2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor??
çantalarınızı hazırlamaya başladınız mı?
kendiniz için hastaneye neler götüreceksiniz kaç adet pijama takımı aldınız?
Ben iki pijama takımı bir tayt tişört ve Sabahlık koydum. Bebek bezi Depend külot falan hariç hazır hastane çantası,😊

Ben iki pijama takımı bir tayt tişört ve Sabahlık koydum. Bebek bezi Depend külot falan hariç hazır hastane çantası,😊
Bende yavaştan hazırlamaya başladım.
Aklıma geldikçe eksikleri tamamlarım.
İkinci doğum oldugu için tecrübe var tabi,ıvır zıvır doldurmuyorsun 🥳 doğum yapacağınız hastanenin lüks olma derecesine görede değişiyor aslında.ben ilk doğumu bulunduğum şehrin dışında çok iyi bir hastanede yapmıştım çok şeye ihtiyacım olmadı hepsi sağlandı ama şimdi bulunduğum şehirde normak bir hastanede doğum yapıcam extra hijyen ürünlerine çarşaf vs ihtiyacım olur diye düşünüyorum çünkü kardeşimde aynı hastanede yaptı sıvı sabun bile koymayı düşünüyorum yani öyle anlatayım.hayırlısı olsun bebekler sağlıkla doğsunlarda herşey olup gidiyor.

Bende erkeklerde olmuyor kızlarda oluyor diye düşündüm böyle olunca :)
Ben genelde o şekilde duyuyorum ama bilimsel bir yönü varmı onu bilmiyorum tabi.hatta bazılarında göbek altındada üstündede oluyor,bende göbek deliğinin altına doğru uzanıyordu sadece.bence çıkmaz bu saatten sonra artık

Bende yavaştan hazırlamaya başladım.
Aklıma geldikçe eksikleri tamamlarım.
İkinci doğum oldugu için tecrübe var tabi,ıvır zıvır doldurmuyorsun 🥳 doğum yapacağınız hastanenin lüks olma derecesine görede değişiyor aslında.ben ilk doğumu bulunduğum şehrin dışında çok iyi bir hastanede yapmıştım çok şeye ihtiyacım olmadı hepsi sağlandı ama şimdi bulunduğum şehirde normak bir hastanede doğum yapıcam extra hijyen ürünlerine çarşaf vs ihtiyacım olur diye düşünüyorum çünkü kardeşimde aynı hastanede yaptı sıvı sabun bile koymayı düşünüyorum yani öyle anlatayım.hayırlısı olsun bebekler sağlıkla doğsunlarda herşey olup gidiyor.
Evet canım hastane koşullarına göre değişir bu durum. Ben özel Bi şey koymadım zaten Havlu dışında. Bak aklıma geldi şampuan koymam laızm Bi de 😁 ıvır zıvır olsa da sorun olmaz bence. Zaten orta boy valizle gidicem yarısı yada tamamı dolu fark etmez hiç. Benim doğum yapacağım yer çok merkezi Bi yer. İhtiyaç halinde gidip alınır gereken Bi şey olursa.

Ben genelde o şekilde duyuyorum ama bilimsel bir yönü varmı onu bilmiyorum tabi.hatta bazılarında göbek altındada üstündede oluyor,bende göbek deliğinin altına doğru uzanıyordu sadece.bence çıkmaz bu saatten sonra artık
Aynen benim mesela göğüs altından itibaren aşağılara kadar uzanıyor

Login • Instagram
Kızlar şunu paylaşayım dedim sizinle ama inş olmuştur.

Evet enteresan genelde erkek bebeklerde çıkmamış.çevremdede o şekilde genelde.önemli mi ,tabiki değil ama insan merak ediyor 🥴
benim ilki de erkekti çıkmıştı göbeğimde boydan boya. bu da erkek ama bunda çıkmadı. dediğin gibi muhtemelen bir önemi yok ama merak işte :))
bu arada sezaryen olacak arkadaşlar gecelik koyun bence. ilk gün kolayca giydiriliyor sonda takıp çıkarırken çok rahat oluyor bir de benim doktorum ilk saatler ne kadar kanama olduğunu kontrole gelmişti bi iki kez o zaman gecelik olmasa çok zor olurdu. ben iki gecelik biri sabahlıklı bir de pijama koydum.

Evet canım hastane koşullarına göre değişir bu durum. Ben özel Bi şey koymadım zaten Havlu dışında. Bak aklıma geldi şampuan koymam laızm Bi de 😁 ıvır zıvır olsa da sorun olmaz bence. Zaten orta boy valizle gidicem yarısı yada tamamı dolu fark etmez hiç. Benim doğum yapacağım yer çok merkezi Bi yer. İhtiyaç halinde gidip alınır gereken Bi şey olursa.
Şampuan niyeki 🥴

Bende henüz hazırlamadım puset örtüsü falan aldım 2 tane pijama aldım 1 tane daha alsammı diye düşünüyorum🤔 bebeğin eksikleri tamamlandı ama kendim için sadece e pijama aldım
Bende göğüs kapağı aldım o kadar yara çekince temkinli olmak istedim. Bi iki takım alcam bakalım bende birisi suwen demişti sanki pijama önerisi olarak

Aynen canım bebeklerimizde bizde sağlıkla rahatça birbirimize kavuşalım hemencik iyileşelim inşallah.kolay değil elbet ama hepsi geçiyor Allahın izniyle.
Amin İnşaAllah. Evet hem meşakkatli hemde bi o kadar güzel ve özel zamanlar. Rabbim tadını çıkaranlardan etsin hepimizi seve seve büyütelim :anne::KK200::anneadayı::emir_bebek:

X