2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben hastanede duş almıştım. Sütüm gelmeyince duş al demişlerdi hemşireler
Her doktor her hastane her uygulama farklı,banada 3 gün su değdirme demişti.
Kardeşimede ertesi gün yapabilirsin demişlerdi.
Bu doktorlarında bi ortak noktası yok

Ben de 2.yi sezeryan yapacağım mecburen çünkü arası 2 sene bile değil 20 ay olacak hiç risk alamam. Benim de sezeryan sonrası çok zor oldu ama normal doğum kolay olur sonrası kolay olur vs diye kimse garanti veremezki. Annem alttan dikiş atılsa o da çok zor oluyor diyordu. Yani normal veya sezeryan kolay ya da zor olması biraz şans işi sanırım

Ben de 41+0'da artık ne sancı ne açılma hiç hareket olmayınca kendi isteğimle sezaryen oldum. o zamanki Mayıs anneleri grubunda en sona kalan iki kişiden biriydim hatta Hazirana sarkmıştı bizim doğum Dktor birkaç gün daha bekle vs dedi ama başka korkular oluşmuştu artık bende. Hey gidi günler... üç sene oldu bile

Canm bizim ilk bebeklerimizde 2018 haziran anneleriydik. Sonra ordaki arkadaşımın biri ssvd ile dogum yaptı bu kasımda. Yani 2.5sene sonra. Bence sen başka doktorlarla da görüs derim İstanbulda isen doktorun adını sorayım senin için. O doktor bu dogum türünü çokça yapıyor

Aslında çok ihtiyacımız bu toksinleri yağı kiri pası o siyah lekelerin gitmesi için lohusalıktan sonra yada iyice bi keseye ihtiyaç var evde

Aslında öyle Bi durumda suni sancı ile başlatıyorlar doğumu. Arkadaşımın öyle olmuştu. Bence şimdi de hiç riske girme sen. Normal doğumun nasıl geçer bilinmez. Kolaylaştırmak isterken daha da zor olmasın

Suni sancıya da çok zor diyorlar

Su geçirmez ama iğrenç derecede gergin bi bant yapıştırıyorlar duş alabiliyorsun.
Kaç gün duruyor o bant?
Kaç gün sonra dikişler geçiyor rahatça duş alabiliyoruz?
Birde saçımızı yıkamak için kolumuzu kaldırıp hareket ettiğimizde dikiş yerleri acımıyor mu?

Kaç gün duruyor o bant?
Kaç gün sonra dikişler geçiyor rahatça duş alabiliyoruz?
Birde saçımızı yıkamak için kolumuzu kaldırıp hareket ettiğimizde dikiş yerleri acımıyor mu?
O kadar detayını hatırlayamıyorum ama benim yapıştırma gibi bişeydi sanırım dikiş alma olmadı sadece kontrol oldu. Bi de o bant bi süre durdu diye hatırlıyorum çünkü o bantla evde de duş aldım. Süt gelmesi için evde duş alın diyorlar. Dikiş ağrısı konusunda ben kötü örneğim benim dikişler uzun bi zaman ağrıdı acıdı. 1 ayda anca geçmeye başladı. Yaşlı teyzeler gibi 2 büklüm durdum hep dikişler yüzünden. Ama çok çabuk toparlıyor çoğu kişi

Teşekkürler canım Ama İstanbul'da değilim küçük bir ilcedeyim burda bir devlet bir özel hastane var zaten. Devlette lafını bile ettirmezler de özelde de böyle dedi.

evet maalesef uyuşturmadan hatta ameliyathaneye girmeden taktılar ilk doğumumdan kalan en büyük kabusum bi sonda bi de meme başı yarası zaten. ben genel anestezi istedim çünkü bilincim açık ameliyat olacağımı hayal dahi edemiyorum travma olur benim için. genel anestezi olunca bebeğe ilaç gitmeden en hızlı şekilde onu almak için doktorum her şey yapılıp neşteri eline aldıktan sonra ver anesteziyi dedi uzmana. o yüzden suçlayamıyorum da şimdi onu, aynı sıkıntıyı tekrar yaşıycam maalesef, başka sıkıntı olmasın ne yapalım

Benim de en büyük korkumdu o. Daha önce Bi rahim ameliyatı olmuştum. Ameliyat sonrası o sondadan dolayı çok acım olmuştu. Takarlarken ve çıkarırlarken uyuduğum halde. Eğer sezaryen öncesi yeltenselerdi karşı çıkacaktım hazırlamıştım kendimi benim de genel anestezi bu arada. Ama tek hatırladığım ameliyat haneye girişim doktorumun beni selamlaması ve kolumun bağlanması. Sonrası yok hiç.

Ben uyuyamam kızlar ya bebeğim karışırsa diye doğar doğmaz yüzünü görüp tanımam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…