- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.561
İnşallah haid hayırlısıo zaman görürsünüz keseyi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah haid hayırlısıo zaman görürsünüz keseyi.
Allahım kucağına alıp hayırlı evlat olduğu günlerde göstersin inşallahKızlllaaaaarrr ben geldimmmmmmduyduk çok şükür kalbinin atışını doktor herşey yolunda dedi çokkk mutluyummm yrabbim isteyen herkese yaşatsın bu an bambaşka anne olacağımı yeni hissettim resmen
![]()
Amiiiiin amiiin hepimizin insallahhh canım benimmmmmAllahım kucağına alıp hayırlı evlat olduğu günlerde göstersin inşallah
Darısı başımıza![]()
ayyy çok çok sevindimKızlllaaaaarrr ben geldimmmmmmduyduk çok şükür kalbinin atışını doktor herşey yolunda dedi çokkk mutluyummm yrabbim isteyen herkese yaşatsın bu an bambaşka anne olacağımı yeni hissettim resmen
![]()
YaaaaaKızlllaaaaarrr ben geldimmmmmmduyduk çok şükür kalbinin atışını doktor herşey yolunda dedi çokkk mutluyummm yrabbim isteyen herkese yaşatsın bu an bambaşka anne olacağımı yeni hissettim resmen
![]()
Evet bebeğim ama doktorum 6+5 civarı dedi uygulama öyle gösteriyor dedim adet düzensizliğim vardı son 2 ay ona bağladı yolculuğu sordum hiç sorun yok gidebilirsin dedi kusmam filan yok dedim herşey yolunda tadını çıkar dediiiiayyy çok çok sevindimhadi gözün aydın
inşallah bundan sonra da her şey yolunda gidecek
sen bugün 7+1 din dimi?
İnsallahhh hepimize dua ediyorum canımmmmYaaaaahayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzummm
Darısı bizeee![]()
Canım bence bi sorun olmadığı sürece ayda bir kontrol yeterli diye düşünüyorumKızlar ben folbiol kullandığımı söyledim hiç sorum yok 12. Haftaya kadar devam dedi ek olarak başka bişe vermedi 12. Haftada ikili test var dedi bi dahaki randevuyu alamadım çünkü geçici olarak burdayım ğerşembe yola cıkıyoruz sizce bi dahaki randevumu ne zaman almalıyım
Valla bende 11yıldan sonra oldu içim içime sığmıyor bide sesini duysaydık zamanda geçmiyor anam. Şu 3ayı Bi atlatalım hayırlısıylaAmiiiiin amiiin hepimizin insallahhh canım benimmmmmçok heyecanlıydım valla hala terliyorum o derece
![]()
Evet yaaaa insallah hayırlısıyla geçsin canımmm kaçıncı haftadasın senValla bende 11yıldan sonra oldu içim içime sığmıyor bide sesini duysaydık zamanda geçmiyor anam. Şu 3ayı Bi atlatalım hayırlısıyla
O zaman direk 12. Haftada giderim olmadı 4 buçuk 5 hafta beklerimCanım bence bi sorun olmadığı sürece ayda bir kontrol yeterli diye düşünüyorum
Öyleyse içim rahatladı ya kaç gündür aklıma takılmıştıNormal canım doktorum bu tarz akıntılar olabileceğini söylemişti endişe etme bende de var aynı durum
İyi ya sevindim tek değilmişim bende mi sıkıntı var diyordum evet kokusu yok rengi normalAynisi bende de oluyor, hani boyle usuttugunde gelen o cinsten bir akinti. Bende surekli ic camasiri degistiriyorum evdeysem gunluk ped de kullanmiyorum. Normal herhalde bende hamileligi ogrendigimden beri ayni seyi yasiyorum kokusu filan yok bence o yuzden normaldir
5den gün alıyoruz ablasıEvet yaaaa insallah hayırlısıyla geçsin canımmm kaçıncı haftadasın sen![]()
Senin nefesinle beslenen senden bir parça var içerde onu zehirledigini düşün ve kafana koy bırakırsınBişey sölicem ama kınanmak istemiyorum zaten kötü oldunu biliom
Ben sigara içiom ya nasıl bırakabilirim daha tiskinemedim
Bende hamile olduğumu bilmeden fitil kullandım aynı akıntı bendede var hatta fitil den sanıodum hiç hamileliğe yormadım şuanda normal aynı şekil akıntı var oluyormuş luyormuş öyle normalmişÖyleyse içim rahatladı ya kaç gündür aklıma takılmıştı
İyi ya sevindim tek değilmişim bende mi sıkıntı var diyordum evet kokusu yok rengi normal
Aklıma gelio içim gidio ama içiom ya doktora sölicem haftaya ilaç felan bişe varsa kullanırım yada ne tavsiye ederse artıkSenin nefesinle beslenen senden bir parça var içerde onu zehirledigini düşün ve kafana koy bırakırsın
Canım ben de normalde sigara içiyorum öğrendim en hafifini aldım sonra bulantım oldu biraz bilerek sigara yakim dedim o an biöğürme geldi sana anlatamam o oldu içmiyorum aklıma getirmiyorum hiç kahve midemi bulandırır oldu belki de ondan aramıyorum ama bi şekilde kafanı meşgul etBişey sölicem ama kınanmak istemiyorum zaten kötü oldunu biliom
Ben sigara içiom ya nasıl bırakabilirim daha tiskinemedim