirdim ben.Kızlarr ya pskolojikmi nedir , meme uçlarım acımaya başladı.zaten ilk doğumdan sonrada memelerimden çok çekmiştim,ememedi sağdım verdim oda goguslerime mastit yaptı kilitli açılmayan bezeler oluştu iğne ile çekmişlerdi ,tecrübeli anneler bu meme uçları acısı için şimdiden ne yapabilirim , lansinoh lanolin krem vardı onu sürmeye başladım ama daha etkili bişey varmıdır doğumdan sonrada devam edebilceğim?????????????
Bende aynı duyguyu yaşıyorum. Giderken kızımı öpüp ağlayabilirm. Gelince de ilk kızımı sorarım heralde diyorum. Onun beni kötü görmesini de istemiyorum aslında.kadam çok karışıkOzaman bunu 2.çocuguna sezaryene gitmeden önce konuşalım tekraryani illaki bişey olmaz nasipse ama o değişik bir duygu.ilk çocugunu arkada bırakıp ameliyata girmek nasıl anlatsam garip bi his.sanırım yalnız değilimdir bu konuda.ay bak yine stres oldum
Bende lansinoha başladım. Günde bi kere sürüyorum. Başka bişey yapmıyorum. Birde avent kapak aldım. Doğumdan sonrada onları kullanacağımKızlarr ya pskolojikmi nedir , meme uçlarım acımaya başladı.zaten ilk doğumdan sonrada memelerimden çok çekmiştim,ememedi sağdım verdim oda goguslerime mastit yaptı kilitli açılmayan bezeler oluştu iğne ile çekmişlerdi ,tecrübeli anneler bu meme uçları acısı için şimdiden ne yapabilirim , lansinoh lanolin krem vardı onu sürmeye başladım ama daha etkili bişey varmıdır doğumdan sonrada devam edebilceğim?????????????
Amin sağ salim inşallah geçmiş olsunKızlar nasipse pazartesi 10.00da hastaneye sezaryen için yatıyorum.aşırı heyecan oldum bugün doktor kontrolünde.3kilo 150gram olmuş minnağım 37+3 deyiz.ben kilo vermişim sanırım korona etkiledi.79la hamile kaldım şuan 85.5
Nasipse haftaya bu saatler bebeğimi anlatıyor olurum ağrısız acısız bir doğum diliyorum hepimize
Cnm valla hamile kaldığın an vucudun serotonin miktarını arttırıyormuş.oyüzden büyük ihtimalle sende benim gibi aşırı sakinliceksin genelde öyle oluyor çnkü.2 gebeliğimdede öğrenir öğrenmez kestim ilacı ne yoksunluk sendromu ne başka bir olumsuz etki yaşamadım şükürO korku gebelik testinde çift çizgiyi görünce geçio mucize gibi bişey.
2 sene olacak bunun 1.5 yılı vajinismusu yenmekle geçti şu an 30 yaşıma geldim ertelemek istemiyorum artık ama Rabbim bilir en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahKendine yabancılaşma hissi depersonalizasyon yani onu bende yaşıyorum. Hamilelik çok garip birşey hamile olduğunu öğrenince bebeği kabulleniyorsun. Kaç yıllık evlisin bilmiyorum hazır değilsen biraz daha ertele. Evliliğimin 5.yılında oldu bizim bende istemedim kendimi hazır hissetmiyordum ama şuan çok farklı ultrason fotoğrafını tvnin yanına koydum bakmadığım an yok özlüyorum resmen
Selam canim grcmis olsun oncelikle..seni cok iyi anliyorum bu hastaligi yasamayan anlayamaz cokk zor..bendede yaygin anksiyete bozuklugu var ama hamilelikten once ilac kullanmiyordum 7 8 yil once kullanmistim en son..hamile kaldim hormonlarinda degismesiyle anksiyete panik atak basladi..oyle zor gunler gecirdim ki stresten seker bile cikti..ataklardan mahvolmustum..resmen yasamiyor gibiydim.. gecer gecer diye cok bekledim ama sikayetlerim gitgide artmaya basladi ve 25 ci haftamda mecburen ilaca baslamak durumunda kaldim..suan eskiye bakarak sukur iyiyim..korkma hamilelikte kullanilan hafif ilaclar var.hamileligini erteleme ilk 12 haftayi gecirirsen sonra doktor kontrolunde uygun ilac kullanabilirsin..
