2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende hamile olduğumu bilmeden fitil kullandım aynı akıntı bendede var hatta fitil den sanıodum hiç hamileliğe yormadım şuanda normal aynı şekil akıntı var oluyormuş luyormuş öyle normalmiş
Yaa anladım canım içim rahatladı

Valla içime dert oluyorsa kendimi durduramıyorum dediğin gibi en hafifi Bi deneyeyim sağolasın

Kızlar merhaba. Ben 4+2 deyim. Gün içinde midem bulanırdı ayaklarıma sıcak basar sonra buz gibi olurdu ama 3 gündür olmuyor. Endişelendim. Size de oldu mu? Kötü bir durumdan mı kesildi bu sizce cuma keseye gidicem

Canım içini ferah tut bir şey yoktur Allahın izniyle ben de bazı günler çok iyiyim bazı günler de çok bulantım oluyor değişiyor

Öyleyse içim rahatladı ya kaç gündür aklıma takılmıştı

İyi ya sevindim tek değilmişim bende mi sıkıntı var diyordum evet kokusu yok rengi normal
Akıntı olması normal canım, rahim kendini korumaya aldığı için bu haftalarda akıntı miktarında artış olurmuş uygulamada yazıyordu.
Benim de çok yoğun akıntım olmaya başladı ve genelde süt renginde oluyor kokusuz

Daha önce 6+2 6+4 de kalp atışını gören var mı kızlar? Ben cuma günü kalp atışı için gidicem ama erken mi 6+4 olacam o gün vajinal muayene istemiyorum bu arafa

Evet yaaaa insallah hayırlısıyla geçsin canımmm kaçıncı haftadasın sen
Canım sen Tatvana ne zaman gideceksin
Daha önce de yazmıştım hatırlıyor musun biz de üç sene hizanda kaldık, iki yıl oldu geleli.
Tatvana giderdik haftasonları, her gittiğimizde et yediğimiz bir yer vardı valla hala tadı damağımda. Eşim de diyor yakın yer olsa sırf o eti yemeye giderim diye

Canım ben de folbiol kullanıyorum ama bana çok ağır geliyor
İlk gebeliğimde de folbiol kullanıyordum, o zaman doktorum bunun mg fazla haftada bir gün içsen yeter demişti ben de öyle yapmıştım.
Bunda da iki hafta her gün içtim ama bulantım çok olunca iki günde bir içmeye başladım.
Doktor bunla ilgili bir şey söyledi mi sana

Bana dr yarım içmem gerektiğini söyledi günde yarım içiyorum tok karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…