- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.141
Raporda yazmıyor. sadece doktora bilgi veriliyor cinsiyetle ilgili olarak. Sonuç çıkınca doktorunuz söyler zatenÇok teşekkür ederim bende çok merak ediyorum 10 gün oldu çıkmadı daha nasıl bi ibare yazıyor acaba hiç bulamadım zahmet olmazsa bana atabilir misiniz nette bulamadım da
3 mesaj mı yazmışım diye baktım 75 mesaj yazmışım 76 emoji skoru almışım ben değilim o zaman :)O zaman üstte yazdığımı da okumanızı rica ederim
Evet cnm doktordan raporu alıp iş yerine birimine vericeksin. Birimindeki personel işleri ile ilgilenen kişi olur yazacak idari izinle ilgili.Kızlar pazartesi itibariyle 24 haftayı tamamlıyoruz. Doktordan 24 hafta olduğumuza dair rapor alıp iş yerinde dilekçe mi veriyoruz nasıl oluyor bilginiz var mı?
Doktorun zaten diyo verelim diye idari izin talebi adı altında dilekçeni de yazdınmıydı oooh mis
Merhaba canm, dr bende de 75 lik istemiştiBu arada bana direkt 75 lik yaptı ama ben kendimce gebelik şekeri geçmişim var diye öyle yaptığını düşündüm. Herkese 75 lik mi yapıldı yükleme
Çoook teşekkür ederim canımsın. Annemlerde suan bi sorun yok. Kardeşim odasında karantinada. Onda da biraz geceleri sıtma gibi titreme oluyormus onun dışında bi sorunum yok dedi ama abla yüreği dayanamıyorum aklım orda uyku filan kalmadıya ben corona isini simdi okudum gecmis gitmis olsuuun
Ah keşkeeee ...Günaydın güzel anneler.. Bi gün bebeklerimiz doğar korona biter acaba buluşma günü gibi bişey yapar mıyız? Ne güzel hem çocuklarımız arkadaş olurlar filan.. Biz de yer içer kalabalık sohbetler edebilir miyiz.. Hayaller ve hayatlar..
Gecmis olsun pissaBende gebelik şekeri çıktıömrüm diyetle geçti yaw
Bana doktorum 50 lik yaptirmami soyledi. Saglikocaginda yaptiricam. 50 lik dogruyu yansitmaz mi kiBana da 75lik yaptı canım, ilk gebeliğim, 75lik daha doğru, garanti sonuç oluyormuş, ama skma canını sınır seviyesinde sadece, biraz diyetle toparlanır bence.
Simdi cok muallakta kaldim ya.. bana doktorum 50 lik dedi. Ben 50 lik diyorum gidip 75 100 luk yaptiriyolar, hayir 50 lik yaptiricaksin dedi. Olaya da hakim olmadigim icin tamam hocam dedim. Simdi ben 50 lik yaptirip sonra yuksek cikarsa bi de 75 olup toplamda 125 gr glikoz mu icicemBEn bu gebeliğimde henüz yaptırmadım ama önceki gbeliğimde 75 lik yapıldı. 50 lik yüksek çıkabiliyormuş öyle olunca mecbur 75 lik yapılıyor. 75 daha pratik oluyor diye açıklamıştı doktorum.
İnşallah çıkmaz sendeGecmis olsun pissaiyi tarafindan bakalim,gereksiz seker almayacaksin ve 3 ay sonra bitecek bu durum. Bu ay sonunda ben de yaptiriyorum, bende de cikarsa birbirimize destek oluruz
Benim ilk gebelikte 50 lik yapılmıştı. Yüksek çıkınca Sonra bir daha yapmışlardı bu sefer 100 lüktü sanırım. Çünkü 2 şişe içmiştim hatırladığım kadarıyla.Simdi cok muallakta kaldim ya.. bana doktorum 50 lik dedi. Ben 50 lik diyorum gidip 75 100 luk yaptiriyolar, hayir 50 lik yaptiricaksin dedi. Olaya da hakim olmadigim icin tamam hocam dedim. Simdi ben 50 lik yaptirip sonra yuksek cikarsa bi de 75 olup toplamda 125 gr glikoz mu icicem
Simdi cok muallakta kaldim ya.. bana doktorum 50 lik dedi. Ben 50 lik diyorum gidip 75 100 luk yaptiriyolar, hayir 50 lik yaptiricaksin dedi. Olaya da hakim olmadigim icin tamam hocam dedim. Simdi ben 50 lik yaptirip sonra yuksek cikarsa bi de 75 olup toplamda 125 gr glikoz mu icicem
Doktorun daha iyi bilir. Sana 50 ligi uygun gormus demek ki. Kaldi ki yuksek cikip sonrasinda 75 lik yapilsa bile 125 g glukoz da atla deve degil hic mi sekere ekmege meyveye maruz kalmiyorsun ki bu miktar seni korkuttu??Simdi cok muallakta kaldim ya.. bana doktorum 50 lik dedi. Ben 50 lik diyorum gidip 75 100 luk yaptiriyolar, hayir 50 lik yaptiricaksin dedi. Olaya da hakim olmadigim icin tamam hocam dedim. Simdi ben 50 lik yaptirip sonra yuksek cikarsa bi de 75 olup toplamda 125 gr glikoz mu icicem