GEnel olarak iyi, iki uc saate uyandirip beslemek zor oluyor biraz o kadar. Baska bi sorunyok.Canım bebeğin genel sağlık durumu nasıl? Emebiliyor mu? Boyu kilosu biraz küçük olması problem oldu mu?
Ay deniyim bari bende ya teşekkrlerCanım saçma gelebilir ama denedim ve ben onun fayadasını gördüğümü düşünüyorum. Daha hiç emzirmeden önce soğanı ikiye bölüp göğsümün ucuna kahverengi bölgeye sürdüm. Bana önerilmişti ve ben çok az bir hassasiyetle kurtuldum aşırı yaralarım olmadı. Geçen doğum yapan biride aynı şekilde ilkinde yapmış ikincide yapmamış keşke yapsaydım ilkinde nasıl rahattım bunda hiç tatmadığım acıları tattım dedi. Emzirmeden sürüp sonra silip emirdim ben.
Ay aramızda 4 gün varSelam kızlar bugün benimde kontrolüm vardı kısmetse 30 Nisan cumaya sezeryan için gün aldık doktor kontrolde bebeğin tekrar döndüğünü normalde baş aşağı inmişti ama bugün baktık yine makat gelişi oturmuş zaten karnimda maşallah çok hareketli birde kilo olarak 2 hafta önden gittiği için riske atmak istemedik sezeryana karar verdik son 10 gün yani heyecanlandimbugün hastanede 5 tüp kan aldılar pazartesi gel anestesi ve radyoloji muayenesi mi dedi olman lazım onu da yapacaz kan sonuçlarına da bakıp değerlendirme yapacakmış ben bişey merak ediyorum kahvaltı yapıp gittim 12.30 da yaptım hastanede 3.30 gibi kan tahlilleri aldılar glukoz baktım 88 yazıyor bu ne demek oluyor şimdi açlık mi tokluk mu bu değer normal mi ki bende gebelik şekeri vardi suyum iyi dedi başka sıkıntı yok çok şükür artık doğumu bekleyecez
Al bendende okadar.Bende aynı duyguyu yaşıyorum. Giderken kızımı öpüp ağlayabilirm. Gelince de ilk kızımı sorarım heralde diyorum. Onun beni kötü görmesini de istemiyorum aslında.kadam çok karışık
Evet ins bebislerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağıma artık sen bize tecrübelerini anlatırsınAy aramızda 4 gün var
pazartesi ben doğurcam cuma sen nasipse.
Ay valla geçmicek dedik geçti günler doğum bile geldii şükürrr
Canım artık bu saaten sonra şeker olayını düşünme , tabi yine dikkat et sen ama meraklanma hiçbişey olmıcak bebiklerimize sekerden.
Minimum düzeyde ye bence.Evet ins bebislerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağıma artık sen bize tecrübelerini anlatırsınya ama canim tatlı istiyor artık dayanamıyorum ne yapayım
Cnm o isteğe bağlı.kızlar magnezyum ne zaman birakiyorduk
Normal aspiratör de iş görüyor ya. Zaten çok mecbura kalmadıkça aspire etmeyi önermiyorlar. Normal bi enjektör ve bi paket serum fizyolojik gayet güzel iş görüyor. İnstagramda hekiminanne diye bir sayfa var bak orda nasıl yapılacağını anlatıyor çok basit.Benim o tarz elektrikli süpürgem yok şarjlı süpürge de olmaz sanırım.
Ohhh ne güzel, kolayca geçer inşallah. Benim de belki pazartesi olur. Yarın belli olacak bakalım. Bebişin de kilosu gayet iyi maşallah. Artık tatlı zamanlar başlıyorKızlar nasipse pazartesi 10.00da hastaneye sezaryen için yatıyorum.aşırı heyecan oldum bugün doktor kontrolünde.3kilo 150gram olmuş minnağım 37+3 deyiz.ben kilo vermişim sanırım korona etkiledi.79la hamile kaldım şuan 85.5
Nasipse haftaya bu saatler bebeğimi anlatıyor olurum ağrısız acısız bir doğum diliyorum hepimize
Benim faciaydı çünkü durdum durdum son gün çok feci grip oldumYaa ne güzeldoğsunlarda evimiz bebek koksun artık.
Lütfen sezaryen doğum yapanlar o son geceyi nasıl geçirdiniz bir anlatın benim şimdiden uykularım kaçıyor o gün heyecandan naparım bilmiyorum.