- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #3.841
Ben omega 3 gebelik öncesinde başladım hala da devam ediyorum, ne tehlikesi varmış ki ya?deniz ürünü yiyemiyorum teneke ton balığını bol salata ile yiyebiliyordum şimdi onu da yiyemeyeceğim nasıl olacak bu iş ne yemeliyim açığı kapatmak için balık yağı kapsülü alıyordum hamile kalmadan önce 12. hafta kadar kullanma dedi doktorum
Bi sorun da yasamadım kanama wsBenim de tup bebek. İlk muayene de bnmde karından goremedı vajınal baktı keseyı gordu 5.hafta basında. Ama ben C tesı tekrar ozele gıdıcem tatmin olmadım. 5+6 olucak C tesı bakalım
Benim doktorum özellikle et yemeğinde etin pişmiş olmasına çok dikkat et demişti (etten maalesef tiksindim o ayrı)
Karbonhidrat ve yeşillik bol bol yemek gerekiyor canım ama maalesef yemeğin kokusu bana gelince yiyemiyorum bana yemek yapacak kimsem de yok annem uzakta dün sağ olsun yemek göndermiş eşimle çok iştahlı yedim evde yemek kokusunu duyunca bana bir şeyler oluyorValla bende tiksindim etten, kahvaltida iste karisik tost yada salam filan tuketiyordum et cinsinden sadece. Ben sebze yemeklerinin de hepsini yemiyorum malesef zeytinyagli fasulye ve bezelye yiyorum. Tavuk da cok iyi degil diyorlar kuru yolum tavuk almaya calisiyorum ama o da nereye kadar insan bikiyor. Baliga da ara vericem biraz baya yedim bu ara. Ne yicegimi sasirdim acaba yesil sebzelerin suyunu sikip icsem mi vitaminini almak icin, oyle icmek daha kolay yemekten
benim beslenme listemde her gün ceviz, badem, fındık, yoğurt, kuru kayısı, ananas, elma, laktozsuz süt, sebze ve et ürünleri var. bugün de doktorum ilave hiçbir şey kullanmayalım folik asit dışında dedi.
Bak aynıymışız duyarsın duyarsın olumlu düşünBen de keseyi 6. Haftada gördüm bakalım haftaya 8. Haftam inşallah kalp atışını duyarım ❤
Karbonhidrat ve yeşillik bol bol yemek gerekiyor canım ama maalesef yemeğin kokusu bana gelince yiyemiyorum bana yemek yapacak kimsem de yok annem uzakta dün sağ olsun yemek göndermiş eşimle çok iştahlı yedim evde yemek kokusunu duyunca bana bir şeyler oluyor
Bende öyleyim yemek seçiyorumBizimkilerde uzakta sayilir haftada bir iki anca gorusebiliyoruz. Kayinvalidem yada annem yemege cagirinca seviniyorum bende haftada iki gun rahatim onlara gidip yiyoruz ama benim sorunum yemek secmek bol bol peynirli salata yiyim en iyisi ben
benim ne annem ne de kv yanımda maalesef. görümceler var, onlar da arayıp nasılsın diye bile sormuyorlar.Bizimkilerde uzakta sayilir haftada bir iki anca gorusebiliyoruz. Kayinvalidem yada annem yemege cagirinca seviniyorum bende haftada iki gun rahatim onlara gidip yiyoruz ama benim sorunum yemek secmek bol bol peynirli salata yiyim en iyisi ben
Ay aynı benim görümcelerim bir de ilk gebeliğim ben olsam kardeşimin eşine çok farklı davranırdım ama dediğin gibi ben de tamah etmiyorumbenim ne annem ne de kv yanımda maalesef. görümceler var, onlar da arayıp nasılsın diye bile sormuyorlar.
