- 3 Şubat 2008
- 727
- 456
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
- #38.361
Çiğ badem ıyı geliyor bana bıde Dr sorarak bir pinçik karbonatSelam kızlar mide yanmasından başı dertte olanlar varmi benim bu ara sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiğ badem ıyı geliyor bana bıde Dr sorarak bir pinçik karbonatSelam kızlar mide yanmasından başı dertte olanlar varmi benim bu ara sabah
Valla yıkıcam ama hepsini ütüler miyim ona emin değilimBen de bu üşengeçliğin ütülemesek nolur yaaavvv versiyonu var
Kurutma makinesi olanlarin isi aslinda kolay utuleme asamasinda. Yeni makinem kurutmali olacak. Kurutma kisminda cirpma gibi tuycukleri toplayip bir de yuksek sicaklikta kurutunca utuye gerek kalmaz diye dusundum.Valla yıkıcam ama hepsini ütüler miyim ona emin değilim
Kurutma makinesi 2 evimizde de yok almayı da hiç düşünmedim. Ben ütü yapmayı sevmem hiç her zaman düzenli ütüleyebileceğimi sanmıyorum.Kurutma makinesi olanlarin isi aslinda kolay utuleme asamasinda. Yeni makinem kurutmali olacak. Kurutma kisminda cirpma gibi tuycukleri toplayip bir de yuksek sicaklikta kurutunca utuye gerek kalmaz diye dusundum.
Rennie çiğniyorum ben bana iyi geliyor. Gaviscon hiç kullanmadım.Selam kızlar mide yanmasından başı dertte olanlar varmi benim bu ara sabah açken bile eksime var fenayım yanıyorum sürekli
Soğuk süt
Gaviscon
Soda bunlar kisa sureli geçiştiriyorum..
Baska bi yöntem bilen varmi
Onlarin hijyen programlari oluyor, dolap ici kurutma, utu ayari vs. Bana cok pratik ve temiz geliyor.Kurutma makinesi 2 evimizde de yok almayı da hiç düşünmedim. Ben ütü yapmayı sevmem hiç her zaman düzenli ütüleyebileceğimi sanmıyorum.
Maşallah çok güzeller bize de gönderOğluma kendi el emeklerimle yaptığım güzellikler. Daha da var battaniye sapka falan da. En guzelleri bunlar kanimca beni en cok hirka ugrastirdi. Ilk kez hirka yapmayı denedim.
Yurtdışında nerdeyse her evde var sanırım burada çok kullanılmıyor.Onlarin hijyen programlari oluyor, dolap ici kurutma, utu ayari vs. Bana cok pratik ve temiz geliyor.
Kurutma makinesini bilmem yaygin mi Ingiltere'de bu benim tercihimdi, fakat sunu biliyorum bulasik makinesi asla ama asla yaygin degil. Coook ama cok nadir olan bir sey evlerde. Evde yemek yapma aliskanligi ve evlerin genelde eski evler olmasiyla da ilgilidir tabi. Yeni insaat cok az.Yurtdışında nerdeyse her evde var sanırım burada çok kullanılmıyor.
Ingilterede mi yasiyorsunuz?Kurutma makinesini bilmem yaygin mi Ingiltere'de bu benim tercihimdi, fakat sunu biliyorum bulasik makinesi asla ama asla yaygin degil. Coook ama cok nadir olan bir sey evlerde. Evde yemek yapma aliskanligi ve evlerin genelde eski evler olmasiyla da ilgilidir tabi. Yeni insaat cok az.
Sürekli indirim takibindeyimKızlar bebeğin herşeyi ne kadar masraflı ne kadar pahalı ya ay siz bu pahalılıkta nasıl 2.yi doğurmaya karar verdiniz
Daha bebek arabası, puset alamadan dünya kadar masrafı oldu.
Normal miş bende ilk gebelikte olmamıştı.Benimde birkac gundur sizinti basladi goguslerimden bazen sanki yogun gelecekmis gibi bir sizlama oluyor hatta.
Ikincilerde olabiliyor diye bende okumustum birkac yerde.Normal miş bende ilk gebelikte olmamıştı.
Endişelenmiştim noluyoz diye.
Bi çok şeyi ikincide kullanmak için saklayarak tabiKızlar bebeğin herşeyi ne kadar masraflı ne kadar pahalı ya ay siz bu pahalılıkta nasıl 2.yi doğurmaya karar verdiniz
Daha bebek arabası, puset alamadan dünya kadar masrafı oldu.
Canım indirim dediği yine ucuz değil ki doğru düzgün indirim görmedim ben. Nerden baksan bebek ürünleri 2-3 kat daha pahalı ve çok detay var hepsini tamamlamak zorundasın.Sürekli indirim takibindeyim
Kaç yaş var çocukların arasında?Bi çok şeyi ikincide kullanmak için saklayarak tabi
Benim çamaşır makinam kurutmalı. Hiç öyle sandığınız gibi olmuyor belki benimkinden kaynaklanıyordur bilemiyorum. Tamam sterilizasyon falan yapıyor ama inanılmaz kırışık çıkarıyor ütüden kurtulmak imkansız hatta astığımda bazı şeyleri ütülemezken kurutunca herşeyi ütüleme zorunluluğu hissediyorum.Kurutma makinesi olanlarin isi aslinda kolay utuleme asamasinda. Yeni makinem kurutmali olacak. Kurutma kisminda cirpma gibi tuycukleri toplayip bir de yuksek sicaklikta kurutunca utuye gerek kalmaz diye dusundum.
7.5 yaşında. Bebek arabamız hala sağlam ikinciyi de idare eder. Puset zaten çok kullanılmadı o da sağlam duruyor. Ekstra bikaç kıyafet aldık birde ilkine abartmışım giydirmediklerim bile çıktı.Kaç yaş var çocukların arasında?
Rennie duo şurubundan vermisti doktor bana günde 3 4 kere içilebiliyor gerektikçe. Mide yanmasi oldugu zaman içiyorum iyi geliyorSelam kızlar mide yanmasından başı dertte olanlar varmi benim bu ara sabah açken bile eksime var fenayım yanıyorum sürekli
Soğuk süt
Gaviscon
Soda bunlar kisa sureli geçiştiriyorum..
Baska bi yöntem bilen varmi