- 28 Nisan 2020
- 302
- 391
- 39
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.801
Çok geçmiş olsun canm, kendini yormamaya çalış, inşallah Allahın izniyle bir şey olmazMerhabalar annişler. Ben malesef son 1 haftadır çok yorucu ve stresli günler geçirdim bundan mı bilmem dün kahverengi akıntı gelmeye başladı. Doktora gittik şükür kötü bişey çıkmadı ama doktor istirahat etmemi söyledi, kızımı kucaklamamı yasakladı. İlişki yasak. Bu tip kanamalar erken doğumu tetikleyebilir dikkatli olman lazım dedi. Bi de klasik progestan iğne yazdı.
Ama bugün hala kahve rengi akıntı gelmeye devam ediyorvar mı aranızda bu tip bişey yaşayan?
İnşallah canım inşallahBu kalpte, bağırsakta falan parlaklık olayını ben de çok duydum, kimse de skntı yaşamamış, zaten takipte de olacaksın artık, hiç kendine stres yapma, sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah hepimizin
Bende de bağırsak parlaklığı var inşallah bizde sıkıntı yaşamayız. Çok okudum yüzde 90 i sağlıklı doğum yapmış. Ama işte doğuma kadar hep bir tedirginlik içinde olacağız.Bu kalpte, bağırsakta falan parlaklık olayını ben de çok duydum, kimse de skntı yaşamamış, zaten takipte de olacaksın artık, hiç kendine stres yapma, sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah hepimizin
Ayyy canım kıyamam. Gerçekten çok zor. Beni de zaten bebeğin hareketli olması rahatlatıyor çok şükür. Sadece lekelenme devam edince acaba erken doğumu tetikler mi korkusu olmuştu ama doktorum biraz rahatlattıHiç sıkma canını, çünkü bu dönemde en azından takip edebileceğin bebek hareketleri var, benim 8.-9. haftalarda iki kere bardak bardak kanamam oldu, o dönemler bebel hareketi de hissedilmiyor, bi stres ki sorma, sen şimdi bu duruma hiç takılma, bebişlerimiz artık daha büyük böyle küçük küçük kanamalardan etkilenmezler inşallah, çok geçmiş olsun, bir daha olmasın inşallah
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canm, kendini yormamaya çalış, inşallah Allahın izniyle bir şey olmaz
Otizmli çocuğunuz olmadığı için Bunu rahatlıkla şundan bundan olabiliyor diyebiliyorsunuz ilgisizlik mi en çok ilgi onlara veriliyor bilinçsizce böyle şeyler yazmayın son zamanlarda otizmin artmasının tek nedeni saçma sapan aşılar yüzünden oluyor kesinlikle aşı otizm yol açıyor yaşamış biri olarak Bunu kesin söyleyebiliyorumAynen oyle ya asil otizm dogduktan sonra ilgisizlikten, cocugu tv onune koymaktan, hic konusmamaktan, tablet vermekten oluyor. Zaten 3 yasindan once tani da alamiyorlar
Her şeyin partisi yapılıyor, biz de 100den geriye sayma partisi mi yapsakKaldı 99
Kaldı 99
Bildigim kadari ile 28 hafta sonrasi doktor raporu ile seyahat izni veriliyor. Erken dogum vb. birsey olursa mesuliyet almamak icinKızlar uçuş izni gebelik için her havayolunda farklı mı bilginiz var mı ?
Hahahahahha valla haklısınHer şeyin partisi yapılıyor, biz de 100den geriye sayma partisi mi yapsak
Teşekkürler canım sağolBildigim kadari ile 28 hafta sonrasi doktor raporu ile seyahat izni veriliyor. Erken dogum vb. birsey olursa mesuliyet almamak icin
Hemoroid başlangıcı olabilir.Birkaç gün önce bende de olmuştu
Ben de kabız değilim, her gün düzenli çıkarım zorlanmam da ama oldu nedense.
Gebelikte olabiliyormuş.
Tekrar geldi mi takip ettin mi
Yok kız ben değildim o benim iki alt komşumBu arada akşamki meyve tabağında adı yazan miydin diye düşünmedim değil
Yok gelmedi tekrar. Ama orurirken falan ağrı olmaya başladıBirkaç gün önce bende de olmuştu
Ben de kabız değilim, her gün düzenli çıkarım zorlanmam da ama oldu nedense.
Gebelikte olabiliyormuş.
Tekrar geldi mi takip ettin mi
Otizmli çocuğunuz olmadığı için Bunu rahatlıkla şundan bundan olabiliyor diyebiliyorsunuz ilgisizlik mi en çok ilgi onlara veriliyor bilinçsizce böyle şeyler yazmayın son zamanlarda otizmin artmasının tek nedeni saçma sapan aşılar yüzünden oluyor kesinlikle aşı otizm yol açıyor yaşamış biri olarak Bunu kesin söyleyebiliyorum
Mrb sacma sapan asi dediginiz ornek verebilir misiniz mesela?hangi asi!Otizmli çocuğunuz olmadığı için Bunu rahatlıkla şundan bundan olabiliyor diyebiliyorsunuz ilgisizlik mi en çok ilgi onlara veriliyor bilinçsizce böyle şeyler yazmayın son zamanlarda otizmin artmasının tek nedeni saçma sapan aşılar yüzünden oluyor kesinlikle aşı otizm yol açıyor yaşamış biri olarak Bunu kesin söyleyebiliyorum