- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.381
Altına kaçıran biri korkuttuHayır geçiyor canımbana da oluyor bazen, doğumdan sonra geçiyor, toparlıyorsun kim korkuttu seni
25mm kritik duzey diye biliyorum. Bana bir perinatolog serklaj onerdi rahim yapimdan dolayi. Diger iki perinatolog ve uzman doktor ise duzenli araliklarla takip ederiz gerekli degil dedi. Su an icin takipteyiz kritik degil.Merhaba hanımlar servikal uzunlugu 26 mm yada civarında olan varmi topikte yada serklaj yapılmış olan?
1 mm kalmış o zaman kritik düzeye gelmesine hafta olarak serklaj için geç kalınmış durumda diye okudum herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz bununla ilgili25mm kritik duzey diye biliyorum. Bana bir perinatolog serklaj onerdi rahim yapimdan dolayi. Diger iki perinatolog ve uzman doktor ise duzenli araliklarla takip ederiz gerekli degil dedi. Su an icin takipteyiz kritik degil.
Hayir herhangi bir ilac kullanmiyorum. Bana su an gereksiz goruldu enfeksiyon riskinden dolayi. Hafta olarak gec kalinmis mi demeyin 11-12 haftalarda yapilabildigi gibi 20 li haftalarda da yapilabiliyor. Ayrica plastik bir halka uygulaması da var. Yapısal bir şey mi diye sormuşsunuz benim için olasılığı yüksek bir durumdu. rahim azı uzunluğu artabilen bir şey de aynı zamanda.1 mm kalmış o zaman kritik düzeye gelmesine hafta olarak serklaj için geç kalınmış durumda diye okudum herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz bununla ilgili
Çok geçmiş olsun, aslında kesin tanı için bir kaç daha problem olması gerekiyormuş bebekte, Allahın izniyle bir şey olmaz inşallahBugün detaylı ultrasonum vardı. Her şey iyi cıktı ama bağırsakta parlaklık görüldü. Amniyosentez yapabiliriz dediler ya da takip edeceğiz dediler. Çok moralim bozuldu bugün. Bayağı araştırdım. Bağırsakta parlaklık görülen kişilerin yüzde 90 i sağlıklı doğum yapmış. Inşallah bende sağlıklı doğum yaparım. Dualarınızda bana da yer verin ne olur.
Bir de dalginliktan mi nedir abdest alırken iskemleden sırt üstü düştüm. Ilk başta kasıklarım ağrıdı. Ama şükür bebegimin hareketlerini hissediyorum şuan. Gündüz pek hissedemedim tedirgin oldum. Nasil zor bir gün oldu benim için anlatamam
Ilk lokmayı aldıktan 1.saat sonra bakıyorum canımŞeker ölçümü yapan Arkadaşlar şeker ölçerken ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra mı ölçüyorsunuz şekerinizi. Yoksa yemek bittikten 1 saat sonra mı? Gerçi benim ikisi arasında olsa olsa 15 dk oynar daben yemeği bitirip 2 saat sonra ölçüyordum. Yanlış yapıyorum sanırım.
Evet evet çok fark var, 400 küsür olanlardan alıcam bi tane bi ara.Çok fazla fiyat farkı var siteden siteye değişiyor. Trendyolda 700 küsürken Hepsiburadada falan 400 küsür
Geçmiş olsun ama %90 çok yüksel bi oran o yüzden içini ferah tut cnm.Bugün detaylı ultrasonum vardı. Her şey iyi cıktı ama bağırsakta parlaklık görüldü. Amniyosentez yapabiliriz dediler ya da takip edeceğiz dediler. Çok moralim bozuldu bugün. Bayağı araştırdım. Bağırsakta parlaklık görülen kişilerin yüzde 90 i sağlıklı doğum yapmış. Inşallah bende sağlıklı doğum yaparım. Dualarınızda bana da yer verin ne olur.
Bir de dalginliktan mi nedir abdest alırken iskemleden sırt üstü düştüm. Ilk başta kasıklarım ağrıdı. Ama şükür bebegimin hareketlerini hissediyorum şuan. Gündüz pek hissedemedim tedirgin oldum. Nasil zor bir gün oldu benim için anlatamam
Evet nette okuduğum kişilerde tek başına bir sorun teşkil etmiyor demiş. Inşallah canımÇok geçmiş olsun, aslında kesin tanı için bir kaç daha problem olması gerekiyormuş bebekte, Allahın izniyle bir şey olmaz inşallahİçinizi ferah tutun
Oğlumda almıştım çok iyi memnun kaldım 9 yıldır kardeşimde kullandı tekrar döndü bana kızım da kullanacam olabilir canım seneler önce aldım Bi çok marka var lansinoh nda arkadaşlarım memnun fiyatları hakkında bilgim yokBaktım canım fiyatı biraz yüksek gibi geldi teşekkür ederim
Inşallah canım elimden geldiğince ferah tutmaya çalışıyorumGeçmiş olsun ama %90 çok yüksel bi oran o yüzden içini ferah tut cnm.
Geçmiş olsun canım içini ferah tut Rabbim inşallah sağlıklı kucağına almak nasip ederEvet nette okuduğum kişilerde tek başına bir sorun teşkil etmiyor demiş. Inşallah canım
Minigin sagliklidir insallah annesi olumsuz dusunme lutfen. Gorunmez kaza olmus dusme de.Bugün detaylı ultrasonum vardı. Her şey iyi cıktı ama bağırsakta parlaklık görüldü. Amniyosentez yapabiliriz dediler ya da takip edeceğiz dediler. Çok moralim bozuldu bugün. Bayağı araştırdım. Bağırsakta parlaklık görülen kişilerin yüzde 90 i sağlıklı doğum yapmış. Inşallah bende sağlıklı doğum yaparım. Dualarınızda bana da yer verin ne olur.
Çok şanslısın önceden böyle değildir tabi fiyatlarOğlumda almıştım çok iyi memnun kaldım 9 yıldır kardeşimde kullandı tekrar döndü bana kızım da kullanacam olabilir canım seneler önce aldım Bi çok marka var lansinoh nda arkadaşlarım memnun fiyatları hakkında bilgim yok
Umarım düzelir canım bana da sağ böbreğinde genişleme var dediler benimde hiç aklımdan çıkmıyor amniyosent3zi bana da önerdi ama istemedimBugün detaylı ultrasonum vardı. Her şey iyi cıktı ama bağırsakta parlaklık görüldü. Amniyosentez yapabiliriz dediler ya da takip edeceğiz dediler. Çok moralim bozuldu bugün. Bayağı araştırdım. Bağırsakta parlaklık görülen kişilerin yüzde 90 i sağlıklı doğum yapmış. Inşallah bende sağlıklı doğum yaparım. Dualarınızda bana da yer verin ne olur.