2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben uyuyamam kızlar ya bebeğim karışırsa diye doğar doğmaz yüzünü görüp tanımam lazım
Yok yaa zaten kapıda eşin ailen vs birileri olur bebek çıkınca hepsi peşinde oluyor foto çekmek için çoğu yerde doğum olunca hemen fotosu filan da çekiliyor. Karışma şansı çok düşük

Benim ilki sezaryen.
İkinciyi enbaştan sezaryen olcağını biliyordum.
Bende korkuyorum hemde ilki çok iyi bi hastanedeydi,bu orta düzey bir hastane.
Ama yapcak bişey yok,başa gelen çekilecek.

Ben uyuyamam kızlar ya bebeğim karışırsa diye doğar doğmaz yüzünü görüp tanımam lazım
Benim de en çok korktuğum şey oydu. Brn karışmışım hastanede bebekken. Bu yüzdne sanırım. Tabi Allahtan annem fark etmiş. Hatta ameliyathaneye kimseyi almıyorlardı özellikle sormuştum eşim falan da giremedi. . Bu yüzden hiç düşünmemiş olmamıza rağmen doğum fotoğrafçısı tuttuk. Normalde spinal yapılacaktı. Ama saat 5 i geçtiği için onu yapan anestezi uzmanı çıktığı için mecburen genel oldu. İyi ki De öyle olmuş. Çok korkuyordum zaten kesilme anı vs hissediliyormuş öyle demişlerdi. Tırsıyordum. Şimdi de genel isticem

Yok yaa zaten kapıda eşin ailen vs birileri olur bebek çıkınca hepsi peşinde oluyor foto çekmek için çoğu yerde doğum olunca hemen fotosu filan da çekiliyor. Karışma şansı çok düşük
Seraa0606 aynen o da var. Annem babam eşim hepsi önünde bekliyormuş giydirirlerken görmüşler. Hatta eşimin kucağına ilk veriliş anının falan fotoları var

Kaç gün duruyor o bant?
Kaç gün sonra dikişler geçiyor rahatça duş alabiliyoruz?
Birde saçımızı yıkamak için kolumuzu kaldırıp hareket ettiğimizde dikiş yerleri acımıyor mu?

10 gün duruyor diye hatırlıyorum. O bantla duş alabiliyorsun su geçirmiyor ama ben korkumdan almamıştım su geçirir falan diye. Habire vücudumu ıslak mendille siliyordum birkaç kere de annem gövdemi sırtımı koltuk altlarımı falan sabunlu bezle silmisti

bende de takarken canım yandı çıkarırken heralde başka şeylere odaklıydım acı hatırlamıyorum ama bir iki belki üç ay idrar tutukluğu oldu bende, uzun süre idrara sıkıştığımı hissedemedim hiç yokmuş gibiydi ama gelmiştir diye gidiyodum tuvalete. senin doktorun anne konforunu da düşünmüş demek ne güzel benimki direkt bebek odaklı çalışıyor onu en kısa zamanda alayım da annenin canı yanmış filan farketmez :)

bizim hastanede bir ameliyathanede bir hasta olabiliyor içerde tek ben vardım oranın kapısında da eşim dedeler anneanne babaanne bekliyordu oğlumu ameliyathanenin yeşil bezine sarılı getirmişler annem alıp giydirmiş. karışma şansı yok yani :) ama şaka bi yana büyük hastanelerde aynı anda bir kaç doğumun gerçekleştiği ameliyathanelerde olsam ben de korkabilirdim belki..

Mrb kizlar sizde bebek hareketleri nasil? Bnm bebis 3 4 gundur pek hareketli degil
benimki tam bir tepikçi :) çok asabi dönüş ve tekmeleri var beni şaşırtıyor ilk oğlum da hareketliydi ama bu bildiğin can yakıyor Allahım mesaneme gelmesin diye dua ediyorum mesaneme gelince iki büklüm oluyorum. artık yeri daralmış olabilir sizin yapınıza bağlı olarak o zaman daha az ve yavaş hareket eder. ben ilkinde 34. haftadan sonra baya endişelenmiştim ne oluyor neden hareket az diye ama şimdi az çok biliyorum sürecin nasıl geçeceğini. hareket az da olsa varsa endişe etmeyin bence. bir kaç saat hiç hareket yoksa kontrol ettirmek gerekebilir..

kızlar sizce şu ikisinden hangisi gerekli? alinmali?Eki Görüntüle 2803671
Eki Görüntüle 2803672
ben park yatak aldım beşik gibi sallanıyor zaten o yüzden ikinci gereksiz geliyor bana. gün içinde uyanıkken de kullanmak için biz bişeyler yaparken oturma pozisyonuna yakın etrafı görebileceği sallanıp yaylanabileceği bişey daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. o yüzden ilki daha yakın bana ama ben de hala tam karar verip alabilmiş değilim.

Sonda takmak çok uzun Bi işlem değildir Sanırım yani bikaç sn ile bebeğe çok etkisi. Olacağı düşünmüyorum ben de. Umarım aynı şekilde bu defa da yaparlar. Ay sonda travma kiminle konuşsam. O yüzden önemli bence. Bende de sistit gibi bişey oldu. Felaket yanma yaşadım. O da kaçınılmaz Bi durum sonda sonrası

Mrb kizlar sizde bebek hareketleri nasil? Bnm bebis 3 4 gundur pek hareketli degil
Benimki aksine bugünlerde çok hareketli. Hatta karnım aşağı inmiş gibi geliyor bana çok baskı var alta. Bu haftalar son hareketli zamanları yerleri iyice daralacsk. Seninkinin daralmıştır bile belki Dr

Seraa0606 aynen o da var. Annem babam eşim hepsi önünde bekliyormuş giydirirlerken görmüşler. Hatta eşimin kucağına ilk veriliş anının falan fotoları var
Aynen aynen, anneyi unutuyorlar hatta herkes bebek peşinde çıkınca daha giydirmeden eşimin kucağına vermişler benim kız da kakasını hediye edivermiş babasına

kızlar sizce şu ikisinden hangisi gerekli? alinmali?Eki Görüntüle 2803671
Eki Görüntüle 2803672
Bak biz de bu tip bişey vardı anne dizi diye geçiyor. Hem yan sallana biliyor hem öne arkaya. Gazlı geçen aylarda çok işimize yaradı. Bazı gecelerde eşimle salonda yattık bi kanepede o bi kanepede ben ortamızda bununla bebek, sıra sıra salladık durduk gece. Hatta eşim ip bağlamıştı ipi çeke çeke sallıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…