2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 26 nisanda doğumum var nasipse.
Korku heyecan var aşırı.
Herşeye rağmen o gün bian önce gelsin istiyorum çok yoruldum ,koronadan çıktım zaten doğum enerjimi koronaya harcadım😫
Aşırı mide yanması sizdede var mı ya ?
Son 1 hafta ama iyice arttı yanmam ,rennie duo da fayda etmemeye başladı 🤕

Seraa0606 Seraa0606 cnm genel olarak meme emme reflexleri tamamlnmış oluyor ve zorlamaya gerek kalmadan kendileri alıyorlar memeyi.ama mesela kardeşimin bebeği 36+3 te doğdu ciğerleri gelişmemiş enfeksiyon almış anne karnında, emme reflexi yutma reflexi yoktu.memeyi alamayınca anladılar bunu.10gün küvezde kaldı sonra emmeye devam etti..sen bunları düşünmemeye çalış.bebek yönlendirecek seni zaten.
Bi endişem yok canım memeyi biliyorlar mı ordan süt geldiğini onu merak ettim 😁

Korku heyecan var aşırı.
Herşeye rağmen o gün bian önce gelsin istiyorum çok yoruldum ,koronadan çıktım zaten doğum enerjimi koronaya harcadım😫
Pazartesi doğurma hint astrolojisinde günlere göre karakter analizi vardı. 😅 Benimkini rennie geçiriyo şimdilik ilerde nolur bilemem.

Korku heyecan var aşırı.
Canım bende korona atlattım. Daha yeni kendime geliyorum. Bende sinüzite döndü sonrasında, 2 hafta oldu ama hala burnum tıkalı, sürekli iltihap geliyor, dr antibiyotik verdi artık. Sen ne durumdasın, nasıl atlattın, umarım çok ciddi geçirmemişsindir.

Korku heyecan var aşırı.
Benim de önceden tek doz rennie geçiriyordu sonra 2 doz almaya başladım. Doktor lansor kullanabilirsin dedi sanırım yakında ona geçcem benim mide yanması değil de reflüm çok sıkıntı. Önceden yatınca olurdu sadece şimdi sürekli hissediyorum boğazıma doğru alev alıyor sanki

Korku heyecan var aşırı.
Benimde çok ağrıyor.1-2 saat önce içmiştim şimdi yine içicem gaviscon

Memeyi görünce emmeye başlıyorlar mı yoksa biz mi zorluyoruz doğduklarında?
Ahh 😢 her bebek farklı kimi emmek için kuş gibi ağzını açıyor kimini de uyandıramıyorsun bile emmesi için ki oğlum öyleydi çok zor bi durum. Ama ilk başlar memeyi bilemiyorlar sen tutturuyorsun sürekli hatta tutturuyorsun göğüs yarası oluyorsın o en acısı tavsiyem en güzel sekilde hemşirelerden öğrenmeden hastaneden asla çıkma canm.

Kızlar tansiyonum oynayıp duruyor ilaca rağmen şeker cabası. Pazartesi günü sezeryana alcak doktor 37+4.kilo alımıda yavaşlamıştı riske girmek istemedik. Duanızda unutmayın sizlerde sağlıkla alın kucağınıza inşallah bebişleri.
Allah yardımcınız olsun ins kazasız belasız sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏

Canım bende korona atlattım. Daha yeni kendime geliyorum. Bende sinüzite döndü sonrasında, 2 hafta oldu ama hala burnum tıkalı, sürekli iltihap geliyor, dr antibiyotik verdi artık. Sen ne durumdasın, nasıl atlattın, umarım çok ciddi geçirmemişsindir.
Baya ciddi geçirdim canım.
10tüpe yakın kan ,5-6şişe serum ,antibiotik parol öksürük şurubu 4-5gün ölüyorum sandım ,hastanelerde süründüm pskolojim bozuldu.ki en ufak abartma yok yazdıklarımda.bugün kendimi iyi hissediyorum biraz yani halsizlik dışında.balgamlı öksürük bende anca bugün biraz daha hafifledi.inanılmaz zor geçti ki ne alkol ne sigara kullanan biriyim ben.sigara içilen ortamda dahi durmam.kemik ağrısı hiçbişeye benzemiyordu şükür geçti o.Rabbim kimseye yaşatmasın 2 gün ateşten titredim zangır zangır kaç kere ateş düşsün diye duşa girdim bilmiom.düşmanıma yaşatmasın.sanada çok geçmiş olsun canım benim ne yaşadığını tahmin ediyorum 😞

Benim de önceden tek doz rennie geçiriyordu sonra 2 doz almaya başladım. Doktor lansor kullanabilirsin dedi sanırım yakında ona geçcem benim mide yanması değil de reflüm çok sıkıntı. Önceden yatınca olurdu sadece şimdi sürekli hissediyorum boğazıma doğru alev alıyor sanki
Ben mide bulantısı için 7.haftadan beri prilam kullanıyorum hala içiyorum içmezsem hiçbişey yiyemiyorum.ona ek olarak rennie duo içmezsem mahvoluyorum 1 şişe 1 gün anca yetiyor.nyse sabır az kaldı inşallah🤲

Pazartesi doğurma hint astrolojisinde günlere göre karakter analizi vardı. 😅 Benimkini rennie geçiriyo şimdilik ilerde nolur bilemem.
Ay valla hint çin rus astrolojisi şuan tek isteim selametce doğurmak.napim karakterini yontmaya çalışırım artık çünkü bi gün bile fazladan dayanabilirmiyim bilmiom😫

İçgüdüsel o zaman 😊
Korkutmak gibi olmasın benim cimcime emmedi 😬 emzirme hemşiresi gelip kırk takla atıp tutturuyordum memeye azıcık emiyordu sonra ben kendi başıma tekrar denediğim de mümkünatı yok tutmuyordu memeyi 🤦🏻‍♀️ üstelik emme refleksi vardı, kontrol için ağzına parmak vs sokuyorlardı cuk cuk emiyordu plastik eldivenli parmağı 🤦🏻‍♀️ yarım yamalak emer halde taburcu olduk eve geldi benim kız akşama kadar gram emmedi ya, uğraş uğraş dur. Çocuk aç kalmış, şekeri düşmüş veya sarılık olmuş bilmiyorum baygın gibi uyuyor. Doktoru aradık hemen mama başlayın dedi. Hastanede de bir iki sefer kaşıkla, enjektörle mama verilmişti evde de Ogün akşam üstü mama vermeye başladık. Sarılık olduğu için sarılık değeri düşene kadar hep 2 saatte bir mama verdik, sütüm de doğru düzgün gelmiyordu büyük uğraş sonucu az da olsa süt gelmeye başladı onunda 1 kaşık bile olsa sağıp içirdim. Doktor tavsiyesi ile silikon göğüs ucu aldım onunla emmeye başladı cimcime ama sonra onu bıraktırmak ayrı bir macera oldu 😬

Gözünü korkutmak gibi olmasın ama ben gibi sıkıntı yaşayanlarda oluyor malesef. Bebeğin güzelce emdiğinden emin olmadan sakın hastaneden taburcu olma. Gerekirse 1 gece daha kal.

Bi endişem yok canım memeyi biliyorlar mı ordan süt geldiğini onu merak ettim 😁
Sana bi ilginç bilgi daha. Meme ucunun etrafında pütür pütür bişiler var ya ordan bi sıvı salgılanıyormuş o sıvı amniyon sıvısı gibi korkuyormuş bebeklerde bu tanıdık kokuya gidiyormuş hemen emmek için 🥰

X