- 1 Şubat 2021
- 146
- 110
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.401
çok sağolun içimi rahatlattınızHayır cnm engel değil.
Rahim ağzını kapatmasın yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağolun içimi rahatlattınızHayır cnm engel değil.
Rahim ağzını kapatmasın yeterli
İçgüdüsel o zamanEmmeye başlamıştı benimki.
Bende sevemeyenlerdenim.33 teyim 37 de doğum yapıcam. Hamileliği sevemedim bir an önce doğsun istiyorum
Valla memede memelikten çıkmış kahverengi tuhaf bişi olmuş idare edecek artıkKokusu yeter onlara Bi meme arayışları var ki
Bi endişem yok canım memeyi biliyorlar mı ordan süt geldiğini onu merak ettimSeraa0606 cnm genel olarak meme emme reflexleri tamamlnmış oluyor ve zorlamaya gerek kalmadan kendileri alıyorlar memeyi.ama mesela kardeşimin bebeği 36+3 te doğdu ciğerleri gelişmemiş enfeksiyon almış anne karnında, emme reflexi yutma reflexi yoktu.memeyi alamayınca anladılar bunu.10gün küvezde kaldı sonra emmeye devam etti..sen bunları düşünmemeye çalış.bebek yönlendirecek seni zaten.
Biliolar maşallah bizden zekilerBi endişem yok canım memeyi biliyorlar mı ordan süt geldiğini onu merak ettim
Pazartesi doğurma hint astrolojisinde günlere göre karakter analizi vardı. Benimkini rennie geçiriyo şimdilik ilerde nolur bilemem.Kızlar 26 nisanda doğumum var nasipse.
Korku heyecan var aşırı.
Herşeye rağmen o gün bian önce gelsin istiyorum çok yoruldum ,koronadan çıktım zaten doğum enerjimi koronaya harcadım
Aşırı mide yanması sizdede var mı ya ?
Son 1 hafta ama iyice arttı yanmam ,rennie duo da fayda etmemeye başladı
Canım bende korona atlattım. Daha yeni kendime geliyorum. Bende sinüzite döndü sonrasında, 2 hafta oldu ama hala burnum tıkalı, sürekli iltihap geliyor, dr antibiyotik verdi artık. Sen ne durumdasın, nasıl atlattın, umarım çok ciddi geçirmemişsindir.Kızlar 26 nisanda doğumum var nasipse.
Korku heyecan var aşırı.
Herşeye rağmen o gün bian önce gelsin istiyorum çok yoruldum ,koronadan çıktım zaten doğum enerjimi koronaya harcadım
Benim de önceden tek doz rennie geçiriyordu sonra 2 doz almaya başladım. Doktor lansor kullanabilirsin dedi sanırım yakında ona geçcem benim mide yanması değil de reflüm çok sıkıntı. Önceden yatınca olurdu sadece şimdi sürekli hissediyorum boğazıma doğru alev alıyor sankiKızlar 26 nisanda doğumum var nasipse.
Korku heyecan var aşırı.
Benimde çok ağrıyor.1-2 saat önce içmiştim şimdi yine içicem gavisconKızlar 26 nisanda doğumum var nasipse.
Korku heyecan var aşırı.
Ahh her bebek farklı kimi emmek için kuş gibi ağzını açıyor kimini de uyandıramıyorsun bile emmesi için ki oğlum öyleydi çok zor bi durum. Ama ilk başlar memeyi bilemiyorlar sen tutturuyorsun sürekli hatta tutturuyorsun göğüs yarası oluyorsın o en acısı tavsiyem en güzel sekilde hemşirelerden öğrenmeden hastaneden asla çıkma canm.Memeyi görünce emmeye başlıyorlar mı yoksa biz mi zorluyoruz doğduklarında?
Allah yardımcınız olsun ins kazasız belasız sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınızKızlar tansiyonum oynayıp duruyor ilaca rağmen şeker cabası. Pazartesi günü sezeryana alcak doktor 37+4.kilo alımıda yavaşlamıştı riske girmek istemedik. Duanızda unutmayın sizlerde sağlıkla alın kucağınıza inşallah bebişleri.
Baya ciddi geçirdim canım.Canım bende korona atlattım. Daha yeni kendime geliyorum. Bende sinüzite döndü sonrasında, 2 hafta oldu ama hala burnum tıkalı, sürekli iltihap geliyor, dr antibiyotik verdi artık. Sen ne durumdasın, nasıl atlattın, umarım çok ciddi geçirmemişsindir.
Ben mide bulantısı için 7.haftadan beri prilam kullanıyorum hala içiyorum içmezsem hiçbişey yiyemiyorum.ona ek olarak rennie duo içmezsem mahvoluyorum 1 şişe 1 gün anca yetiyor.nyse sabır az kaldı inşallahBenim de önceden tek doz rennie geçiriyordu sonra 2 doz almaya başladım. Doktor lansor kullanabilirsin dedi sanırım yakında ona geçcem benim mide yanması değil de reflüm çok sıkıntı. Önceden yatınca olurdu sadece şimdi sürekli hissediyorum boğazıma doğru alev alıyor sanki
Ay valla hint çin rus astrolojisi şuan tek isteim selametce doğurmak.napim karakterini yontmaya çalışırım artık çünkü bi gün bile fazladan dayanabilirmiyim bilmiomPazartesi doğurma hint astrolojisinde günlere göre karakter analizi vardı. Benimkini rennie geçiriyo şimdilik ilerde nolur bilemem.
Korkutmak gibi olmasın benim cimcime emmedi emzirme hemşiresi gelip kırk takla atıp tutturuyordum memeye azıcık emiyordu sonra ben kendi başıma tekrar denediğim de mümkünatı yok tutmuyordu memeyi üstelik emme refleksi vardı, kontrol için ağzına parmak vs sokuyorlardı cuk cuk emiyordu plastik eldivenli parmağı yarım yamalak emer halde taburcu olduk eve geldi benim kız akşama kadar gram emmedi ya, uğraş uğraş dur. Çocuk aç kalmış, şekeri düşmüş veya sarılık olmuş bilmiyorum baygın gibi uyuyor. Doktoru aradık hemen mama başlayın dedi. Hastanede de bir iki sefer kaşıkla, enjektörle mama verilmişti evde de Ogün akşam üstü mama vermeye başladık. Sarılık olduğu için sarılık değeri düşene kadar hep 2 saatte bir mama verdik, sütüm de doğru düzgün gelmiyordu büyük uğraş sonucu az da olsa süt gelmeye başladı onunda 1 kaşık bile olsa sağıp içirdim. Doktor tavsiyesi ile silikon göğüs ucu aldım onunla emmeye başladı cimcime ama sonra onu bıraktırmak ayrı bir macera olduİçgüdüsel o zaman
Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza bebeğiniziAllah yardımcınız olsun ins kazasız belasız sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Bebekler zaten ilk başta siyah beyaz gördükleri için meme ucunu rahat ayırt etsinler diye öyle kopkoyu oluyormuş rengiValla memede memelikten çıkmış kahverengi tuhaf bişi olmuş idare edecek artık
Sana bi ilginç bilgi daha. Meme ucunun etrafında pütür pütür bişiler var ya ordan bi sıvı salgılanıyormuş o sıvı amniyon sıvısı gibi korkuyormuş bebeklerde bu tanıdık kokuya gidiyormuş hemen emmek içinBi endişem yok canım memeyi biliyorlar mı ordan süt geldiğini onu merak ettim