2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim ilk gebelikte 50 lik yapılmıştı. Yüksek çıkınca Sonra bir daha yapmışlardı bu sefer 100 lüktü sanırım. Çünkü 2 şişe içmiştim hatırladığım kadarıyla.
Anladim pissacim.. sanirim o sekilde isliyor surec. Bakalim ben de yuzlesmis olucam gidince. Hakkimizda hayirlisi olsun, az kaldi

bana da 50lik yapacaklar canim. hastanin oykusune gore degisiyor olabilir oran
Aslinda bana hic sormadi ailede seker vs gecmisi var mi diye ama oyle uygun gordu demek ki neyse rahatladim

Doktorun daha iyi bilir. Sana 50 ligi uygun gormus demek ki. Kaldi ki yuksek cikip sonrasinda 75 lik yapilsa bile 125 g glukoz da atla deve degil hic mi sekere ekmege meyveye maruz kalmiyorsun ki bu miktar seni korkuttu??
Simdi bu seker yukleme olayi fazla gundem olan bir mevzu oldugu icin, sanki o miktar seker alimi zararli olacakmis gibi geliyor biraz bilmemekten de kaynakli. Yoksa degil meyve daha dun aksam serbetli tatli yaninda dondurma yedim

Sizde şekerden şüphelenmediği için bence 50 lik istemiştir, benden şüphelenmişti o yüzden 75’ lik istedi canm, bende 50 likte doğruluk oranı olur
Haklisin sanirim insallah sorunsuz gecer bakalim

Afiyet olsun umarim bu sureci sprunsuz atlatirsin. Ama kaldi ki diyelim ki taramaya takildin risk cikti. Onda da yine caresi var diyetle dikkat eder kontrol altinda tutarsin. Allah dermansiz dert vermesin

Afiyet olsun umarim bu sureci sprunsuz atlatirsin. Ama kaldi ki diyelim ki taramaya takildin risk cikti. Onda da yine caresi var diyetle dikkat eder kontrol altinda tutarsin. Allah dermansiz dert vermesin
Tesekkur ederimKesinlikle.. ki gebelik sekerinin en guzel yani dogumdan sonra bitmesiymis. O yuzden allah baska sey vermesin diyorum

İnşallah kuzum yaaa maskesiz rahat rahat eğlenip bebislerimizle zmn geçireceğimiz günler gelsin inşallah

Bana doktorum 50 lik yaptirmami soyledi. Saglikocaginda yaptiricam. 50 lik dogruyu yansitmaz mi ki
Saflık ocagı sonucları dusuk cıkıo ama bilginiz olsun kan bekliyor bekleyince seker oranı duser ornegın prs kan verdim seker icın once parmaktan baktımm94 sonra orda kan verdim 78 dun Baska Bı hastanede baktırdım parmaktan 108 kanda 96 cıkmıs kı aynı anda yapıldı bilginiz olsun, saflık ocagında kan beklediği İcin oranlar duser

Doktorum direk saglikocaginda yaptirirsin demisti. Hic boyle bir ihtimal dusunmedim napsam ki acaba?

Saglikocaginda yaptiran var mi peki aranizda?

Her sağlık ocağı yapıyor mu ki ? Yarın bi arayım ben. Gittiğim hastane çok uzak hiç gözüm yemiyor. Sağlık ocağı yapıyorsa bari orda yaptırsam

Kızlar daha doğru dürüst hiçbişey almadım sanki herkes alışverişlerini bitirmiş gibi

Geçmiş olsun canım

Kızlar daha doğru dürüst hiçbişey almadım sanki herkes alışverişlerini bitirmiş gibi
Canım kararsız biri değilsen ve toplu para harcamayı seviyorsan kısa sürede her şeyi alırsın. ben öyle sıkıştırmayı sevmiyorum, araştırmak incelemek istiyorum, beğendikçe almak istiyorum. Bir de birden toplu harcama yapmayı sevmiyorum. Böyle parça parça almak hoşuma gidiyor. O yüzden bir çok şeyi aldım. Alacakların kafanda netse son ay bile alırsın. Ama fiyatlar ve stoklar değişiyor. Ben çok beğendiğim fiyatını da uygun bulduğum şeyleri aldım. Belki sonra bulamam aynısını diye.

Arkadaş fotoğraf paylaşmış ya durumda, misafir beklerken diye. Valla direkt sen geldin aklıma
Ohh keyifler iyi sizde

Bu arada çok geçmiş olsun canım, çabucak kolayca atlatsın kardeşin

Bende sendenim cnm bir tane hastane çıkışı dışında hiçbirşey almadım
Bende ilk çocuktan yığınla alt ile zıbın var 4 tane tsort aldım yaz aylarına geliyor diye başka bişey almadım doğsun da ihtiyaca göre alcam artık süt sağma makinem var pijama da var bi tane. tayt eşofman falan idare etcem zaten dışarı çıkmam lohusa vaktimde. Sadece ıslak mendille bebek bezi alırım doğuma yakın tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…