allahtan ne bulantım var ne bişeyim de kimseye tamah etmiyorum şimdilik, eşim de mutfak işinden hiç anlamaz, aksş bi durum olsa yandım
bide benim eşim en en küçük çocuk ve tek erkek, sözde çok düşkünlerAy aynı benim görümcelerim bir de ilk gebeliğim ben olsam kardeşimin eşine çok farklı davranırdım ama dediğin gibi ben de tamah etmiyorum
benim ne annem ne de kv yanımda maalesef. görümceler var, onlar da arayıp nasılsın diye bile sormuyorlar.
allahtan ne bulantım var ne bişeyim de kimseye tamah etmiyorum şimdilik, eşim de mutfak işinden hiç anlamaz, aksş bi durum olsa yandım
zararlı yada zararsız demedi canım içebilirsin ama 12. haftadan sonra dedi o kadar nedenini sormak aklıma gelmedi o anBen omega 3 gebelik öncesinde başladım hala da devam ediyorum, ne tehlikesi varmış ki ya?
Benim eşim de tek erkek ve dört tane görümcem varbide benim eşim en en küçük çocuk ve tek erkek, sözde çok düşkünler
anladık ne kadar kıymet verdiklerini, hesapta beni de çok seviyorlar.
onu bilmiyordum canım daha bu sabah kahvaltıda yedim salam ben aslında normal yeme düzenime devam ediyroum ne kadar doğru bilemiyorum ama şimdiye kadar özel birşey yeyip içmedim hiç yemeli miyim aslında onu da tam bilmiyorum acemiyim biraz sanırım :)Cig ve islenmis et de yiyemiyoruz sanirim salam, sosis ve sucuk. Ben biraz salam ve sucukta yedim kahvaltilarda acikcasi ama artik daha dikkat etmeye calisicam. Ne yicegimi sasirdim bende
Salam sosis tarzı şeyler yeme canım bebeğe zararlı Allah korusunonu bilmiyordum canım daha bu sabah kahvaltıda yedim salam ben aslında normal yeme düzenime devam ediyroum ne kadar doğru bilemiyorum ama şimdiye kadar özel birşey yeyip içmedim hiç yemeli miyim aslında onu da tam bilmiyorum acemiyim biraz sanırım :)
aaa demekki bunların hepsi aynıBenim eşim de tek erkek ve dört tane görümcem vargeçen hafta keseyi görmeye gittik birisi bile sormadı ne oldu diye ben arayıp haber verdim çok şükür keseyi gördük diye en sonunda eşim dayanamadı her birini arayıp eşimi biraz merak edin ilgilenin dedi ondan sonra kuru mesaj attılar ağır kaldırma vs dediler bunu beş yaşındaki çocuk bile bilir dediğin gibi beni de çok severlerdi halbuki
beslenmenize bol meyve, sebze, çiğ kuruyemişler ekleyin.onu bilmiyordum canım daha bu sabah kahvaltıda yedim salam ben aslında normal yeme düzenime devam ediyroum ne kadar doğru bilemiyorum ama şimdiye kadar özel birşey yeyip içmedim hiç yemeli miyim aslında onu da tam bilmiyorum acemiyim biraz sanırım :)
Canım ben de onlara meraklı değildim haber vermeye sadece eşimin bazı şeyleri görmesini sağladım öyle davranarakaaa demekki bunların hepsi aynı
ben de eşime dedim ki, madem onlar beni arayıp nasılsın diye bile sormuyor, ben de onları bu süreçten asla haberdar etmicem, kendileri arayıp sorarlarsa öğrenirler.
Kv bile aramıyor ya, çok şaşkınım, hepsi torun yeğen falan diye ölüyorlardı, 1.5 yıl başımızı şişirdiler, şimdi kimsenin sesi çıkmıyor.
çookkk teşekkür ederimbeslenmenize bol meyve, sebze, çiğ kuruyemişler ekleyin.
yoğurt, süt, peynir, haftada 2-3 kez yüzey balıkları, her gün protein alımı ve dengeli bir beslenme önemli.
işlenmiş etten, paketli gıdalardan uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?