- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 35
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.721
Bende de çoktandır varkızlar doğum çizginiz oluştu mu? bende hala yok ilkinde bu haftalarda vardı diye hatırlıyorum
Ben iki pijama takımı bir tayt tişört ve Sabahlık koydum. Bebek bezi Depend külot falan hariç hazır hastane çantası,Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor??
çantalarınızı hazırlamaya başladınız mı?
kendiniz için hastaneye neler götüreceksiniz kaç adet pijama takımı aldınız?
Benimde kızlarda baya belirgin olarak vardı bunda yok çizgi hickızlar doğum çizginiz oluştu mu? bende hala yok ilkinde bu haftalarda vardı diye hatırlıyorum
Benimde kızda 3.aydan çıktı doğumdan 2 ay sonra kaybolmuştu.bunda sanırım çıkmıcak inşallah çıkmaz hiç sevmemiştim o çizgiyi.Benimde kızlarda baya belirgin olarak vardı bunda yok çizgi hic
Bu erkek mi senindeBenimde kızda 3.aydan çıktı doğumdan 2 ay sonra kaybolmuştu.bunda sanırım çıkmıcak inşallah çıkmaz hiç sevmemiştim o çizgiyi.
Bende yavaştan hazırlamaya başladım.Ben iki pijama takımı bir tayt tişört ve Sabahlık koydum. Bebek bezi Depend külot falan hariç hazır hastane çantası,
Evet canım,kardeşimdede kızında çizgi oldu ,oğlunda olmadı.neye göre değişiyor acaba çok merak ediomBu erkek mi seninde
Bende erkeklerde olmuyor kızlarda oluyor diye düşündüm böyle olunca :)Evet canım,kardeşimdede kızında çizgi oldu ,oğlunda olmadı.neye göre değişiyor acaba çok merak ediom
Ben genelde o şekilde duyuyorum ama bilimsel bir yönü varmı onu bilmiyorum tabi.hatta bazılarında göbek altındada üstündede oluyor,bende göbek deliğinin altına doğru uzanıyordu sadece.bence çıkmaz bu saatten sonra artıkBende erkeklerde olmuyor kızlarda oluyor diye düşündüm böyle olunca :)
Evet enteresan genelde erkek bebeklerde çıkmamış.çevremdede o şekilde genelde.önemli mi ,tabiki değil ama insan merak ediyorAaa çok ilginç benim de kızda hemen çıkmıştı ama oğlanda çizgi olmadı
Evet canım hastane koşullarına göre değişir bu durum. Ben özel Bi şey koymadım zaten Havlu dışında. Bak aklıma geldi şampuan koymam laızm Bi deBende yavaştan hazırlamaya başladım.
Aklıma geldikçe eksikleri tamamlarım.
İkinci doğum oldugu için tecrübe var tabi,ıvır zıvır doldurmuyorsundoğum yapacağınız hastanenin lüks olma derecesine görede değişiyor aslında.ben ilk doğumu bulunduğum şehrin dışında çok iyi bir hastanede yapmıştım çok şeye ihtiyacım olmadı hepsi sağlandı ama şimdi bulunduğum şehirde normak bir hastanede doğum yapıcam extra hijyen ürünlerine çarşaf vs ihtiyacım olur diye düşünüyorum çünkü kardeşimde aynı hastanede yaptı sıvı sabun bile koymayı düşünüyorum yani öyle anlatayım.hayırlısı olsun bebekler sağlıkla doğsunlarda herşey olup gidiyor.
Oğlumda oldu. Şimdi de var. Bu da kız. Birkaç hafta önce çıktı. Doğum sonrası keseleyerek çıkarmıştımEvet canım,kardeşimdede kızında çizgi oldu ,oğlunda olmadı.neye göre değişiyor acaba çok merak ediom
Aynen benim mesela göğüs altından itibaren aşağılara kadar uzanıyorBen genelde o şekilde duyuyorum ama bilimsel bir yönü varmı onu bilmiyorum tabi.hatta bazılarında göbek altındada üstündede oluyor,bende göbek deliğinin altına doğru uzanıyordu sadece.bence çıkmaz bu saatten sonra artık
benim ilki de erkekti çıkmıştı göbeğimde boydan boya. bu da erkek ama bunda çıkmadı. dediğin gibi muhtemelen bir önemi yok ama merak işte :))Evet enteresan genelde erkek bebeklerde çıkmamış.çevremdede o şekilde genelde.önemli mi ,tabiki değil ama insan merak ediyor
Şampuan niyekiEvet canım hastane koşullarına göre değişir bu durum. Ben özel Bi şey koymadım zaten Havlu dışında. Bak aklıma geldi şampuan koymam laızm Bi deıvır zıvır olsa da sorun olmaz bence. Zaten orta boy valizle gidicem yarısı yada tamamı dolu fark etmez hiç. Benim doğum yapacağım yer çok merkezi Bi yer. İhtiyaç halinde gidip alınır gereken Bi şey olursa.
Ay hiç keselemek aklıma gelmedi benim geçene kadar sinir oldum nyse bunda çıkarsa son ay ,aklımda olsun beklemiyim okadarOğlumda oldu. Şimdi de var. Bu da kız. Birkaç hafta önce çıktı. Doğum sonrası keseleyerek çıkarmıştım
Bende göğüs kapağı aldım o kadar yara çekince temkinli olmak istedim. Bi iki takım alcam bakalım bende birisi suwen demişti sanki pijama önerisi olarakBende henüz hazırlamadım puset örtüsü falan aldım 2 tane pijama aldım 1 tane daha alsammı diye düşünüyorumbebeğin eksikleri tamamlandı ama kendim için sadece e pijama aldım
Amin İnşaAllah. Evet hem meşakkatli hemde bi o kadar güzel ve özel zamanlar. Rabbim tadını çıkaranlardan etsin hepimizi seve seve büyütelimAynen canım bebeklerimizde bizde sağlıkla rahatça birbirimize kavuşalım hemencik iyileşelim inşallah.kolay değil elbet ama hepsi geçiyor Allahın izniyle.