- 28 Nisan 2020
- 302
- 391
- 39
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.161
Sizde şekerden şüphelenmediği için bence 50 lik istemiştir, benden şüphelenmişti o yüzden 75’ lik istedi canm, bende 50 likte doğruluk oranı olurBana doktorum 50 lik yaptirmami soyledi. Saglikocaginda yaptiricam. 50 lik dogruyu yansitmaz mi ki
Anladim pissacim.. sanirim o sekilde isliyor surec. Bakalim ben de yuzlesmis olucam gidince. Hakkimizda hayirlisi olsun, az kaldiBenim ilk gebelikte 50 lik yapılmıştı. Yüksek çıkınca Sonra bir daha yapmışlardı bu sefer 100 lüktü sanırım. Çünkü 2 şişe içmiştim hatırladığım kadarıyla.
Aslinda bana hic sormadi ailede seker vs gecmisi var mi diye ama oyle uygun gordu demek kibana da 50lik yapacaklar canim. hastanin oykusune gore degisiyor olabilir oran
Simdi bu seker yukleme olayi fazla gundem olan bir mevzu oldugu icin, sanki o miktar seker alimi zararli olacakmis gibi geliyorDoktorun daha iyi bilir. Sana 50 ligi uygun gormus demek ki. Kaldi ki yuksek cikip sonrasinda 75 lik yapilsa bile 125 g glukoz da atla deve degil hic mi sekere ekmege meyveye maruz kalmiyorsun ki bu miktar seni korkuttu??
Haklisin sanirimSizde şekerden şüphelenmediği için bence 50 lik istemiştir, benden şüphelenmişti o yüzden 75’ lik istedi canm, bende 50 likte doğruluk oranı olur
Afiyet olsunAnladim pissacim.. sanirim o sekilde isliyor surec. Bakalim ben de yuzlesmis olucam gidince. Hakkimizda hayirlisi olsun, az kaldi
Aslinda bana hic sormadi ailede seker vs gecmisi var mi diye ama oyle uygun gordu demek kineyse rahatladim
Simdi bu seker yukleme olayi fazla gundem olan bir mevzu oldugu icin, sanki o miktar seker alimi zararli olacakmis gibi geliyorbiraz bilmemekten de kaynakli. Yoksa degil meyve daha dun aksam serbetli tatli yaninda dondurma yedim
Haklisin saniriminsallah sorunsuz gecer bakalim
Tesekkur ederimAfiyet olsunumarim bu sureci sprunsuz atlatirsin. Ama kaldi ki diyelim ki taramaya takildin risk cikti. Onda da yine caresi var diyetle dikkat eder kontrol altinda tutarsin. Allah dermansiz dert vermesin
İnşallah kuzum yaaa maskesiz rahat rahat eğlenip bebislerimizle zmn geçireceğimiz günler gelsin inşallahGünaydın güzel anneler.. Bi gün bebeklerimiz doğar korona biter acaba buluşma günü gibi bişey yapar mıyız? Ne güzel hem çocuklarımız arkadaş olurlar filan.. Biz de yer içer kalabalık sohbetler edebilir miyiz.. Hayaller ve hayatlar..
Saflık ocagı sonucları dusuk cıkıo ama bilginiz olsun kan bekliyor bekleyince seker oranı duser ornegın prs kan verdim seker icın once parmaktan baktımm94 sonra orda kan verdim 78 dun Baska Bı hastanede baktırdım parmaktan 108 kanda 96 cıkmıs kı aynı anda yapıldı bilginiz olsun, saflık ocagında kan beklediği İcin oranlar duserBana doktorum 50 lik yaptirmami soyledi. Saglikocaginda yaptiricam. 50 lik dogruyu yansitmaz mi ki
Doktorum direk saglikocaginda yaptirirsin demisti. Hic boyle bir ihtimal dusunmedimSaflık ocagı sonucları dusuk cıkıo ama bilginiz olsun kan bekliyor bekleyince seker oranı duser ornegın prs kan verdim seker icın once parmaktan baktımm94 sonra orda kan verdim 78 dun Baska Bı hastanede baktırdım parmaktan 108 kanda 96 cıkmıs kı aynı anda yapıldı bilginiz olsun, saflık ocagında kan beklediği İcin oranlar duser
Bu konuya yazdığınız mesajlardan bahsediyorum.3 mesaj mı yazmışım diye baktım 75 mesaj yazmışım 76 emoji skoru almışım ben değilim o zaman :)
Ayni sol kolukta delircek gibi oluyorum inankiYa o sesten bende de var kafayı yiycem gece gündüz hiç geçmiyor sadece sol kulağımda aceba hamilelikte bağlantısı var mı yoksa kulak la ilgili bir sorun mu bilemiyorum ya
Bilemedim ki kuzum, bana öyle dedi ama belki de senin doktorun öyle bakmıyordur, bence doktorun ne diyorsa öyle yaptırBana doktorum 50 lik yaptirmami soyledi. Saglikocaginda yaptiricam. 50 lik dogruyu yansitmaz mi ki
Geçmiş olsun canımYa Kızlar biraz moralim bozuktu. Giremedim. Kardeşim covid olmuş. Annemlerde aynı evde yasıyorlar. Kız arkadaşıyla görüşmüş. Muhtemelen kız arkadaşı taşıyıcıydıbugün test vermiş ama bi kaç gündür bulguları vardı diyo şüphelenmiş gitmiş ama şüphelendikten sonra bizimkilerle hiç aynı ortamda bulunmamış. Umarım bi sıkıntı olmadan geçer bu süreç
Canım kararsız biri değilsen ve toplu para harcamayı seviyorsan kısa sürede her şeyi alırsın.Kızlar daha doğru dürüst hiçbişey almadım sanki herkes alışverişlerini bitirmiş gibi
Bende sendenim cnm bir tane hastane çıkışı dışında hiçbirşey almadımKızlar daha doğru dürüst hiçbişey almadım sanki herkes alışverişlerini bitirmiş gibi
Arkadaş fotoğraf paylaşmış ya durumda, misafir beklerken diye. Valla direkt sen geldin aklımaKızlar ben anca geldim eve yaaa misafirlikteydim herşey yolundadır umarım. Kardeşimle de görüştüm gündüz daha iyiyim dedi. Rabbim şifa bekleyenlere şifa versin insallah
atanamayanogretmen canım arkadaştaydık ayıptır söylemesi
Bende ilk çocuktan yığınla alt ile zıbın var 4 tane tsort aldım yaz aylarına geliyor diyeBende sendenim cnm bir tane hastane çıkışı dışında hiçbirşey almadım
Bende almadım hiçbirşey canımKızlar daha doğru dürüst hiçbişey almadım sanki herkes alışverişlerini bitirmiş gibi