- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #3.821
Kesinlikle, Hesap kitap işlerini doktorlara bırakmak en iyisi .Iyi akşamlar. Burada hepimiz sağlıklı gebelik ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımiza almak istiyoruz. Aklımıza takılan seyleri burada sormamız çok normal. Yalniz biraz abartmıyor musunuz. Bizler sağlıkçı değilsek test sonuçlarını internetten baktığımız değerlere göre yorumlayamayız. Ben youtubedan bir doktoru takip ediyorum çok güzel açıklamaları var o da aynısını diyor anne adayları gereksiz yere kafasını meşgul etmesin sadece doktoru dinlesin diyor..
Mesela ben bu forumlarda dolaşmasam dış gebelik kalp atışı duyamama vs durumlarını pek bilmeyeecktim ve stres yapmayacaktım. Izledigim doktor da ygünümüzdeki anne adaylarının zihinlerini fazlasıyla meşgul ettiğini söylüyor. Kesinlikle katılıyorum. Insanoğlu yüzlerce yıldır çoğalıyor hayatın dogal akışı içinde olan bir durum..
Hamileligimizde embriyo sağlıklı ise süreç sağlıklı bir şekilde devam edecektir değilse de vücut erken zamanda onu atmak isteyecektir. Hayırlısını dileyip zihnimizi başka şeylerle meşgul etmek iyi gelicektir diye düşünüyorum..
Ben yazmıştım geçen gün dr bana öyle dedi sonra kendi doktoruma gittim kanama alanı dedi ec dışında kalkma ayağı dedi risk olabilir diye. Kese olduğuna emin mi dr unuz kaç m kese?Erimiş miydi peki sorun çıkmadı değil mi
Kızlar ya bişey diğcem tüp bebek yaptırdım ben tutu felan neyse doktor kalp atışı için belli bigün verdi çağırdı. Alttan bakıcam dedi sizde alttan baktıran oldu mu sorun yaşadınıx mı
Benim de ilk iki muayenemde usg vaginal idi. Herhangi bir sorun yaşamadım.Kızlar ya bişey diğcem tüp bebek yaptırdım ben tutu felan neyse doktor kalp atışı için belli bigün verdi çağırdı. Alttan bakıcam dedi sizde alttan baktıran oldu mu sorun yaşadınıx mı
Selam Kızlar ben kontrolden geldim geçen hafta sadece kese görünmüştü bu hafta bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı moralim biraz bozuk. Geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor çünkü geçen hafta sadece kese varken şimdi bebek görünüyor dedi. Haftaya bol su iç gel dedi. 5. 6. Haftada herkes kalp atışı duyarken biraz moralim bozuldu. Umarım sorun yoktur.KirazHanim P Polsaa günaydın bugün kalp atışı için randevunuz vardı inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz kızlar
Kuzum içini ferah tut doktorun dediği gibi geç döllenme olmuş olabilir ayrıca herkes 5.6. Haftada duymuyor canım bazen 8.hatta 9.haftaya kadar uzayabiliyor kalp atışını duymaları lütfen aklına kötü şeyler getirme. ♥Selam Kızlar ben kontrolden geldim geçen hafta sadece kese görünmüştü bu hafta bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı moralim biraz bozuk. Geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor çünkü geçen hafta sadece kese varken şimdi bebek görünüyor dedi. Haftaya bol su iç gel dedi. 5. 6. Haftada herkes kalp atışı duyarken biraz moralim bozuldu. Umarım sorun yoktur.
sıkma canını herkesin farklı oluyor ben keseyi 6. Haftada gördüm 8.haftada kalp atışı için çağırdıSelam Kızlar ben kontrolden geldim geçen hafta sadece kese görünmüştü bu hafta bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı moralim biraz bozuk. Geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor çünkü geçen hafta sadece kese varken şimdi bebek görünüyor dedi. Haftaya bol su iç gel dedi. 5. 6. Haftada herkes kalp atışı duyarken biraz moralim bozuldu. Umarım sorun yoktur.
deniz ürünü yiyemiyorum teneke ton balığını bol salata ile yiyebiliyordum şimdi onu da yiyemeyeceğim nasıl olacak bu iş ne yemeliyim açığı kapatmak için balık yağı kapsülü alıyordum hamile kalmadan önce 12. hafta kadar kullanma dedi doktorumGebelikte teneke ton balık önermiyorlar, çok zorda kalınırsa poşet ton balığı yiyebilirsiniz dedi bana beslenme uzmanım.
