- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.741
Ben sezaryen oldum ama hiç ihtiyacım olmadı geceliğe.yanımda da vardı aslında. Geceliği Normal doğum olursa diye arkadaşlar tavsiye etmişti. Sezaryen olunca gerek kalmadı. Ama ablam vardı yanımda. Sanırım o giydirdi beni. Çok bulanık o zamanlar. Sondayı uyuşturmsdan mı taktılarbenim ilki de erkekti çıkmıştı göbeğimde boydan boya. bu da erkek ama bunda çıkmadı. dediğin gibi muhtemelen bir önemi yok ama merak işte :))
bu arada sezaryen olacak arkadaşlar gecelik koyun bence. ilk gün kolayca giydiriliyor sonda takıp çıkarırken çok rahat oluyor bir de benim doktorum ilk saatler ne kadar kanama olduğunu kontrole gelmişti bi iki kez o zaman gecelik olmasa çok zor olurdu. ben iki gecelik biri sabahlıklı bir de pijama koydum.
Ben duş almıştım canım hastanede.muhtemelen yine alırım 2 gece kalırsam. Fotoğraf çekimi falan olmuştu.Şampuan niyeki
Bekleme canım.benim vücudumdaki karalıklar öyle geçti. Doğum sonrası o göbek inince daha Bi siyah olmuştu deri toplanınca. Eskiden lohusalık bitince hamama götürürlermiş ya. bence bu yüzden de götürüyor olabilirlerAy hiç keselemek aklıma gelmedi benim geçene kadar sinir oldum nyse bunda çıkarsa son ay ,aklımda olsun beklemiyim okadar
Hafta sonu dr.lar çok acil bir durum olmadığı sürece gelmiyor onun için yazmıştım yoksa tabiki birşey olmaz hatta benim evlilik tarihi 2 mayısHaftasonu evet ama olsun ne olacak ki,
Ben suwenden 4 takım aldım. Evde de pijama giyiyorum o yüzden bana çok lazım oluyor. Tabi bedeninizden büyük alın pamuklu olduğu için ilk yıkamada çekiyor.Bende göğüs kapağı aldım o kadar yara çekince temkinli olmak istedim. Bi iki takım alcam bakalım bende birisi suwen demişti sanki pijama önerisi olarak
Sezaryen olunca hemen duş alınabiliyor mu?Ben duş almıştım canım hastanede.muhtemelen yine alırım 2 gece kalırsam. Fotoğraf çekimi falan olmuştu.
Benim erkek bende de çizgi yok.Evet canım,kardeşimdede kızında çizgi oldu ,oğlunda olmadı.neye göre değişiyor acaba çok merak ediom
Ben hastanede duş almıştım. Sütüm gelmeyince duş al demişlerdi hemşirelerSezaryen olunca hemen duş alınabiliyor mu?
Wc ye filan girip çıkarken pijama altını indir çek vs zor olmadı mı ya? Benim altta sadece depend vardı o bile zorladı wc deBen sezaryen oldum ama hiç ihtiyacım olmadı geceliğe.yanımda da vardı aslında. Geceliği Normal doğum olursa diye arkadaşlar tavsiye etmişti. Sezaryen olunca gerek kalmadı. Ama ablam vardı yanımda. Sanırım o giydirdi beni. Çok bulanık o zamanlar. Sondayı uyuşturmsdan mı taktılaren büyük korkum o. Allahtan bana ameliyathanede takmışlar uyuduktan sonra.
Su geçirmez band var onu yapıştırıyorlar ben hastanede duş almadım ama belden aşağımı yıkamıştım kan vs temizlensin diyeSezaryen olunca hemen duş alınabiliyor mu?
Ha evet olabilir. Randevulu olunca o güne vermeyebilirler ama cumartesi yani 1 mayıs olabilir o zaman benimki. Doktor çalışıyor bildiğim kadarıyla.Hafta sonu dr.lar çok acil bir durum olmadığı sürece gelmiyor onun için yazmıştım yoksa tabiki birşey olmaz hatta benim evlilik tarihi 2 mayıs
Ben akşam 5 gibi sezaryen oldum ertesi sabah aldım canım. Doktor Bi sakıncası yok dedi. Sezaryen yeri bantlı zaten. Su almıyorSezaryen olunca hemen duş alınabiliyor mu?
Sütüm gelmeyince ılık su ile göğüslerimi yıkamış masaj yapmıştım birde belden aşağı yıkamıştım tam duş dgl ama yıkanmak gerekiyor o yüzden havlu lazım oluyorSezaryen olunca hemen duş alınabiliyor mu?
Yok canım zorlandığımı hatırlamıyorum hiç valla. Ablam vardı dediğim gibi o çekiyordu pijamayı falan Allah razı olsun. Bi de çok sık wc ye gitmedim sanırımWc ye filan girip çıkarken pijama altını indir çek vs zor olmadı mı ya? Benim altta sadece depend vardı o bile zorladı wc de
Sezaryen yeri vücudun tam ortasında oraya su değdirmeden yıkanmak imkansız sanırım.Sütüm gelmeyince ılık su ile göğüslerimi yıkamış masaj yapmıştım birde belden aşağı yıkamıştım tam duş dgl ama yıkanmak gerekiyor o yüzden havlu lazım oluyor
Bant yapistiriyorlarzaten cnm şu almıyorSezaryen yeri vücudun tam ortasında oraya su değdirmeden yıkanmak imkansız sanırım.
Valla ben gayet normal duş almıştımSezaryen yeri vücudun tam ortasında oraya su değdirmeden yıkanmak imkansız sanırım.
Canım benim sezaryendi. Çatı basıklığı olduğu için bebek de 4 kilodan fazla çıkınca omzunun çatlama ihtimali vardı. O yüzden riske girmedik. Doğum sonrası doktor normsl de yapman çok zormuş zaten o kadar sancı çekmene rağmen açılman sadece 4 cm di dedi.Merhaba kızlar Dün kontrolümüz vardı Her şey yolunda çok şükür
Doktora ilk doğum sezaryen, bu nasıl olur acaba falan dedim. Kesinlikle sezaryen dedi. Arası 3 yıl yeterli değil, 5 yılda bile zor oluyor vs vs dedi. Ben de illa normal doğum deneyeceğim diye tutturmadim aslında ama en azından kafamda bir yerde o duruyordu. Doktor öyle konuşunca baya moralim bozuldu. İlk sezaryen sonrası aşırı zordu benim için. Aynı şeyleri tekrar yaşayacak olmakgece düşünmekten gözüme uyku girmedi
Kızlar ikinci doğumu da sezaryen mi yapacaksınız? İkinciyi normal deneyeceğim diyen var mı?
Dolunay22 canım seninle ilk bebisler aynı zamanda doğmuştu. İlk doğum senin nasıldı? Şimdi ne düşünüyorsun?
Amann ne zor şimdiden stresini yaşamaya başladımValla ben gayet normal duş almıştımbir de ilk gebelik olduğu için tahmin edemedim ne havlu ba şampuan götürmüştüm. Allahtan hastane otel gibiydi herşey vardı