- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.461
Amin cnm hepimede inş nasip etsin meleklerimizi sağlıkla kucagimiza almayıDediğiniz gibi az kaldı zaten siz morelinizi yüksek tutun iyiki eşinizi almıyor yoksa eşler biz kadar sabırli değil birde eşler üzerinde de otorite kurmaya çalışıp onlarıda azarliyor, eşim sırf şu sıra beklemek yüzünden ikinci çocuğu yapmam diyordu o zaman, şimdi randevuya gittiğimiz gibi 5 dakika sonra girdiğimden eşim bile şükür çekiyor
Allah sağlıcakla oglunuzu kucağınıza almak nasip etsin çok fazla yüz göz olmak zorunda kalmayın doktorla
Bence bebeğin durumuna göre değişiyor ihtiyaçlar. Çok kusan bir bebek olursa üstünü çok sık değiştirirsin altı kalır, altına kaka çıkabilir o zaman altı değiştirirsin üst kalır.Kızlar ben bebeğe pek takım almamışım. Genelde hep tulum almışım ya da uzun kollu çıtçıtlı body ve tek altlar şeklinde almışım. Tecrübeli annelere sorum var hangisi kullanışlı, ne tavsiye edersiniz? Tulumları da çok beğenerek almıştım takım o kadar lazım oluyor mu?
sebepsiz uyuyamamak çok kötü zombi gibi oldum bebiş doğsada onla ilgilensek barı ( :Merhaba bende öyleydim geceleri kalkıp geziyordum evin içinde. Ama 1 haftadır mucizevi bi şekilde uyuyorum. Her yerim ağrıyor tabi uyuduğumda da ama olsun uyuyayımda diyorum
Takımı daha çok kullanışlı bulanlar var ama ben de tulumcuyumKızlar ben bebeğe pek takım almamışım. Genelde hep tulum almışım ya da uzun kollu çıtçıtlı body ve tek altlar şeklinde almışım. Tecrübeli annelere sorum var hangisi kullanışlı, ne tavsiye edersiniz? Tulumları da çok beğenerek almıştım takım o kadar lazım oluyor mu?
Öyle gerçekten bizim gibi istisnalar da var herkes ayrı imtihandan geçiyor maalesefHerkesin bebeği farklı ne soru sorsam çok farklı cevaplar geliyor.
Benim sürpriz yumurtam nasıl doğunca görücez artık.
Ben 16.haftada aldım paket 4750 dogum yatış muayeneler 1kez diyetisyen 1kez psikolog muayenesi, 1kez kan idrar, sınırsız nst, refakatçi 1 2gün yatış bebeğin ilk aşısı kanı eğer çıkış yapmadan hastanede küvez yada, acil bir durum olduğundaki yarışları sarılığı için de ekstra ücret yok. Her muayeneye gittiğimde 15tl devlet katkı payı ödüyorum sadece,kızlar özel hastanelerde doğum için ne kadar odeceyeceksiniz? ben hastane degistirdim. normal sezeryan farketmeden 4bin tl dediler. doğum için doktorunu çağırmak +750tl dediler. tamam dedik neyse yapcak bişey yok. ama eşine demişler ki bebekte bir sorun olur da hastanede yatarsa günlük 400tl ücreti var demişler. çok saçma değil mi? yenidoğan yoğun bakımları devlet karşılıyor diye biliyordum ben?
Benim özel sağlık sigortam var. Sigorta ile anlaşması buymuş. Yani bu fiyat üzerinden indirimli ödememizi yapacağız. Bormalde farklı olabilir belki fiyatıNe kadar pahalı hastaneler ya. 9 bin nedir
Benim normal sezeryan aynı 1 gece kalma 3000 tlkızlar özel hastanelerde doğum için ne kadar odeceyeceksiniz? ben hastane degistirdim. normal sezeryan farketmeden 4bin tl dediler. doğum için doktorunu çağırmak +750tl dediler. tamam dedik neyse yapcak bişey yok. ama eşine demişler ki bebekte bir sorun olur da hastanede yatarsa günlük 400tl ücreti var demişler. çok saçma değil mi? yenidoğan yoğun bakımları devlet karşılıyor diye biliyordum ben?
Ay sorma doğumdan sonrada içmem gerekirse diye endişeleniyorum valla olmaz heralde öyle bişeyBen de birkaç haftaya kadar prilam içiyordum içmesem kötü oluyordum tek tek azalttım sonra iki günde bire düşürdüm. Sonra tamamen bıraktım Ay resmen bağımlılık gibi olmuştu ya.
