2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende aynı durumdayım rahim ağzı kısa bebek önden gidiyor. Bebek büyüdükçe risk artıyor 37yi geçmesin dedi her doktor oda bayram haftasına denk geliyor o yüzden doktorun tarihi belirlemesi şart oldu.

Bezini aç ve poposunu sil. Hemen gözünü açıyorlar öyle yapınca Bol bol emzir 1-1.5 saatte bir gündüz gecede 2 saatte bir.bende rnzirme akademisinden takip ediyorum hep öyle diyor oradaki doula
Memeyi görünce emmeye başlıyorlar mı yoksa biz mi zorluyoruz doğduklarında?

Bnm oğlan sağ böbreğimi çürüttü resmen diyorum bu nasıl birşey bildiğin boşluğuma vurup duruyor meğer yan yatıyormuş beyefendi :)
Benimkide kafasını göğüs kafesine doğru dayayıp ayaklarını yana uzatıyor 13.ü haftadan beri duruşu bu şekilde arada aşağılara da iniyor sonra yine aynı. Önce kafası sağdaydı sonra sola dayamaya başladı. Benimkide yan yattığı için boşluğuma vuruyor

Kucağına al rahat et bende o anı bekliyorum. Sağlıkla doğsun kolay bir doğum olsun inşallah.

Kızlar iyi akşamlar. Bugün 36+2 deyim. Aklıma bir şey takıldı. Hastanede doktor plesantanın konumuna ön duvar dedi. O an sormayı unuttum kendisi de bir şey demedi. Bu normal doğuma engel bir durum mu? Aranızda böyle bir şeyle karşılaşan var mı

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah canm ❤

Benim de öyleydi ilk hamileliğimde.ultrasonda görüşümüzü engelliyordu. Merak edip araştırmıştım sezaryenda sıkıntı olabiliyormuş diye. Ama doktorum hiç sıkıntıdan bahsetmedi. Sorunsuz sezaryen oldum. Normal doğumu hiç bilmiyorum ama sıkıntı olmaz sanki

Hayır cnm engel değil.
Rahim ağzını kapatmasın yeterli

Seraa0606 cnm genel olarak meme emme reflexleri tamamlnmış oluyor ve zorlamaya gerek kalmadan kendileri alıyorlar memeyi.ama mesela kardeşimin bebeği 36+3 te doğdu ciğerleri gelişmemiş enfeksiyon almış anne karnında, emme reflexi yutma reflexi yoktu.memeyi alamayınca anladılar bunu.10gün küvezde kaldı sonra emmeye devam etti..sen bunları düşünmemeye çalış.bebek yönlendirecek seni zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…