- 28 Eylül 2020
- 169
- 292
- 35
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.241
Ben de şeker tarama testinde, ve evde ölçtüğüm değerlerde 1 kere 160'ı gördüm ama hiç yanma fln yaşamadım.Kızlar 2 gündür ayaklarımın yanması nedeniyle uyuyamıyordum. Ama öyle böyle yanma değil altına buz jelleri falan koydum gene de rahatlayamadım. Farkettim ki o 2 gün yatmadan bir kaç saat önce 1 tane meyve yemiştim. Dün meyve yemedim yanma olmadı. Halbuki 50lik Ogttm normal (132) çıkmıştı. Ama bugün tekrar açlık ve tokluk ölçtürcem. Annemde de gestasyonel diyabet vardı sonra kalıcı diyabete döndü o yüzden korkuyorum. Gebelik şeker kontrolü yapanlar sizde de böyle şikayetler oluyor mu şekeriniz yüksek çıkınca?
Sürekli değişiklik iyi geliyor olabilir. Organik halk ekmek de son günlerde yükseltmeye başladı benim şekerimi. Devamlı iyi geliyor diye aynı şeyleri yemek de iyi olmayabilirBen istanbulda yaşamıyorum ama istanbula gelmiştim iki hafta önce. Annemde halk ekmek almıştı. Şekerim 105-106 lardaydı. Keşke orada olsam gözüm kapalı alırdım
Esirgenen göze çöp batıyor resmen, diikkat ettikçe dengesizleşiyorBu seker cidden psıkojımızı bozuyor, benim drunim şeker yuklemeyı cok degısık yapıyor, yedıgım kadar. Nutellalı ekmekli bir kahvaltı, 1 saat sonra 1 adet sütlü tatlı aclık kan sekerini önemsemiyor tokluk ta 200 olmadıkça korkma dıyor, o yüzden korkmayalım dıyorumda olmuo beyin işlemiş bir kere
Benim nerdeyse hamileliğin basindan beri beyaz akıntım oluyor korkacak bir şey yok.Kızlar bu haftalarda akıntılarınız arttı mı hiç? Benim 2 haftadır sabahları beyaz kremsi bir akıntım oluyor. Gün içinde bir daha pek gelmiyor. Bugün dr randevumuz vardı, kardan gidemedik, perşembeye kaldı. Östrojen akıntısıdır gibi geliyor bana ama yine de sorayım dedim size..
Bakmıyrm ben,çok kacırırsam ki bazen oluyor anlıyrm ama sekerim yuksleınce bas agrım göz üstlerinde agırlık oluo 140 Bana mesela cok yuksek hemen fark edıyrm, esim benım seker hastası hatta ınsulın kullanıyor yıllardır ailecek sekerlıyızEsirgenen göze çöp batıyor resmen, diikkat ettikçe dengesizleşiyor. Stres yapmamak lazım.
Siz de evde ölçüyor musunuz peki?. Eczacım bana ilk damla kanı sil 2.ci damla ile ölçüm yap demişti. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Bende öyle yapıyorumEsirgenen göze çöp batıyor resmen, diikkat ettikçe dengesizleşiyor. Stres yapmamak lazım.
Siz de evde ölçüyor musunuz peki?. Eczacım bana ilk damla kanı sil 2.ci damla ile ölçüm yap demişti. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben bayer marka kullanıyorum. Güvenilirdir değil mi. 2 hafta sonra aleti test edeceğiz gerçi ama inşallah yğksek ölçüyordurBakmıyrm ben,çok kacırırsam ki bazen oluyor anlıyrm ama sekerim yuksleınce bas agrım göz üstlerinde agırlık oluo 140 Bana mesela cok yuksek hemen fark edıyrm, esim benım seker hastası hatta ınsulın kullanıyor yıllardır ailecek sekerlıyızaynen ilk kanı sılin ikincı kan ile bakın, cihazdan cihazda fark ediyor o yuzden stres yaptıkça cıkıyor,
Cok alma max 3 4 tane kullanışlı ama yada buyuk al 3 aylık falan, hergun buyuyeckler cunku mınnaklarPatikli alt olan takimlardan ne kadar almalıyım çok kullanışlı oluyor mu acaba?
Bayer guvenılır markalar arasında ama yınede hepsınde az cok sapma oluyor, ne kadar stres yapıo sekerı dusunursen o kadar cıkıyor malesef, örnegın yemekte kacırdım hemen hareket edin en Guzel cözüm buBen bayer marka kullanıyorum. Güvenilirdir değil mi. 2 hafta sonra aleti test edeceğiz gerçi ama inşallah yğksek ölçüyordur
Ya bu kadar rahat nasi olabiliyorlar?Derdimi anlatmaya devam edecegim ama sadece konusarak yeterli olmuyor anladim artik. Uzun uzun aciklamalar yapiyorlar vakit harciyorlar bol bol. 2 gundur hipotiroidin hamilelikte sikinti olmadigini aslinda hipertirodin ustunde durduklarini dinledim durdum. Gorusmelerin munazara seklinde gecmesi de yorucu oluyor, illa ki bir hazirlik yaparak gitmem lazim. Basit bir danisan olarak doktora ebeye guvenip kendimi teslim etmek istiyorum bir yerde.
Tamam muayene olunca bana da yaz olur mu
Ekmeginizi hangi undan yapiyorsunuz?Bende o yüzden ekmeğimi kendim yapıyordum hadi dedim ekmek bitti bir kere yiyeyim. Gemen yükseldi
Çavdar unundan. Ama sadece çavdar hiç kabarmıyor. Mecbur tam buğday ile karıştırıcam birdahakineEkmeginizi hangi undan yapiyorsunuz?
Benimde sabah ve akşam var listemde. Ama akşam çoğu zaman yemiyorumKızlar her öğün ekmek yiyor musunuz peki?
Ben sadece kahvaltıda yemeye çalışıyorum.