2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kesinlikle, Hesap kitap işlerini doktorlara bırakmak en iyisi .

Kızlar ya bişey diğcem tüp bebek yaptırdım ben tutu felan neyse doktor kalp atışı için belli bigün verdi çağırdı. Alttan bakıcam dedi sizde alttan baktıran oldu mu sorun yaşadınıx mı

Kızlar ya bişey diğcem tüp bebek yaptırdım ben tutu felan neyse doktor kalp atışı için belli bigün verdi çağırdı. Alttan bakıcam dedi sizde alttan baktıran oldu mu sorun yaşadınıx mı

Bende de alttan bakmak zorunda kaldi. 4+3 de keseyi gormustu ama icinde bir sey yoktu 5+1 de cagirdi yolk olusmus mu filan diye. Karnimdan bakti keseyi de goremedi benim aklim gitti tabi dusuk yaptim bebek gitti sandim aglamaya basladim. Cok su icmedigim icin megersem karnimdan gorememis sonra ya 1 saat beklersin karnindan bakariz su icersin dedi yada alttan bakicaz. Vajinal ultrason ile bakti daha da iyi oldu kalp atisini da gorebildik cok sukur. Herhangi bir sorunda yasamadim lekelenme filan olmadi

KirazHanim P Polsaa günaydın bugün kalp atışı için randevunuz vardı inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz kızlar
Selam Kızlar ben kontrolden geldim geçen hafta sadece kese görünmüştü bu hafta bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı moralim biraz bozuk. Geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor çünkü geçen hafta sadece kese varken şimdi bebek görünüyor dedi. Haftaya bol su iç gel dedi. 5. 6. Haftada herkes kalp atışı duyarken biraz moralim bozuldu. Umarım sorun yoktur.

Kuzum içini ferah tut doktorun dediği gibi geç döllenme olmuş olabilir ayrıca herkes 5.6. Haftada duymuyor canım bazen 8.hatta 9.haftaya kadar uzayabiliyor kalp atışını duymaları lütfen aklına kötü şeyler getirme. ♥

sıkma canını herkesin farklı oluyor ben keseyi 6. Haftada gördüm 8.haftada kalp atışı için çağırdı

deniz ürünü yiyemiyorum teneke ton balığını bol salata ile yiyebiliyordum şimdi onu da yiyemeyeceğim nasıl olacak bu iş ne yemeliyim açığı kapatmak için balık yağı kapsülü alıyordum hamile kalmadan önce 12. hafta kadar kullanma dedi doktorum

canım moralinin bozma ben 6+6 da duydum kalp atışını 7. haftamdaydım yani içini ferah tut kese göründükten iki hafta sonra bebek göründü benim kalp atışı ile birlikte

canım moralinin bozma ben 6+6 da duydum kalp atışını 7. haftamdaydım yani içini ferah tut kese göründükten iki hafta sonra bebek göründü benim kalp atışı ile birlikte
İnşallah benim de öyledir, geçen hafta kesem göründü bu hafta bebek nasipse haftaya da kalp atışı olur inşallah

Erken döllenme mi olmuş canım senin?
canım doktorum onunla ilgili birşey demedi bende tam anlamadım bir arkadaşım önden gidiyor senin bebeğin dedi SAT 2 ağustostu benim dün 6+6 çıktı ultrason muayenesinde erken mi olmuş oluyor

canım doktorum onunla ilgili birşey demedi bende tam anlamadım bir arkadaşım önden gidiyor senin bebeğin dedi SAT 2 ağustostu benim dün 6+6 çıktı ultrason muayenesinde erken mi olmuş oluyor
Benim de sat 2 Ağustos canım bugün 6+4 üç gün var aramızda

Cig ve islenmis et de yiyemiyoruz sanirim salam, sosis ve sucuk. Ben biraz salam ve sucukta yedim kahvaltilarda acikcasi ama artik daha dikkat etmeye calisicam. Ne yicegimi sasirdim bende

Cig ve islenmis et de yiyemiyoruz sanirim salam, sosis ve sucuk. Ben biraz salam ve sucukta yedim kahvaltilarda acikcasi ama artik daha dikkat etmeye calisicam. Ne yicegimi sasirdim bende
Benim doktorum özellikle et yemeğinde etin pişmiş olmasına çok dikkat et demişti (etten maalesef tiksindim o ayrı)

benim beslenme listemde her gün ceviz, badem, fındık, yoğurt, kuru kayısı, ananas, elma, laktozsuz süt, sebze ve et ürünleri var. bugün de doktorum ilave hiçbir şey kullanmayalım folik asit dışında dedi.

Benim de tup bebek. İlk muayene de bnmde karından goremedı vajınal baktı keseyı gordu 5.hafta basında. Ama ben C tesı tekrar ozele gıdıcem tatmin olmadım. 5+6 olucak C tesı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…