2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar.
Bebeğe alışveriş yapmaya başlıcam ama ne gezebiliyorum nede çok ayakta durabiliyorum.
Avm de zaten her yer kapalı bi kahve içip dinlene dinlene alışveriş yapma imkanı da yok.
Tek şeçenek internet
Bende herşeyi internetten hallediyorum.
Zaten yürümek ölüm gibi gelio ağırlaştım baya.
Bazende bim a101gibi marketlere bebek mendili gibi ürünler gelince alıyorum az az.

Benimde kızımdan kalanlar var ama alısveriş yapıcam ilk gibi sanki ne alsam bilmeyrm Has tane cıkısımı ve bebk bakım setini aldm mustelanın bi kacda badi aldım bende herseyi yavasdan hazırlıyım hazırda dursun istiyorm ama aklınızdakileri yazında fikir olsun netten halledyrm malesef calısyrm cıkamyrm

Tek şeçenek internet
Bazende bim a101gibi marketlere bebek mendili gibi ürünler gelince alıyorum az az.
Benim yakınımda avmler var birazdan çıkıp bakıcam ama çok çabuk yoruluyorum. Yorulunca bakmak istemiyorum. İnternetten almakta istemiyorum bakıp karar vermek istiyorum. Bugün ki hedefim h&m mağazası tek tek sırayla bakmaya karar verdim.

aynen hergüne bir mağaza hedefin olsun.
Başka türlü işimiz çok zor,sona bırakmanın zorluğuda bu oluyor malesef.ben arada annem e bebeğe falan girince kamera açtırıyorum tek tük öyle aldırdığım oldu.

Cok gecmis olsun canim rabbim.tekrar yasatmasin o sıkıntilari cok zor bir surecden gecmissin bende kizimda cok zorlandim rabbim kimsenin basina vermesin bobrek buyumesi tasi enfeksiyonu ama ilac olarak bir bilgim yokdu dr da birsey demeyince aklima gelip sormadim mart ayinda gidecegim dr umla konusacagim bu konuyu tekrar ayni seyleri yasamak istemem Allah korusun erken doguma kadar gidebiliyor sonuc hepimize rahat hamilelik saglikli kolay dogum nasip etsin Allah ins

Aynen tarif ettiginiz gibi. Gittim bugun hamile oldugum icin efederm losyon verdi bi de katran sabunu kullancam. Stresten dedi

Gittim ama kendime eşofman, dikişsiz sutyen falan aldım.
Bebeğe nasıl alışveriş yapılacağını bilmiyorum sanırım baktım ama ne almam gerek bilemedim
Haftaya annemler gelecek olmadı onlarla çıkarım bende.

Kötü olmuş valla benim çoook şükür bu sefer olmadı mide yanması. Önceki hamilelikte her yere şurup la giderdim şişe şişe içtim.

Tek şeçenek internet
Bime bu cuma gelicek yeni. Organik hastane çıkış setinden daha önce almıştım %100 pamuk yumuşacık çok güzel tavsiye ederim. Zıbınları da güzel oluyor.

İnternette hazır ihtiyaç listeleri oluyor onlara bakarak bi liste hazırla ona göre al canım daha kolay oluyor

Bime bu cuma gelicek yeni. Organik hastane çıkış setinden daha önce almıştım %100 pamuk yumuşacık çok güzel tavsiye ederim. Zıbınları da güzel oluyor.
Bende aldım gecen sefer ama kol agız ları küçük, komple kucuk hatta 1 defa max gıyer

Merhaba hanımlar. Doğum için memelekete gidcem uçak ile kaçıncı haftaya kadar alınıyor bilgisi olan yada yolculuk yapan oldu mu aranızda. Yarın doktora gidicem rapor alcam uçağa binebilir diye sorun olmaz inşallah

28 - 36 hafta arasi doktor raporuyla seyahat edebilirsin ama bazi firmalar bundada sorun cikariyor ucus yapacagin firma sitesinde bak istersen yada iletisime gec sor

Bende aldım gecen sefer ama kol agız ları küçük, komple kucuk hatta 1 defa max gıyer
Zaten ilk zamanlar giysin diye aldım 1 tane. Valla benim kız 3250 doğdu 37 haftalık çok küçüktü ya. Ondan mı bilmem bana en az 1-2 ay giyilir gibi geldi zaten fiyatı da ucuz. Haziranda da soyarız zaten

Canım internet sitelerinden faydalanabilirsin ama tabi annenler varsa yardımcı herşey daha kolay olur

Evet zıbınlarıda yüzdeyüz pamuk denk gelmişti bikere.aklımda olsun cuma uğrıyim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…