- Konu Sahibi KirazHanim
- #38.401
Kızlar bebeğin herşeyi ne kadar masraflı ne kadar pahalı ya ay siz bu pahalılıkta nasıl 2.yi doğurmaya karar verdiniz
Daha bebek arabası, puset alamadan dünya kadar masrafı oldu.
Bi çok şeyi ikincide kullanmak için saklayarak tabi
Bu yüzden ikinciye karar vermek 6 yılımızı aldı ama ikincide aldıklarım sadece kıyafet ve küçük çaplı esyalar kızımdan herşey duruyordu büyük çaplı eşya alışverişi olmadı hiç kızımda 6 yıl önce 100 liraya aldığım ateş olcerin fiyatının 750 lira olduğunu görünce bizde ne olmuş bu fiyatlara dedik kıyafetleride deneyimli olunca minimumda tuttum ama asıl masraf biraz daha büyüdüklerinde kendi istekleri başlayınca başlıyor
Bana bu masraflar bile çok geldi herşeyin iyisini almaya çalışıyorum almasam vicdanım rahat değil. Herşeyi de erkek bebeğe göre aldım ilerde kızım olsa nasıl kullancam bilmiyorum
Biz de kızın bebek arabası ve park yatağını bordo renk almıştık Allah'tan onları kullanacağız ama kalan her şey pembe pembe.. battaniyelerinden birini bari sarı yeşil vs alsaymisim diyorum. Bugün kızın battaniyesinin aynısını mavisini aldım artık. Babynest var pespembe gerçi kız hiç kullanmadi bile onu belki kullanırım. Onun dışında kıyafetler sil baştan. Hastane odası süslemek için aldığımız şeyler de pespembeydi tabi ama onlar çok pahalanmis ya çok guzel bir kapı süsü almıştık üç sene önce 50 TL gibi bir şeydi şimdi neredeyse 250 TL olmuş aynilari