• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlllaaaaarrr ben geldimmmmmm :halay::halay::halay:duyduk çok şükür kalbinin atışını doktor herşey yolunda dedi çokkk mutluyummm yrabbim isteyen herkese yaşatsın bu an bambaşka anne olacağımı yeni hissettim resmen 🥰😍😍
Allahım kucağına alıp hayırlı evlat olduğu günlerde göstersin inşallah
Darısı başımıza 😀

Kızlllaaaaarrr ben geldimmmmmm :halay::halay::halay:duyduk çok şükür kalbinin atışını doktor herşey yolunda dedi çokkk mutluyummm yrabbim isteyen herkese yaşatsın bu an bambaşka anne olacağımı yeni hissettim resmen 🥰😍😍
ayyy çok çok sevindim :KK200: hadi gözün aydın :nazar: inşallah bundan sonra da her şey yolunda gidecek :dua:

sen bugün 7+1 din dimi?

Yaaaaa:21: hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzummm
Darısı bizeee 🙈

ayyy çok çok sevindim :KK200: hadi gözün aydın :nazar: inşallah bundan sonra da her şey yolunda gidecek :dua:

sen bugün 7+1 din dimi?
Evet bebeğim ama doktorum 6+5 civarı dedi uygulama öyle gösteriyor dedim adet düzensizliğim vardı son 2 ay ona bağladı yolculuğu sordum hiç sorun yok gidebilirsin dedi kusmam filan yok dedim herşey yolunda tadını çıkar dediiii 💃🏽

Kızlar ben folbiol kullandığımı söyledim hiç sorum yok 12. Haftaya kadar devam dedi ek olarak başka bişe vermedi 12. Haftada ikili test var dedi bi dahaki randevuyu alamadım çünkü geçici olarak burdayım ğerşembe yola cıkıyoruz sizce bi dahaki randevumu ne zaman almalıyım

Kızlar ben folbiol kullandığımı söyledim hiç sorum yok 12. Haftaya kadar devam dedi ek olarak başka bişe vermedi 12. Haftada ikili test var dedi bi dahaki randevuyu alamadım çünkü geçici olarak burdayım ğerşembe yola cıkıyoruz sizce bi dahaki randevumu ne zaman almalıyım
Canım bence bi sorun olmadığı sürece ayda bir kontrol yeterli diye düşünüyorum

Normal canım doktorum bu tarz akıntılar olabileceğini söylemişti endişe etme bende de var aynı durum
Öyleyse içim rahatladı ya kaç gündür aklıma takılmıştı
Aynisi bende de oluyor, hani boyle usuttugunde gelen o cinsten bir akinti. Bende surekli ic camasiri degistiriyorum evdeysem gunluk ped de kullanmiyorum. Normal herhalde bende hamileligi ogrendigimden beri ayni seyi yasiyorum kokusu filan yok bence o yuzden normaldir
İyi ya sevindim tek değilmişim bende mi sıkıntı var diyordum evet kokusu yok rengi normal

Bişey sölicem ama kınanmak istemiyorum zaten kötü oldunu biliom
Ben sigara içiom ya nasıl bırakabilirim daha tiskinemedim
Senin nefesinle beslenen senden bir parça var içerde onu zehirledigini düşün ve kafana koy bırakırsın

Öyleyse içim rahatladı ya kaç gündür aklıma takılmıştı

İyi ya sevindim tek değilmişim bende mi sıkıntı var diyordum evet kokusu yok rengi normal
Bende hamile olduğumu bilmeden fitil kullandım aynı akıntı bendede var hatta fitil den sanıodum hiç hamileliğe yormadım şuanda normal aynı şekil akıntı var oluyormuş luyormuş öyle normalmiş

Bişey sölicem ama kınanmak istemiyorum zaten kötü oldunu biliom
Ben sigara içiom ya nasıl bırakabilirim daha tiskinemedim
Canım ben de normalde sigara içiyorum öğrendim en hafifini aldım sonra bulantım oldu biraz bilerek sigara yakim dedim o an biöğürme geldi sana anlatamam o oldu içmiyorum aklıma getirmiyorum hiç kahve midemi bulandırır oldu belki de ondan aramıyorum ama bi şekilde kafanı meşgul et 💖

Back
X