Cnm için rahatlıcaksa biraz şöyle okumuştum, hatta kağan kocatepe diye ünlü doktor yazmıştı sanırım.kordon dolanması korkutucu görünsede aslında sanıldığı kadar tehlikeli değilmiş.katmanları içinde özel jel sayesinde kıvrılsa bile bebeğe besin geçişi sağlanıyormuş.sadece takip sayısını tedbir amaçlı arttırıyormuş doktorlar.şöyle düşün hani kıvrılmayan hortumlar varya,naparsan yap sadece yuvarlak oluyor kıvrılmıyor.su akışı devam ediyor.Merhaba anneler dün öğrendim bebeğimin boynuna iki kat kordon dolaşmış sürekli araştırıyorum ama içim bi türlü rahat değil bu durumu yaşayanlar var mı aranızda dünden beri sürekli bunla yaşar oldum uzanma eğilme iki haftaya bir çağırdı 33.haftam 20 Mayıs gibi inşallah doppler birisine vermıstım ılkınde tekrar alsam mı sürekli hareketlerini takip et dedi siz bu takibi nasıl yapıyorsunuz saatte ıkı kere olmasına bakıyorum.Sezaryen olacak.
İdrar torbasına baskı var.Kizlar iki gundur acayip karnim taş gibi oluyor ve alt tarafimda otururken tuvaletten kalkarken agrim oluyor sanki tecrubeli arkadaslar acil yardim edin lutfen doktora gitmeli miyim
Sanırım hafta olarak bu ağrılar normal canım ama yine de aşırı rahatsız hissediyorsan git için rahatlasın. Sen hastanede de yatmıştın durumun farklı.Kizlar iki gundur acayip karnim taş gibi oluyor ve alt tarafimda otururken tuvaletten kalkarken agrim oluyor sanki tecrubeli arkadaslar acil yardim edin lutfen doktora gitmeli miyim
Bizimde 2750 sezaryen doğum.kızlar özel hastanelerde doğum için ne kadar odeceyeceksiniz? ben hastane degistirdim. normal sezeryan farketmeden 4bin tl dediler. doğum için doktorunu çağırmak +750tl dediler. tamam dedik neyse yapcak bişey yok. ama eşine demişler ki bebekte bir sorun olur da hastanede yatarsa günlük 400tl ücreti var demişler. çok saçma değil mi? yenidoğan yoğun bakımları devlet karşılıyor diye biliyordum ben?
Amin canım çok teşekkür ederim hepsini takip edip okudum ama işte tedirgin oluyoruz yinede. sagolasin inşallah sağ salim kavuşuruzCnm için rahatlıcaksa biraz şöyle okumuştum, hatta kağan kocatepe diye ünlü doktor yazmıştı sanırım.kordon dolanması korkutucu görünsede aslında sanıldığı kadar tehlikeli değilmiş.katmanları içinde özel jel sayesinde kıvrılsa bile bebeğe besin geçişi sağlanıyormuş.sadece takip sayısını tedbir amaçlı arttırıyormuş doktorlar.şöyle düşün hani kıvrılmayan hortumlar varya,naparsan yap sadece yuvarlak oluyor kıvrılmıyor.su akışı devam ediyor.
Tek sorun normal doğum olmaması oda zaruri olacak senlik bir durum değil.hareketlerinide illaki anlarsın annelik içgüdüsü die bişeyde var.rabbim sabır versin sağ salim kavuş bebeğine
Çok normal tedirgin olman.Amin canım çok teşekkür ederim hepsini takip edip okudum ama işte tedirgin oluyoruz yinede. sagolasin inşallah sağ salim kavuşuruz
Evet öyle duyunca rahatlıyorum sonra yine geliyor korkular günler nasıl geçecek bilmiyorum hepimiz sağlıklıca kavuşalım inşallah emek verdik sıkıntılar çektik Allah yardım etsinÇok normal tedirgin olman.
Biz ne söylesek ne yazsak doğurup sağ salim eline almadan tatmin etmez hüçbir açıklama.
Ama gönlün ferah olsun öyle kolay bişey değil anne karnı en güvenli yerleri şükür.
Aman iyi bari sigorta varsa. Ne bileyim bana çok yüksek geliyor böyle olunca. Tabi ki önemli olduğu noktalar var sağlıklı güvenli doğurmak. Ama burda lüks hastanelerde bile 5 6 bin civarı. Tabi ultra lüksleri söylemiyorumBenim özel sağlık sigortam var. Sigorta ile anlaşması buymuş. Yani bu fiyat üzerinden indirimli ödememizi yapacağız. Bormalde farklı olabilir belki fiyatı
Evet benim doktor da zararı yok iç demişti ama ilaç sonuçta. Sürekli içme derdi unutmama vs. Sen de azaltarak bırakırsın doğum sonrasıAy sorma doğumdan sonrada içmem gerekirse diye endişeleniyorum valla olmaz heralde öyle bişeydoktorum zararı yok iç doğuma kadar dedi ztn içmesem kötü oluyorum.nyse 1 hafta kaldı nasıl olsa yanma ilk hamileliktede vardı bundada var oda fena bi durum şurup kalmamıl gece yolladım eczaneye dayanılmaz oldu çünkü..oflaya poflaya gitti ama çekmeyen bilemez onuda
Benim de öyle valla. Biraz yorulsqm karnım taş. Aşağı baskı zaten hat safhada. Senin de bebek döndüyse kafası ile baskı yapıyordur. Bence iki durum da normal.Kizlar iki gundur acayip karnim taş gibi oluyor ve alt tarafimda otururken tuvaletten kalkarken agrim oluyor sanki tecrubeli arkadaslar acil yardim edin lutfen doktora gitmeli miyim