2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok teşekkür ederim bende çok merak ediyorum 10 gün oldu çıkmadı daha nasıl bi ibare yazıyor acaba hiç bulamadım zahmet olmazsa bana atabilir misiniz nette bulamadım da 🤲❤️
Raporda yazmıyor. sadece doktora bilgi veriliyor cinsiyetle ilgili olarak. Sonuç çıkınca doktorunuz söyler zaten 😊

Kızlar pazartesi itibariyle 24 haftayı tamamlıyoruz. Doktordan 24 hafta olduğumuza dair rapor alıp iş yerinde dilekçe mi veriyoruz nasıl oluyor bilginiz var mı?
Evet cnm doktordan raporu alıp iş yerine birimine vericeksin. Birimindeki personel işleri ile ilgilenen kişi olur yazacak idari izinle ilgili.

Şeker çok tuhaf birşey kızlar eğer vücutta bir problem varsa en başta şeker olarak gösteriyor kendini sürekli kontrole gittiğim için biliyorum normalde şekerim düşük çıkar benim 3 yıl önce rutin kontrolümde 114 çıktı içim rahat değildi benim şekerim bu kadar yüksek çıkmaz nasıl oluyor birden yükseliyorki demiştim 15 gğn sonra apandistim patlamış hatta çürümüş ölmeye az kalmıştı öyle farkedildi acil ameliyata almışlardı normalde apandist 1 günde taburcu olurken doktorlar korkudan 5 gğn yatırmışlardı. Gebelik şekeri de bazı kişilerde bebeği vücut yabancı cisim olarak gördüğünden artıyor. Bir de afp diye bi hormon var mesela bu hormon normalde düşüktür ama meme yumurtalık kanseri bir de gebelikte yükseliyor

ya ben corona isini simdi okudum gecmis gitmis olsuuun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çoook teşekkür ederim canımsın. Annemlerde suan bi sorun yok. Kardeşim odasında karantinada. Onda da biraz geceleri sıtma gibi titreme oluyormus onun dışında bi sorunum yok dedi ama abla yüreği dayanamıyorum aklım orda uyku filan kalmadı 🥺🥺 insallah bir an önce iyileşir o da. 🤲🏻

Bende gebelik şekeri çıktı 🥺 ömrüm diyetle geçti yaw😤
Gecmis olsun pissa😥 iyi tarafindan bakalim,gereksiz seker almayacaksin ve 3 ay sonra bitecek bu durum. Bu ay sonunda ben de yaptiriyorum, bende de cikarsa birbirimize destek oluruz💕

BEn bu gebeliğimde henüz yaptırmadım ama önceki gbeliğimde 75 lik yapıldı. 50 lik yüksek çıkabiliyormuş öyle olunca mecbur 75 lik yapılıyor. 75 daha pratik oluyor diye açıklamıştı doktorum.
Simdi cok muallakta kaldim ya.. bana doktorum 50 lik dedi. Ben 50 lik diyorum gidip 75 100 luk yaptiriyolar, hayir 50 lik yaptiricaksin dedi. Olaya da hakim olmadigim icin tamam hocam dedim. Simdi ben 50 lik yaptirip sonra yuksek cikarsa bi de 75 olup toplamda 125 gr glikoz mu icicem :KK43:

Gecmis olsun pissa😥 iyi tarafindan bakalim,gereksiz seker almayacaksin ve 3 ay sonra bitecek bu durum. Bu ay sonunda ben de yaptiriyorum, bende de cikarsa birbirimize destek oluruz💕
İnşallah çıkmaz sende 🙏🏻🙏🏻 Destek konusunda sen bana olursun sadece inşallah☺️ Ama çıkarsa da moral bozmaya gerek yok 🙏🏻🙏🏻Zaten çoğu gitti azı kaldı

Simdi cok muallakta kaldim ya.. bana doktorum 50 lik dedi. Ben 50 lik diyorum gidip 75 100 luk yaptiriyolar, hayir 50 lik yaptiricaksin dedi. Olaya da hakim olmadigim icin tamam hocam dedim. Simdi ben 50 lik yaptirip sonra yuksek cikarsa bi de 75 olup toplamda 125 gr glikoz mu icicem :KK43:
Benim ilk gebelikte 50 lik yapılmıştı. Yüksek çıkınca Sonra bir daha yapmışlardı bu sefer 100 lüktü sanırım. Çünkü 2 şişe içmiştim hatırladığım kadarıyla.

bana da 50lik yapacaklar canim. hastanin oykusune gore degisiyor olabilir oran😊

Günaydın kızlarrr,ya da tünaydın :)
Şeker olayı konuşulmuş.
Kişisel tecrübem, bebeğin kilo alımı annenin kilo alımı normal değerlerde ise,bebeğin suyu normal değerlerde ise,panikleyecek hiçbirşey yok.
Uygun bir diet programı ile kalan süreç tamamlanabilir.bazı doktorlar aşırı panikletiyor ama inanın hiç gerek yok.

Doktorun daha iyi bilir. Sana 50 ligi uygun gormus demek ki. Kaldi ki yuksek cikip sonrasinda 75 lik yapilsa bile 125 g glukoz da atla deve degil hic mi sekere ekmege meyveye maruz kalmiyorsun ki bu miktar seni korkuttu??

X