2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım benimkide yumurtlama günü oldu o yüzden bana göre tam tarihi belli ama sata göre olunca ilerde çıkıyor bebek hiçbir zaman o tarihe göre gitmedi. Şuan da kilosu boyu daha da öne geçti. Bende bebek büyüdükçe risk artıyor o sebepten sata göre olması mantıksız oluyor.

Kızlar bebeğim küçük 2900 Dü 2740 a düştü emmiyor çok uyuyor napacağımı bilmiyorum duanızı eksik etmeyin çok yoruluyorum
Kaşık yada şırınga ile mama takviyesi mi yapsan sarılığa çevirmese.hatta belki de sarılık tır bilmiyorum o kadar uyuyorsa. Topuklaırnı çimdikle üstünü falan soy. Ayy o çok zor bir durum yaa. En zor zamanlar

Ne güzel anlayabiliyorusn.valla benim ikinci hamileliğim hala pek anlamam. Doktor demese döndüğünü çok emin de olamazdım. Hep acaba oluyor bende

Merhaba kızlar 34+4 haftalık olduk bugün kontrole gittim 2500 gr olmuş bebek ama suyu sınırda çıktı ve kalp ritminde sıkıntı var dedi perşembe tekrar gideceğim takip edilecek
Merak etme kuzum böyle ufak tefek problemler hep çıkıyor bişekilde.Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini.
Doktor aşırı risk görse mutlaka doğurtma yolunu seçerdi.bizdede kalpte üfürüm var ,Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günü göstersin sabır lütfen üzülme sakın

Deveci armudu ve havuç suyu yükseltiyor bildiğim kadarıyla. Arkadaşıma aynısı oldu. Suyu az dediler, nst iyi çıkmadı dediler. Boşuna evham yaptı kız. Sonra yine istediği tarih 39. Haftada doğdu
Deveci armudunun göbeğinde yaşıyorum bursa da deneyelim bakalım inş faydası olur teşekkür ederim

Kızlar bebeğim küçük 2900 Dü 2740 a düştü emmiyor çok uyuyor napacağımı bilmiyorum duanızı eksik etmeyin çok yoruluyorum
Bezini aç ve poposunu sil. Hemen gözünü açıyorlar öyle yapınca Bol bol emzir 1-1.5 saatte bir gündüz gecede 2 saatte bir.bende rnzirme akademisinden takip ediyorum hep öyle diyor oradaki doula

Bezini aç ve poposunu sil. Hemen gözünü açıyorlar öyle yapınca Bol bol emzir 1-1.5 saatte bir gündüz gecede 2 saatte bir.bende rnzirme akademisinden takip ediyorum hep öyle diyor oradaki doula
Ayyy ilk 2 hafta benim kıza neler neler yapıyorduk da uyanmıyordu resmen hırpalıyorduk artık uyandırmak için. Sonra da az büyüdü uyutmak için çok uğraştık

Merhaba kızlar 34+4 haftalık olduk bugün kontrole gittim 2500 gr olmuş bebek ama suyu sınırda çıktı ve kalp ritminde sıkıntı var dedi perşembe tekrar gideceğim takip edilecek
Geçen bi doktor sayfasında yazmış artık doğum yaklaştıkça bebeğin suyu azalır bu normal bişeydir, bebek büyüdükçe ona daha fazla yer açılması için su azalır ama bazı doktorlar bunu kötü bişey gibi söyler sakın panik yapmayın tarzı bişeylerdi. Belki senin de öyledir, hani ciddi boyutta bi azalma değildir belki. Veya doğum yaklaşıyor da olabilir, kızlar da erken doğdu diyordun belki oğluş da 36-37 gibi gelmek istiyordur annesi hazırlıklı ol sen

Doğum sata göre mi oluyor bebeğin boyu kilosuna göre mi?
Benim doktor sat hesaplıyor ama bebek önde neye göre gün alıcam bilmiyorum.
benim doktorum doğum ne zaman diye sorduğumda sata göre 22 mayıs ama hem bebek iri hem rahim ağzı kısa erken doğar muhtemelen dedi. eğer o güne kadar kendi doğmazsa 10 mayıs diyebiliriz sezaryen için dedi. ama bence 10 mayısa kadar da kalmayız :) önden giden bebişlerde sorun olmaz da kilosu normal ve sınırın altında olan bebişler için sat önemli sata göre belli bi haftayı doldurmamışsa gelişimi tamamlanmamış olabilir diye.. günü belirlemede doktorun söylemesi gerekir sana bırakmamalı yani belki bir iki gün tamam da kendi mantık ve tecrübesine göre elindeki veriler üzerinden bi tarih vermeli tabi o güne kadar bebiş kendi de gelmek isteyebilir o ayrı..

geçmiş olsun stres yapmayın hareketleri sıkı takip edin gerekirse hemen alabilir doktor kilosu gayet iyi sorun olmaz inşallah

Evet cnm kızlar 36 haftalık doğmuştu annemde diyor ilk doğum nasılsa ikincide genelde öyle oluyor korkma diye de işte ister istemez stres oluyor insan bide bnm doktor sağolsun felaket tellalı her kontrolde canımı sıkacak birşey söylüyor bugün bana yalandan sancilandigimi bile ima etti düşünün artık ben sadece kendimi düşünüyor musum bebeği düşünsem daha çok dikkat eder misim cins kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…