2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben sezaryen oldum ama hiç ihtiyacım olmadı geceliğe.yanımda da vardı aslında. Geceliği Normal doğum olursa diye arkadaşlar tavsiye etmişti. Sezaryen olunca gerek kalmadı. Ama ablam vardı yanımda. Sanırım o giydirdi beni. Çok bulanık o zamanlar. Sondayı uyuşturmsdan mı taktılar en büyük korkum o. Allahtan bana ameliyathanede takmışlar uyuduktan sonra.

Ay hiç keselemek aklıma gelmedi benim geçene kadar sinir oldum nyse bunda çıkarsa son ay ,aklımda olsun beklemiyim okadar
Bekleme canım.benim vücudumdaki karalıklar öyle geçti. Doğum sonrası o göbek inince daha Bi siyah olmuştu deri toplanınca. Eskiden lohusalık bitince hamama götürürlermiş ya. bence bu yüzden de götürüyor olabilirler

Bende göğüs kapağı aldım o kadar yara çekince temkinli olmak istedim. Bi iki takım alcam bakalım bende birisi suwen demişti sanki pijama önerisi olarak
Ben suwenden 4 takım aldım. Evde de pijama giyiyorum o yüzden bana çok lazım oluyor. Tabi bedeninizden büyük alın pamuklu olduğu için ilk yıkamada çekiyor.

Wc ye filan girip çıkarken pijama altını indir çek vs zor olmadı mı ya? Benim altta sadece depend vardı o bile zorladı wc de

Hafta sonu dr.lar çok acil bir durum olmadığı sürece gelmiyor onun için yazmıştım yoksa tabiki birşey olmaz hatta benim evlilik tarihi 2 mayıs
Ha evet olabilir. Randevulu olunca o güne vermeyebilirler ama cumartesi yani 1 mayıs olabilir o zaman benimki. Doktor çalışıyor bildiğim kadarıyla.

Wc ye filan girip çıkarken pijama altını indir çek vs zor olmadı mı ya? Benim altta sadece depend vardı o bile zorladı wc de
Yok canım zorlandığımı hatırlamıyorum hiç valla. Ablam vardı dediğim gibi o çekiyordu pijamayı falan Allah razı olsun. Bi de çok sık wc ye gitmedim sanırım

Sütüm gelmeyince ılık su ile göğüslerimi yıkamış masaj yapmıştım birde belden aşağı yıkamıştım tam duş dgl ama yıkanmak gerekiyor o yüzden havlu lazım oluyor
Sezaryen yeri vücudun tam ortasında oraya su değdirmeden yıkanmak imkansız sanırım.

Merhaba kızlar Dün kontrolümüz vardı Her şey yolunda çok şükür
Doktora ilk doğum sezaryen, bu nasıl olur acaba falan dedim. Kesinlikle sezaryen dedi. Arası 3 yıl yeterli değil, 5 yılda bile zor oluyor vs vs dedi. Ben de illa normal doğum deneyeceğim diye tutturmadim aslında ama en azından kafamda bir yerde o duruyordu. Doktor öyle konuşunca baya moralim bozuldu. İlk sezaryen sonrası aşırı zordu benim için. Aynı şeyleri tekrar yaşayacak olmak gece düşünmekten gözüme uyku girmedi

Kızlar ikinci doğumu da sezaryen mi yapacaksınız? İkinciyi normal deneyeceğim diyen var mı?
Dolunay22 canım seninle ilk bebisler aynı zamanda doğmuştu. İlk doğum senin nasıldı? Şimdi ne düşünüyorsun?

Canım benim sezaryendi. Çatı basıklığı olduğu için bebek de 4 kilodan fazla çıkınca omzunun çatlama ihtimali vardı. O yüzden riske girmedik. Doğum sonrası doktor normsl de yapman çok zormuş zaten o kadar sancı çekmene rağmen açılman sadece 4 cm di dedi.
Bu defa 4 kilodan az olsa acaba normal olur mu diye düşündüm ben de ama araştırdım biraz. Baya riskli oluyormuş. İç dikişler için özellikle. İç kanamaya neden olabilirmiş.doktorlae riske girmiyor bu yüzden.ben doktoruma sormadım bile bu yüzden.39. Haftayı bile geçirmiyorum ikinci sazeryen için dedi. Demek ki riskli Bi durum olabiliyor. Bu arada benim de çok zordu sezaryen ya. Ameliyathane sonrası grip oldum Bi de. 15 gün çektim öksürük hapşırma falan.

Valla ben gayet normal duş almıştım bir de ilk gebelik olduğu için tahmin edemedim ne havlu ba şampuan götürmüştüm. Allahtan hastane otel gibiydi herşey vardı
Amann ne zor şimdiden stresini yaşamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…