Dip balığı da önermiyor, sadece yüzey balıkları yenecek ızgara şeklinde ve haftada 2-3 kez.
Ben de keseyi 6. Haftada gördüm bakalım haftaya 8. Haftam inşallah kalp atışını duyarımsıkma canını herkesin farklı oluyor ben keseyi 6. Haftada gördüm 8.haftada kalp atışı için çağırdı
canım moralinin bozma ben 6+6 da duydum kalp atışını 7. haftamdaydım yani içini ferah tut kese göründükten iki hafta sonra bebek göründü benim kalp atışı ile birlikteSelam Kızlar ben kontrolden geldim geçen hafta sadece kese görünmüştü bu hafta bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı moralim biraz bozuk. Geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor çünkü geçen hafta sadece kese varken şimdi bebek görünüyor dedi. Haftaya bol su iç gel dedi. 5. 6. Haftada herkes kalp atışı duyarken biraz moralim bozuldu. Umarım sorun yoktur.
Erken döllenme mi olmuş canım senin?canım moralinin bozma ben 6+6 da duydum kalp atışını 7. haftamdaydım yani içini ferah tut kese göründükten iki hafta sonra bebek göründü benim kalp atışı ile birlikte
İnşallah benim de öyledir, geçen hafta kesem göründü bu hafta bebek nasipse haftaya da kalp atışı olur inşallahcanım moralinin bozma ben 6+6 da duydum kalp atışını 7. haftamdaydım yani içini ferah tut kese göründükten iki hafta sonra bebek göründü benim kalp atışı ile birlikte
canım doktorum onunla ilgili birşey demedi bende tam anlamadım bir arkadaşım önden gidiyor senin bebeğin dedi SAT 2 ağustostu benim dün 6+6 çıktı ultrason muayenesinde erken mi olmuş oluyorErken döllenme mi olmuş canım senin?
Benim de sat 2 Ağustos canım bugün 6+4 üç gün var aramızdacanım doktorum onunla ilgili birşey demedi bende tam anlamadım bir arkadaşım önden gidiyor senin bebeğin dedi SAT 2 ağustostu benim dün 6+6 çıktı ultrason muayenesinde erken mi olmuş oluyor
deniz ürünü yiyemiyorum teneke ton balığını bol salata ile yiyebiliyordum şimdi onu da yiyemeyeceğim nasıl olacak bu iş ne yemeliyim açığı kapatmak için balık yağı kapsülü alıyordum hamile kalmadan önce 12. hafta kadar kullanma dedi doktorum
Benim doktorum özellikle et yemeğinde etin pişmiş olmasına çok dikkat et demişti (etten maalesef tiksindim o ayrı)Cig ve islenmis et de yiyemiyoruz sanirim salam, sosis ve sucuk. Ben biraz salam ve sucukta yedim kahvaltilarda acikcasi ama artik daha dikkat etmeye calisicam. Ne yicegimi sasirdim bende
benim beslenme listemde her gün ceviz, badem, fındık, yoğurt, kuru kayısı, ananas, elma, laktozsuz süt, sebze ve et ürünleri var. bugün de doktorum ilave hiçbir şey kullanmayalım folik asit dışında dedi.Cig ve islenmis et de yiyemiyoruz sanirim salam, sosis ve sucuk. Ben biraz salam ve sucukta yedim kahvaltilarda acikcasi ama artik daha dikkat etmeye calisicam. Ne yicegimi sasirdim bende
Benim de tup bebek. İlk muayene de bnmde karından goremedı vajınal baktı keseyı gordu 5.hafta basında. Ama ben C tesı tekrar ozele gıdıcem tatmin olmadım. 5+6 olucak C tesı bakalımKızlar ya bişey diğcem tüp bebek yaptırdım ben tutu felan neyse doktor kalp atışı için belli bigün verdi çağırdı. Alttan bakıcam dedi sizde alttan baktıran oldu mu sorun yaşadınıx mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?